Pleťová kosmetika Dermacol Acneclear

Řada Acneclear od Dermacolu je pleťová kosmetika, kterou Dermacol navrhl pro problematickou pleť. Tato řada obsahuje šest produktů péče o pleť a dva produkty dekorativní kosmetiky.
Všechny produkty obsahují Tea Tree Oil. Stahuje póry, čistí a tonizuje problematickou pleť. Zincidone reguluje tvorbu kožního mazu a akné, aseptické účinky. Zklidňuje pleť.



Já jsem mohla vyzkoušet všechny produkty pleťové péče této řady. Mám pleť smíšenou a bojuji s mastnější T-zónou. Myslím, že tato kosmetika bude vhodná i na mastnou pleť. Zejména, pokud potřebujete redukovat maz na obličeji. K tomu vám může posloužit:

Acneclear pleťová voda pro problematickou pleť, 200ml, 119Kč. K téhle vodě nemám co dodat. Krásně vyčistí pleť od všech nečistot. Stahuje póry, Viditelně redukuje maz, pozor pokud máte suchá místa/šupinky, tak je může ještě vysušit.


Acneclear čisticí gel na obličej, 150ml, 99kč. Gel používám na obličej, obvykle, když si umývám vlasy a nevadí, že si je u čela zamažu. Gel rozetřu na celý obličej a pak masíruji, po té spláchnu čistou vodou. Pokožka je čistá, mastnota odstraněná. Pocit pnutí nemám.


Trošku mi v téhle řadě chybí něco s peelingem, takže v tomto produktu bych přivítala malé částečky na peeling obličeje.

Acneclear adstringentní maska, 2x8g, 39Kč. Opět super produkt, akorát 8g je zbytečně moc na jedno použití. Takže po rozbalení a použití půlky obsahu jedné části balení, je potřeba pořádně zabalit, aby maska nevyschla. Maska se má používat jednou týdně, takže ji máte relativně na dost dlouho. Za tu cenu dobrý.


Acneclear intenzivní péče na problematickou pleť, 15ml, 129Kč. Gel určený k lokálnímu ošetření problematických míst. Koncentrovaná péče intenzivně působí v místě aplikace a napomáhá regulaci tvorby kožního mazu. Používá se několikrát denně na pupínky a zanícené části pokožky. Přiznávám, tento produkt, jako jediný, jsem neměla zatím možnost vyzkoušet. Nemám pupínky.



Acneclear odličovací gel pro problematickou pleť, 200ml, 119Kč. Gel používám stejně jako čisticí gel na obličej, o kterém jsem psala výše. Výhoda tohoto gelu je ta, že má pumpičku. Jinak v nich rozdíl nevidím. Možná jen, že tento je vyloženě na odlíčení makeupu, samozřejmě není na odlíčení oči. Já makeup nenosím a pleť čistím denně raději pleťovou vodou.


Acneclear hydratační gel-krém, 50ml, 129Kč. Pokud vidím, že má moje pokožka tendenci být přes den mastnější, mažu tento krém. Je pravda, že ho uživím víc v létě, než teď na zimu. Nemažu celý obličej, ale jen T-zónu. Na zbytek dávám hydratační z řady Aqua Beauty. Tento.


Všechny produkty řady Acneclear mají, díky tea tree oleji, takovou tu typickou větrovou vůni, která je dost silná. Na obličeji ji ale po nanesení produktů necítím a to ani u krému na obličej. Já jsem s touto řadou moc spokojená a určitě může nahradit dražší kosmetiku na problematickou pleť z lékárny.

8 komentářů:

  1. Já zkoušela kdysi gel a krém a byli fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tato řada vypadá opravdu dobře. Naštěstí nemám problematickou pleť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se máš. Ta moje smíšená taky nic moc. Ale zas suchá pleť je taky k naštvání :)

      Vymazat
  3. Mně se líbí, že dělají takhle pěkně rozsáhlé řady, že je tam fakt vše od gelu, přes krém až po dekorativku dokonce, to je super..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky líbí, produkty zkombinuješ a nemusíš se bát, že obsahují třeba jinou složku, která ti nesedne.

      Vymazat
  4. Ještě jsem nezkoušela, ale produkty se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vyhovují, jestli řešíš mastnější pleť, tak by mohly taky. Samozřejmě není pravidlo, že když sednou mně, sednou všem, ale myslím, že jsou fajn. Rozhodně mi voda stáhne ten nos a to potřebuji.

      Vymazat