Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick v odstínu Grande Amore


Nevím jestli jsem vám už říkala story o tekutých rtěnkách Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick, pokud jo, tak se teď budu opakovat. Nablu sleduji na instagramu, někdy o prázdninách nebo před nimi avizovali, že budou mít nové tekuté matné rtěnky. Chvíli to šlo mimo mě, protože matné mám spojené s vysoušejícími.

Pak ale ukázali ve stories nějaké odstíny a nevypadaly špatně. Pak bylo ticho po pěšině a dali si na čas, než oznámili datum prodeje rtěnek.

Já jsem čekala na fotky na netu, pořád jsem obhlížela fotky i videa. Nějak jsem ale nemohla vybrat správný odstín. Buď byly moc křiklavé nebo modré, šedé, světlé :D

Nakonec jsem, na zkoušku, vybrala odstíny dva a ty objednala v mém oblíbeném obchodě PinkPanda.cz.
Teď už vím, že jsem měla objednat odstínů víc, rtěnky jsou perfektní.
První odstín, který vám představím, se jmenuje Grande Amore.

Musím říct, že nejen obsah, ale i obal rtěnek je podařený Nevím jestli jste viděli sadu, která byla zasílaná zahraničním bloggerkám, ta byla taky libová :D
Rtěnky jsou v plastovém, matném obalu s rose-gold víčkem. Produkt je zasazen v papírové krabičce se stříbrnými a zlatými hvězdičkami, přes to celé je průhledný plastový obal, skrz který je vidět odstín rtěnky. Vymakané.



Odstín Grande Amore je vhodný na každodenní nošení do práce, na rande, ale i na večer. Není to nijak řvavý odstín, na druhou stranu je výraznější a určitě na sebe umí upozornit a přitáhnout pozornost.



Aplikátor je klasický, tvarovaný. Rtěnku na rtech dokáže pěkně rozetřít. Jedna strana aplikátoru je seklá do obloučku, takže nahoře vznikla docela pevná, ostrá "špička", kterou vykreslíte okraje a srdíčko rtů.
Rtěnka je docela dost parfemovaná. Na netu holky jásaly, jaká je to super vanilková vůně. No mně přijde dost nasládlá, intenzivní, ale voňavá kosmetika mi nevadí. Kdo nemá rád parfemované rtěnky, asi ji nezvládne.


Tady máte vzorek na ruce, první je rtěnka nanesená a ještě mokrá, vedle je zaschlá.


Grande Amore pouze na spodním rtu. Rtěnka je trochu tmavší, než ji foťák tady zachytil.


Nejvíc odstín odpovídá na téhle fotce. Je prostě takový tmavší a ne moc do růžova, jak by se mohlo zdát z první fotky.

Takto má Grande Amore na svých stránkách nafocený eshop Nabla. Dejme tomu, že relativně odpovídá, ale na mně až tak tmavý není. Samozřejmě záleží jak pigmentované máte vy své rty. 

taken from Nabla.com
Tuhle rtěnku můžete nosit samotnou, bez konturky. Kdo si není jistý při vykreslování rtů, může si konturkou pomoci. Rtěnka je matná, takže na rtech drží, nikam necestuje, nerozpíjí se.
Konzistence je na rtech velice příjemná, nestahuje, nevysouší. Ze začátku, než úplně zaschne, má rtěnka tendenci se otisknout na hrnek, pak problémy nedělá. Výdrž je bezva, ale pokud si dáte něco hodně mastného, třeba bůček, tak jde ze rtů dolů.


Samozřejmě, že rtěnku doporučuji. Nemám proti ní vůbec nic a navíc mi dost sluší :D

7 komentářů:

  1. Odstín má krásný, jen já na matné rtěnky moc nejsem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je taky nějak moc nemusela. Ale začalo to Revlonem a úspěšně pokračuji v koupi dalších. I když, já mám ráda takové ty polo matné, co nedělají krustu na rtech.

      Vymazat
  2. Tuto značku vůbec neznám. Ty ji máš asi ráda, co? Rtěnka se mi líbí, možná bych ji unosila. Dívám se na fotky stínů na oči od Nably a mám už vybranou paletku šesti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Jasné, značku Nabla mám moc ráda. Mám od nich i stíny, můžu jen doporučit.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Díky, moc ráda ji nosím. Dneska fotím ten druhý odstín.

      Vymazat