Kulma Remington CI91X1 PRO-Luxe

Recenze na kulmy nedělám moc často, protože fotit si sama vlasy, je za trest. Tentokrát jsem naštěstí měla ochotného pomocníka :D
Kulma Remington je vánoční, povánoční dárek. Kupovala jsem ve slevách, cena byla 999Kč, plus ke kulmě byl ještě kartáč. 
Já kartáče nepoužívám, ale určitě se někomu bude hodit.


Kulmu jsem kupovala z toho důvodu, že jsem chtěla něco na velké vlny. Díky průměru této kulmy, je na velké vlny jak dělaná. Nebudu rozepisovat info o kulmě, jsou všude na netu.

Mám doma už jednu kulmu s velkým průměrem, ale má takové to cvakátko na uchycení vlasů a to mi prostě nevyhovovalo. Navíc má po celé délce stejný průměr. Kulma Remington je na konci užší.

V krabici kromě kulmy najdete obal a rukavici.


Kulma má digitální displej, nejvyšší teplota je 210 stupňů. Já jsem kulmovala na 160, v návodu je napsané, že to na jemné, barvené vlasy stačí.

Vlasy mám jemné, docela dlouhé. Nikdy mi na vlasech vlny nevydrží. Když po kadeřníkovi žebrám vlny, říká, že je to na mých vlasech zbytečné, že moje vlasy vlny neudrží. Má pravdu, moje vlasy neudrží vůbec nic a do půl hoďky, kdy opustím kadeřnictví, tak jsou rovné bez objemu. Prostě klasika, jako každý den. Můžeme foukat přes mega kulatý kartáč, nic nezabírá. Přesto stále kupuji kulmy a doufám, že mi aspoň z některé vlny vydrží a budu mít konečně objem.


Před kulmováním aplikuji na vlasy Hot Off The Press, nevím jestli pomáhá, já doufám, že ano.


 Tak a tady už jsou na půlce hlavy vytvořené vlny. Jsou perfektní, velké.

Zadní partie vlasů není moc vychytaná. Spíš jsem se věnovala bokům, kolem obličeje, kde jsou vlasy dlouhé a fakt zplihlé, i když jsou čerstvě umyté. Vlasy jsem po natočení nelakovala, vlny už během focení povolily,ale vepředu relativně zůstaly.
Na mých vlasech vydržel pocit a vzhled pěkně vlnitých vlasů tak den, druhý den je na vlasech vidět, že jsem je kulmovala, no vlny nemám. Vlasy kolem obličeje jsou pozvedlé a drží jako by dozadu, to se mi líbí. Nemusím narostlou ofinu strkat za uši, když mi padá do obličeje.


Jsem ráda, že jsem si kulmu pořídila. Nepadám z výsledku na zadek, ale zatím mě baví. A mimochodem přeji vám vše nej... v roce 2017 ♪♫♪


10 komentářů:

  1. Také bych potřebovala takovou kulmu s velkým průměrem, ale přiznám se , že na vlasy jsem hrozný lenoch :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) mně to docela baví, když mám ráno čas. Což obvykle nemám :D Takže chodím s rovnýma..

      Vymazat
  2. Taky mi kulma ve výbavě chybí, protože jsem, jak píše slečna výše taky, hroznej lenoch na úpravu vlasů. Vyfoukat a v případě ne čerstvě umytých vlasů často hážu do gumičky... Ale ten zúženej průměr je pecka a vlastně fén i žehličku mám stejné firmy a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a tobě taky vše nejlepší do Nového roku :) hlavně hodně milých čtenářek a neustálý přísun skvělé kosmetiky!

      Vymazat
    2. Tak ty máš husté vlasy, ne? Ty mají objem samy. Moje chudinky ne :D Díky, přísun je, dneska mi došel balíček od MACu, měli slevu, no...

      Vymazat
    3. Tak to už se těším, až se nám pochlubíš na blogu :) No objem sice mají, ale to neznamená, že bych občas nechtěla vlasy trochu jiné... jen kdyby to nebylo tak pracné. :(

      Vymazat
  3. takéto kulmy sú skvelé :) vytvoria nádherné vlásky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Asi bych měla začít kulmovat, vlny se ti povedly, vlasy vypadají bohatě. Mám podobný typ vlasů, nedrží mi nic, musím strašně moc lakovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Vlny super, takove prirozene. Super kup!

    OdpovědětVymazat