Uriage Eau Thermale - nová hydratační řada produktů na tělo a obličej

V lednu jsem vám na blogu ukazovala vánoční překvapení od značky Uriage ZDE. Značku Uriage jsem začala používat, protože se mi zdálo, že si má pleť zvykla na produkty konkurenční lékárenské značky a už si z produktů tolik nebrala.

Jakákoli kosmetika na pleť, kterou používám, je obvykle hydratační. I u značky Uriage jsem si oblíbila jejich hydratační řadu AquaPrécis. Produkty z téhle řady se (do)prodávají v modrých-tyrkysových obalech.
Nyní řadu AquaPrécis nahrazují produkty Uriage Eau Thermale.


Přípravků z řady pro péči o obličej je celkem pět:

  • Eau Thermale lehký hydratační krém - normální až smíšená pleť
  • Eau Thermale lehký hydratační krém s SPF 20 - normální až smíšená pleť
  • Eau Thermale výživný hydratační krém - suchá až velmi suchá pleť
  • Eau Thermale hydratační sérum - dehydratovaná pleť
  • Eau Thermale hydratační krém na oční partie
Přípravky z řady  pro péči o tělo:
  • Eau Thermale hydratační tělové mléko - v tubě, 200ml
  • Eau Thermale hydratační tělové mléko - balení s pumpičkou, 500ml
  • Eau Thermale hydratační tělový balzám
Já jsem dostala na vyzkoušení dva produkty na pleť a jeden určený pro péči o tělo. Krémy používám asi druhý týden. Myslím si, že jsem ve svém věku a se svými zkušenostmi s kosmetikou schopna říct, zda mi produkty sedí nebo ne, proto vám dneska můžu své dojmy sepsat a předat.



Uriage Eau Thermale lehký hydratační krém - 40ml tuba. Normální až smíšená pleť. Přípravek má nemastnou texturu, rychle se vstřebává, pleť je po něm svěží, rozjasněná.
Tento krém mám vlastně jako náhradu za pleťový hydratační AquaPrécis. Pleť mám přesně jak je v popisu normální až smíšenou. Tedy mastnější T-zónu a jsem s výsledky krému maximálně spokojená. Pleť je vyživená, hebká. Krém se snadno roztírá, vsakuje rychle. Řekla bych, že hned. Nezanáší póry. Krém je parfemovaný, vůně je jemná. Jakmile krém nanesu, během chvilky aplikuji na obličej Skin Luminizer od Max Factor, není problém ani s nanášením, ani s výdrží. Krém se s ostatními produkty nijak "nebije".



Uriage Eau Thermale hydratační krém na oční partie - 15ml, tuba. Tento přípravek s vysokou tolerancí obsahuje hydratační složku, která je ideální pro citlivou oblast očních partií.
V určitém věku začnete potřebovat krémy na různé části obličeje či těla :D Pro svůj klid a dobrý pocit do budoucnosti, se snažím o oční okolí starat. Boj s kruhy pod očima jsem už asi vzdala, ty mi nikdo nevezme, ale pokud posílím jemnou kůži kolem očí a oddálím tak tvorbu vrásek, budu ráda.
Tento krém na oční okolí používám večer, na čistou, odlíčenou pleť. No a sem tam i ráno, pokud mě voda z kohoutku při mytí vysuší nebo mám pocit, že mě vysušila.
Super je, že i když si dáte tento lehký krém, hned vsákne a jakmile nalíčím oči, mohu na něj dát korektor a ten drží, nijak nereaguje a kryje.
Krém má jemnou svěží vůni.



Uriage Eau Thermale jemný hydratační tělový balzám - 200ml dóza. Tento výjimečný přípravek s termální vodou Uriage intenzivně vyživuje a posiluje pokožku a tím jí pomáhá znovu získat svou pružnost a pevnost. Rychle se vstřebá.

Na Vánoce dostala tělové mléko z řady Xémose, které mi dalo dohromady suchou, šupinkatou kůži na lýtkách. Teď už mám kůži v pohodě, takže jsem Xémose vyměnila za tento jemný balzám. Balzám funguje stejně skvěle jako Xémose, a navíc voní. Je u něj tedy napsáno, že je to smyslná vůně. Vůně je příjemná, ale smyslná nevím. Přijde mi jemná a po chvíli ji vlastně moc necítím. Na druhou stranu, mléko Xémose není parfemované vůbec.


Balzám na tělo má jemnou texturu, ale není tekutý. Jakmile se s ním namažu, tak vsákne. Pěkně se roztírá, nezůstává na těle bílá stopa krému. Pokožka je jemná, hebká, není mastná.



Krémy jsou lehké konzistence, všechny samozřejmě obsahují termální vodu Uriage, což pokud nevíte, je zcela přírodní čistá voda s jedinečným minerálním složením.


Aktuálně probíhají v lékárnách Dr.Max akce na kosmetiku Uriage.

www.drmax.cz

A na závěr můj tip - nezapomeňte, že Uriage má  taky super micelární vody. ☺


7 komentářů:

  1. Vidíš a já jsem si říkala, že jsem v lékárně modrou krabičku neviděla. Mám taky ráda hydratační krémy od Uriage. Pravidelně kupuji vodu ve spreji. Pěkná recenze i fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ještě u nás v lékárně viděla ty starší, doprodávají se. Dobré je , že na ně byla tuším 50% sleva. Ale klíďo kup ty nové, jsou fajn.

      Vymazat
  2. Micelárky jsou nej, jiné nepoužívám, jsou prostě nejlepší, neagresivní, perfektně odličují, supr...
    Jo, já si tak myslela, že mastné bude sedět více, jakože bude více výživný. Mně jakštakš stačí, ale asi si tuto novou řadu nechám na léto, to mi bude více pasovat. Super fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já právě na mastnou nepotřebuji víc výživný. Lepší jsou lehké krémy, které neucpávají póry.

      Vymazat
  3. Všechny produkty, co jsi dnes popsala, mne zaujaly :) Moc se mi líbí, že jsi nezapomněla dodat, jak si rozumí s make upem. Měla jsem teď vincentkový hydratační krém od přítelovy mamky a to ráno, co jsem zjistila, že se strašně pere s make upem, nebylo zrovna příjemné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, pokud krém jako by rozpustí makeup, tak je to na houby. Pokud jsi jak já a krémuješ obličej každé ráno, tak je potřeba mít něco, co pleť až tak nezamastí. Mám pocit,že to dělají mastné krémy.

      Vymazat
    2. S tím úplně nesouhlasím. Nejlíp mi zatím pracoval s makeupem Olivovej krém light od Ziaji a ten teda mastnej je :D Neřekla bych mastnej, spíš takový ty olejovitý skoro, mazlavý - to přesně byl ten vincentkovej a pak třeba má podobnou konzistenci BBčko od Garnier to klasický. Nojo nezjistíš, dokud nevyzkoušíš :D Ale už takový ráno zažít nechci :D Jsem se s tím prala a akorát to udělalo cucky a make up nikde :D

      Vymazat