Tip na dárek - kosmetika Aqua Mineral

Aqua Mineral je izraelská tělová a pleťová kosmetika. Tato kosmetika využívá blahodárné soli a minerály Mrtvého moře. Komplexní řada péče o krásu, má za cíl zlepšit kondici pokožky a potlačit známky stárnutí. Přípravky se zaměřují na anti-aging, péči o citlivou a problematickou pleť. Nejsou testovány na zvířatech a k jejich výrobě se využívají účinné složky z nejkvalitnějších přírodních zdrojů. V nabídce eshopu FAnn parfumerie najdete produkty z řady péče o tělo a samozřejmě mají i na výběr produkty určené pro péči o pleť.

Já jsem testovala produkty dva.

  • Refining Facial Mud Mask  - bahenní maska
  • Youth Essence Serum - omlazující pleťové sérum
Bahenní masky má moje pleť docela v oblibě. Mám smíšenou pleť s mastnější T-zónou. Masky z mrtvého moře mi pomáhají udržovat střed obličeje relativně bez zbytečného mazu. Masku obvykle nedávám na celý obličej. Máznu na čelo, nos a kolem nosu a pak pod spodní ret, na bradu. 


U bahenních masek vyžaduji následující: měla by jít dobře roztírat, nemám ráda, když jsou suché a žmolkují (to se dá vyřešit naředěním vodou), no a nesnáším, když mě vysušují.
Tahle maska splňuje to, co žádám. Nabírá se a roztírá na obličej pěkně, nijak nevoní. Když usychá, tak nestahuje. Po smytí masky je obličej svěží, maska mě nedráždí a hlavně nevysušuje.


Produkty Aqua Mineral mají pěkné obaly, maska je v modré dózičce. Balení masky obsahuje špachtličku, nemusíte tedy do kelímku sahat prsty. Obvykle nanesu špachtlí masku na obličej a pak už roztírám prsty. Když už jsme u obalů, tak papírová krabička, ve které výrobky jsou, má na sobě kapičky a ty jako by vystupují z papíru, jsou plastické. Je to moc hezká vychytávka a máte potřebu kapky utřít :)


Masku používám už nějakou dobu, obličeji sedí.


Dóza, ve které je maska, je skleněná. Maska má stále stejnou konzistenci, je stále "krémová" není vyschlá nebo popraskaná.



Aqua Mineral Youth Essence Serum - 30ml



Všechny potřebné informace máte pěkně sepsané na krabičce séra. Omlazující kosmetiku a kosmetiku zaměřenou na vrásky, vždy ráda uvítám. Je potřeba se o sebe starat a každou novou vrásku aspoň částečně pozastavit nebo zneškodnit.


Pokud se mi líbil obal bahenní masky, tak obal séra je naprostá pecka. Připadá mi luxusní. Sérum je opět v modré skleněné lahvičce, která má navíc stříbrnou pumpičku a plastový vršek. Pumpička je z pevného plastu.
Sérum má nádhernou vůni, je prostě dokonalá a o to raději si sérum mažu každé ráno na obličej. Jinak já jsem byla docela paf z konzistence produktu. Jsem zvyklá, že séra, která jsem používala byla zejména gelové konzistence, která se na pleti měnila jako by na vodovou. Ta do pleti pak vsákla a bylo hotovo.
Při prvním použití omlazujícího séra od Aqua Mineral jsem byla překvapená. Sérum je po vypumpnutí taky gelové, trošku tekuté, ale po nanesení na pleť, když ho roztíráte, tak je to jako kdybyste hladili samet. Já to neumím popsat, ale prostě zanechává takový zvláštní jemný, hebký povlak. Prostě samet. Pak produkt vsákne a pokožka je hebká a voňavá.
Sérum mi na smíšenou pleť vyhovuje. Problém jsem měla, když jsem produkt nanesla na sušší místa. To mi potom šupinky spíš zvýraznil a musela jsem domazat něčím hydratačním.
Sérum používám ráno, není potřeba pak nanášet krém. Chvíli počkám a nanesu Skin Luminizer od Max Factoru. Skin Luminizer doporučuji, rozjasní vám pleť na celý den, je to pecka.



Pokud chcete někoho potěšit kvalitní, no trošku možná dražší, kosmetikou, tak Aqua Mineral může být vhodným dárkem, který potěší.


7 komentářů:

  1. Pěkný článek i fotky. Já jsem právě Aqua mineral produkty nakoupila sestře, potrpí si na dobrou pleťovou kosmetiku. Doufám, že bude spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :) Pokud jsi vybrala produkty na její pleť, tak bude určitě spokojená.

      Vymazat
  2. znacku nepoznam, ale ma pekne balenie :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o Lancome, Biodermu a Dermacol, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty aqua minerál mě rozhodně zaujaly. Všude na ně slyším chválu Mám v plánu časem něco od nich sama taky vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji, ale možná zkus nejdříve požádat někde o vzorky.

      Vymazat
  4. zaujímavé! tie aqua minerál produkty som ešte neskušala :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat