Soutěžte s Astridem #CeskaKrasa

Chtěla bych vás upozornit na soutěž, kterou pořádá značka Astrid. Sdílejte okamžiky, kdy se cítíte nejkrásnější. Stačí nahrát fotku s krásným okamžikem na váš Instagram, přidat hashtag #CeskaKrasa a popsat, kdy, proč nebo díky komu se cítíte krásná.

Další možností je nahrát fotku z PC přímo na stránky Česká Krása . Zde si také můžete přečíst podrobné podmínky soutěže.

Vyhrát můžete bezva ceny. Každý týden vyhraje jedna z účastnic dárkový balíček produktů značky Astrid v hodnotě 1000Kč. Na konci soutěže vybere odborná porota tři nejkrásnější okamžiky, které ocení třemi hlavními výhrami.

Já doufám, že se zapojíte a také doufám, že některá z mých čtenářek vyhraje :)

Pokud by se vám nepoštěstilo v soutěži #CeskaKrasa, mám tady pro vás soutěž i já. Než se k ní dostaneme, chci vám představit novinku Astridu. Je jí řada Beauty Elixir. Olej už jste na mém blogu viděli ZDE.
Řada Beauty Elixir nabízí i denní a noční krém proti vráskám. Krémy mají jedinečné vyživující, zvláčňující a ochranné vlastnosti.


Další produkty, které se na podzim a v zimě hodí, jsou balzámy na rty. Jak uvidíte na následujících fotkách, značka Astrid jich má požehnaně. Vybírat můžete dle barev, velikostí, příchuti a hlavně dle toho, co zrovna vaše rty potřebují.







Dnes soutěžíme o dva balíčky 3 balzámů Astrid. Výherkyně tedy budou dvě a mohou si balzámy vybrat, podle kondice svých rtů :)


Pravidla:
1. Napište do komentáře jak vy vidíte Češky, jsme málo nebo hodně sebevědomé?
2. Napište jaké balzámy byste si v případě výhry vybrali z poslední fotky (3ks)
3. Uveďte svou emailovou adresu, na kterou vás, v případě výhry, kontaktuji.
4. Soutěž je pouze pro čtenářky s doručovací adresou v ČR.

Soutěž trvá do neděle 29. 10. 2017

Hodně štěstí 

6 komentářů:

  1. Já si myslím, že to nejde shrnout. Někdo sebevědomí má a má na to druhý ho má taky a je to děs :D Já jsem na tom jak kdy, obvykle podle toho, jak se vyspím a tak. Vybrala bych si Posilující, Vitamín a ten malinký bílý balzámek. katkahoc@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, nevim je to podle me o typu cloveka ne o narodnosti takze bych rekla ze jsme neco mezi ale kdyz vypijem hodne toho ceskyho piva ci vina uz jsme celkem sebevedome, jinak libi se mi s medem - zjemnuje ci hycka, tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Asi je to člověk od člověka, i když je fakt, že mám někdy při pobytu v cizině pocit jako bychom my - české ženy lehce pokulhávaly. Myslím si, že spousta žen si nevěří, není spokojená sama se sebou a tak to mívám občas i já. Asi se ještě některé z nás musíme učit mít rády samy sebe :)
    Hydratuje, Hýčká, Posiluje.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych to asi neškatulkovala. Znám ženy, které jsou až moc sebevědomé, ale pak jiné, které jsou přesný opak. Zdravé sebevědomí by měla mít každá žena.
    Mám ráda med, takže by se mi líbil medový. Věra hladikova.Vera@post.cz

    OdpovědětVymazat
  5. myslim že malo !
    vidim to aj a tom, že v inych statoch sa tak neboja kto co povie :)
    ale zlepsuje sa to

    vybrala by som si maxi , ten zlty a dpanthenol
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Výherkyně Elizabeth Green, Mirka Škampová. Gratuluji :)

    OdpovědětVymazat