Max Factor - novinky

Max Factor představuje novinky:
  • Velvet Matte Lipsticks - matné rtěnky
  • Eyefinity Smoky Eye Pencils - oboustranné vysoce pigmentované tužky na oči

Max Factor Velvet Mattes Lipstick Collection - tato kolekce nabízí čtyři krásné odstíny.
05 Nude, 15 Flame, 25 Blush, 30 Desire.


Rtěnky jsou v černém minimalistickém, matném obalu s rudým nápisem Max Factor. Obal je pevný, příjemný na dotek. Otáčecí část rtěnky je zabarvená a je na ní název rtěnky.

Tyto matné rtěnky poskytují nositelkám skvělou hydrataci rtů, jemný pocit na rtech a peckovou pigmentaci. Ať už se jedná o nejsvětlejší odstín Nude, či rudou Desire.
Složení kolekce Velvet Mattes lipstick Collection je jiné než u většiny ostatních matných rtěnek, bez zvýšeného obsahu pudrových  pevných částic. Používá stejné hydratující složky jako v populární řadě MF Colour Elixir, navíc pak obsahuje reflexní částečky jemně mleté přírodní slídy s nepravidelnou strukturou, které rozptylují světlo pro matný efekt.
Cena 279Kč.
Recenze na jednotlivé odstíny bude následovat v dalších článcích. Těšte se :)



Max Factor Eyefinity Smoky Eye Pencil

V nabídce najdete čtyři varianty nových oboustranných tužek na oči. S těmito tužkami si vyhrajete, můžete je používat na orámování očí nebo na vytvoření vystínovaných kouřových očí.
Kombinace dvou různých odstínů byly inspirovány principem "harmonie barev", termínem profesionálních vizážistů vytvořeným Maxem Factorem v roce 1918, který pomáhá určit tóny, jež nejlépe podtrhnou barvu očí.
Jeden konec tužky je matný a druhý je perleťový, ten slouží k projasnění.
Vylepšené složení - unikátní voděodolné složení má měkkou texturu na bázi vosků, takže tužka zůstává jemná a krémová a umožňuje vystínování i precizní hladkou aplikaci. Je bohatá na pigmenty a přináší tak opravdu výraznou barvu.
Cena 274Kč.




Recenzi na tužky v samostatném článku dělat nebudu, takže to shrňme rovnou. Tužky jsou dobře pigmentované, lepší pigmentaci mají ty matné konce. Nejméně pigmentovaná je stříbrná část z odstínu 04 no a zlatá z 03 taky nic moc. Zda jsou tužky voděodolné jsem nezkoušela. Odlíčit jsou pěkně.
Moje oblíbená je kombinace 02. Tu nosím dost často, oba konce jsou super. Zkoušela jsem jako linku nad horními řasami, linka držela krásně sytá celý den. Nerozmazala se, prostě drží. Stejně tak mi tužka posloužila, když jsem s ní linku nad horními řasami rozmazala štětečkem, samozřejmě byl odstín světlejší, ale držel bez jakéhokoli hnutí také celý den.

Kombinaci, kterou vyzkoušenou nemám, je černá s nude koncem. Ta by mě dost zajímala, myslím, že je to hodně využitelná kombinace a mrknu na ni v drogérii.

6 komentářů:

  1. Mě se nejvíc zalíbily rtěnky, hlavně ten nude odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je moc pěkný a příjemný na rtech. Ne, že by ostatní nebyly :D

      Vymazat
  2. Rtěnky vypadají krásně a pigmentace na ruce bezva. Zkoušela jsem v drogérii, ale zatím jsem nekupovala. Čekám na nějakou slevu.

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky se mi moc líbí, nejvíc asi 05, klasika, ale i na léto možná 25 :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto 25 dokonalá. Ale 05 využije člověk každý den.

      Vymazat