Dermacol novinky - řada Aqua Beauty

Značka Dermacol není jen dekorativní kosmetika, ale nabízí i produkty péče o pleť.
Dermacol péče o pleť má různé řady a každý si tak může vybrat produkty pro svůj typ pleti. Já mám pleť normální/ smíšenou. Neměla jsem s pletí nikdy moc problémy, ani v pubertě. Postupem času a let jsem zjistila, jaký typ kosmetiky mé pleti vyhovuje.
Co se týče značek mám své favority, ale i ty musím po nějaké době měnit, protože najednou mé pleti už nevyhovují jako dřív. Je fakt, že se k některým starým, osvědčeným produktům zas po čase vrátím.

Dost často používám krémy a séra, která jsou hydratační. V poslední době jsem se naučila používat na T-zónu krémy a produkty, které jsou určeny na problematickou pleť. Tu jak jsem říkala nemám, ale dost často je v produktech alkohol, popř. Tea Tree olejíček a to mi vyhovuje. Stáhnou se póry a pleť se tolik nemastí.

Vzhledem k tomu, že mi došel aktuálně používaný hydratační krém na obličej, přivítala jsem novinku od Dermacolu s otevřenou náručí:)

Z řady Aqua Beauty jsem vyzkoušela:


Hydratační micelární voda Dermacol je vhodná pro všechny typy pleti. Je bez alkoholu, nedráždí, nevysušuje. Je vhodná na každodenní použití. Pleť hydratuje, nevysušuje. Odlíčí tvář i oči. Na lahvičce je napsáno, že je pro mladou pleť. No, já až tak mladou pleť zas nemám a sedí mi taky. Voda je parfemovaná, ale nepřijde mi vůně nijak silná. Obsah balení je 400ml, cena 179Kč. Předpokládám, že ji v drogérkách seženete i za méně, pokud bude nějaká akce.


Já tuto vodu používám jako by na poslední dočištění pleti, abych odstranila všechny nečistoty z obličeje. Na odličování očí ji nepoužívám, mám jiné produkty. Oči jsem odličovat zkoušela, odlíčí dobře, neštípe.

Hydratační gel-krém je  krém, který používám každé ráno na obličej. Obličej mažu 1x denně, víc moje pleť nepotřebuje. Krém je vhodný na denní i noční hydrataci. Zabraňuje vysoušení pokožky. Obsahuje extrakty mořských řas, vitamíny a přírodní oleje, které obnovují elasticitu pleti, regenerují ji a chrání před nepříznivými vlivy okolního prostředí.



Krém je ve skleněném balení s plastovou pumpičkou. Pumpičky na krémech mám ráda, je to hygienické. Gel-krém má texturu lehčí, vodovější než klasický krém. 
Krém je jemně parfemován, do pokožky vsakuje hned, není potřeba nějak dlouho roztírat po obličeji, bílé šmouhy nenechává.
Pleť je hydratovaná, hebká. Pokožku mi tento krém nezatěžuje a neucpává póry. Obsah je 50ml, cena 249Kč.

Aqua Beauty není jediná micelární voda v nabídce Dermacolu. Pokud máte citlivou pleť, pak můžete vyzkoušet micelární vodu Sensitive. Pokud řešíte zpevnění a vypnutí pleti, pak je pro vás určena micelární voda Hyaluron. A pokud máte rádi v pleťových vodách Aloe Vera, tak tu obsahuje micelárka Detox&Defence.


Máte-li citlivou pleť, budu ráda, když se zapojíte do soutěže o 400ml balení micelární vody z řady Sensitive.
Pravidla: 
1. napsat do komentáře jak se staráte o svou pleť
2. uvést mail, na který se vám ozvu v případě výhry
Pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
Soutěžíme do pátku 15. 9. 2017



Když už jsme u toho jak se kdo stará o svou pleť, tak já to mám asi takhle. Na odličování očí používám dvoufázový odličovač od Astridu. T-zóna Vichy Normaderm tonikum, ale jsem teď před pár dny vyměnila za jednu žhavou novinku opět od Dermacolu, tak doufám, že jste zvědaví na výsledky.
Mastnější nos mažu Vichy Normaderm krémem a zbytek obličeje jásá z Aqua Beauty gel-krému od Dermacolu.
Nikdy nezapomínám mít u sebe termální vodu ve spreji, aktuálně mini verze Uriage.


16 komentářů:

  1. Dlouho jsem hledala nějaký ten svůj správný přípravek na pleť, který by mi fakt vyhovoval a byla bych s ním maximálně spokojená. Je to tak měsíc, co mi došla moje micelární voda od Biodermy (ta růžová) a bohužel mě moc nenadchla. Po dlouhém pátrání v drogerii jsem objevila právě micelární vodu Dermacol-Sensitive, tak jsem si říkala, že jí prostě zkusím a musím říct, že je skvělá. Používá ji i mamka a taky si ji nemůže vynachválit. Po vyčištění pleti micelární vodou ještě na pleť nastříkám koloidní stříbro, je super na nějaké pupínky, akné a pleť je po něm neskutečně hebká. To jsou jediné dva produkty, které používám a jsou fakt super a maximálně mi vyhovují.
    email: novotna.ajinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. O svojí pleť se teda moc nestarám, jsem hanba. Když si vzpenu, tak ji namažu krémem od Mary Kay, na rty používám různé balzámy na rty. Dřív jsem si odličovala oči odličovačem od MK, teď jsem si ale oblíbila micelárku od Astridu. Odlíčí krásně, rychlejic než s očním odličovačem a nenechává takový ten nepříjemný film. Na závěr si obličej dočistím pleťovou vodou od Garnier.
    Hrlin@seznam.cz

    Děkuju za soutěž

    OdpovědětVymazat
  3. O pleť se starám několik let, co jsem začala číst blogy a díky nim věděla, co si pořídit, takže za to díky:-) Mám citlivou pleť, ne vše mi sedí. Dermacol mám ráda, zkusím štěstí:-) Edita slovackovaedita@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zatim si vystacim pouze s cistenim obliceje micelarkou od biodermy.

    Krizova.mona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Šárka Tržilová13. září 2017 v 13:14

    Každý den používám micelarní vodu od Garnier.

    trzilova211@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. 1x týdně si udělám jemný peeling, používám denní a noční krém a odličuji pomocí micelární vody. marketkopackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Pouzivam micelarku od Biodermy, MARK Scrub a krem na obličej od Dermacolu.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. citlivou pleť mám, proto vybírám přípravky pro mou pleť určenou. Hodně jsem si oblíbila přípravky od Biodermy, ale ráda zkouším i jiné značky. Základem je micelární voda na očištění, lx za týden používám peeling a pleťovou masku. Samozřejmostí je krém a krém na oční okolí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omlouvám se, ale ještě mail: MikulkovaVendula@seznam.cz

      Vymazat
  10. O pleť se snažím starat, s přibývajícím věkem čím dál více :-D Na čištění a odlíčení používám micelárku od La Roche, poté oční krém a krém na obličej, nejčastěji Bioderma, Eucerin.... :-)
    E-mail:kolarova.pisek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. No, zkoušela jsem kdejakou pleťovou vodu, ale vždy jsem měla v zásobě modrou od Clean and Clear, která slouží jako pohotovost na pupínky. Z micelárních vod jsem zatím nenašla tu správnou.
    Teď používám dvoufázovou Garnier, dobrá na běžné čištění i odlíčení. Pak také odličovač očí od Nivea. A jednou týdně jílovou masku Garnier Pure 3v1.
    Krém mám od Nivey, Lehký hydratační s antibakteriálním výtažkem z magnolie.

    E-mail: karolinaseidlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Teď na mateřské moc času není,ale snažím se i tak,co to jen jde na sebe nekašlat!Každý večer se odličuji micelární vodou od Mixy,používám denní krém mixa hyalurogel(Je to naprostý zázrak!Doporučuji všem,kteří mají problém se suchou pokožkou)Jednou týdně si dělám peeling a snažím se tak dvakrát do týdne udělat si čas na hydratační pleťovou masku,zrovna teď ujíždím na textilních pleťových maskách od Dermacolu :) andreajara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Aktuálně mám na vaně micelární gel od Garnier, po použití vždycky oplachuji vodou a dočistím Jarishovým roztokem. A pak aplikuji můj milovaný olej od Weledy. Masky 1x týdně střídám, včetně těch z Ebay :-)
    Barthova.m@email.cz
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  14. Díky všem za tipy na novou kosmetiku. Random vylosoval slečnu/paní Editu. Gratuluji a email už je odeslán :)

    P.S. příští soutěž bude o dekorativku.

    OdpovědětVymazat
  15. To je zajímavý to rozdělení péče. Už jsem o tom několikrát přemýšlela, ale jsem na to asi líná :D Mazat t-zónu něčím jiným než zbytek tváře... Dneska to asi zkusím. :)

    OdpovědětVymazat