Nabla - Baby Glow a Kendra

Instagram je mor. Neustále se vám zobrazují nové a nové fotky. Takže v mém případě zájmů, jsou to tuny a tuny nové kosmetiky, kosmetických značek, které třeba neznám a nebo znám, ale u nás nejsou k dostání, takže pak akorát nervačím, protože se mi samozřejmě z nabídky takové kosmetiky, musí líbit nejméně pět produktů.
Podobně to bylo i se značkou Nabla. Sem tam na mě vykoukla. Většinou stíny na oči, které vypadaly docela dobře, s dobrou pigmentací. Tak jsem začala pátrat na netu a objevila jsem, že tuhle značku seženu v eshopu PinkPanda.cz

Nakupovala jsem Nablu v tomto obchodě už asi třikrát, tuším. Je dobré si počkat na nějakou akci, které eshop mívá.
Nevím jestli produkty, které vám ukáži dnes, byly z první objednávky, ve výsledku je to už vlastně fuk, mám je doma nějaký měsíc, tak je dám v libovolném pořadí.
Kromě očních stínů a rtěnek, které jsem vyzkoušela, jsem se docela zakoukala i do produktů na rty.
Zatím mám:
  • Nabla Shade&Glow v odstínu Baby glow - rozjasňovač
  • Nabla Blossom blush v odstínu Kendra - tvářenka
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra
Obal rozjasňovače i tvářenky je stejný, jen v jiné barvě. Obal je pevný, nevím jestli je to plast nebo tenký kov :D Je na omak docela studený, ale na poklepání zní jako plast. Fakt nevím.
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra
Uvnitř balení je velké zrcátko. Je vcelku použitelné i na líčení očí nebo rtů. Co je ale nejkrásnější, je reliéf tvářenky i rozjasňovače.
Produkty mají 3,5gramů. Tvářenka mi nepřijde parfémovaná, z rozjasňovače jemně cítím vanilku. Na tváři nic.
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra
Řada Shade&Glow zahrnuje rozjasňovače a bronzery. Rozjasňovače jsou na pinkpandě ve třech barvách, vzala bych všechny, ale nakonec jsem se rozhodla pro zlatou střední cestu.
Rozjasnovač Baby Glow je jemně mletý, je takový světle zlatavý. Neobsahuje žádné velké třpytky. Dodá pleti krásný svěží vzhled. Konzistence rozjasňovače je při nabírání taková krémovější než u tvářenky. 

Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter 
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter a
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter 
Reliéf po prvním máznutí bohužel mizí. Pokud nabírám rozjasňovač prstem, je ok. Tím, že je mírně krémový, tak se vlastně produkt prstem jako by natlačí na sebe. Pokud do rozjasňovače sáhnu štětcem, tak práší. Na obalu jsou částečky produktu. 

Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter 
Tvářenka v odstínu Kendra je z limitky. Zatím ji na eshopu mají. Když jsem tvářenku objednávala, myslela jsem si z obrázků na googlu, že bude víc do broskvova. No ve výsledku je to taková starorůžová, ale ne moc růžová barva :D Neumím ji popsat. Nejdříve se mi nelíbila, ale teď ji nosím docela ráda, když už nemám náladu na ty svoje oranžády. Myslím, že když jsem běloba, tak mi docela sedí. V létě, na opálenou pleť, ji asi nosit nebudu. Tvářenka je matná, nevidím v ní žádné třpytky. Na rozdíl od rozjasňovače má sušší strukturu, není tak máslová.
Tvářenka má v jedné vrstvě slabší střední pigmentaci, když do ní sáhnete štětcem a jednou přejedete tvář, je na pleti jemnější, ale dá se krásně vrstvit, takže i na snědší pleti bude vidět. 
Výdrž, v té jedné vrstvě, je spíš slabší. Obvykle přejedu 2x a tvářenka zůstává viditelná cca 5 hodin. Pak už mám pocit, že bych ji na tvář šmrncla znova. Rozjasňovač drží jako ďas, počítám tak 10hodin a to to s ním nijak nepřeháním. Máznu jednou, do práce není ani víc potřeba.

 Nabla Blossom Blush in Kendra
 Nabla Blossom Blush in Kendra one swipe
Nabla Shade&Glow Baby glow highlighter and Nabla Blossom Blush in Kendra - swatches
Pokud máte rádi produkty v jedné paletě pohromadě, nabízí značka Nabla Refill System, tzn každý produkt můžete vyndat z obalu a následně jej dát do magnetické paletky. Popř. nemusíte kupovat produkty v obalu, ale pouze refilly. Ty jsou samozřejmě levnější, takže ušetříte na další produkty. Já takhle nakoupila stíny a uložila jsem je do palety. Jinak teda mám raději produkty v obalech. Prostě mi přijdou hezčí :)


V dalších recenzích budou následovat stíny a mám i rtěnky, takže ty budou v akci na rtech.

6 komentářů:

  1. Ten rozjasňovač se mi líbí, ještě s tou výdrží , super, jen škoda té prášivosti , ale z toho se nestřílí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako není to prášivé tak, že by ti lítal prach po místnosti :) takže v pohodě.

      Vymazat
  2. Tak o této značce jsem nikdy neslyšela a až do dneška na mě nikde nevykoukla :D musím si ještě rozšířit obzory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Tak jestli ti bude vyhovovat, tak máš za co utrácet. Akorát jsem chtěla nakoupit další věci,ale vyprodáno. No neva, co už.

      Vymazat
  3. Taky Nablu neznám. Ale rozjasňovač mě zaujal a jak jsem se dívala na internet, tak i oční stíny bych nějaké chtěla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu doporučit i ty stíny. Mám asi šest a všechny jsou super.

      Vymazat