Borotalco Pure

Od té doby, co jsem poprvé testovala produkty Borotalco, nekupuji jiné tuhé deodoranty. Vyhovují mi funkčně, vyhovuje mi i vůně. Nejraději mám spreje a tuhý deodorant, kulička mi tenkrát až tak nesedla, tím, že byla docela dlouho po nanesení "mokrá".
Měla jsem možnost otestovat nové Borotalco Pure. Borotalco Pure neobsahuje hliníkové soli a umožňuje tak pokožce volně dýchat. Zajišťuje 48 hodinovou ochranu před pocením. V nabídce najdete sprej a kuličkový deodorant.

Já jsem dostala k otestování obě verze, jak sprej, tak i kuličku. No chápete, že z kuličky jsem nejdříve neměla moc radost.
Nejdříve jsem teda vyzkoušela sprej, Borotalco Pure Sprej má jemnou pudrovou vůni. Vůně je jiná, než u zelené verze. Je o něco víc svěží, mi přijde.


Sprej neobsahuje hliníkové soli, měl by vás ochránit 48 hodin, je dermatologicky testován a vůně by měla být dlouhotrvající.
Nejsem schopna říct, zda funguje 48 hodin. Obvykle se ráno a večer před spaním sprchuji :D Což bude míň jak 48 hodin, takže nemám šanci vyzkoušet a ověřit si toto tvrzení. Na druhou stranu vím, že i s tímto deodorantem se zpotím, ale sprej krásně voní, takže nejste za smraďocha.



Sprej má obsah 150ml a koupíte v běžných drogeriích. Cenu nevím, ale tuším kolem stovky? Sem tam bývají na Borotalco akce, takže se dá sehnat se slevou.

Borotalco Pure kuličkový deodorant má obsah 50ml. Má stejné vlastnosti jako sprej. Když ho přítel uviděl, byl nadšený, že neobsahuje hliník a hned se ptal, jestli může jeden dostat :D Já ho ještě neměla vyzkoušený, takže mu říkám, no to těžko, nebudeš přeci vonět jak ženská.
Pak jsem ale kuličku ovoněla a musím říct, že vůně je podle mě unisexová. Kuličku můžou používat i muži. U spreje si nejsem jistá, myslím si, že vůně je spíš ženská. Ten jsem mu zatrhla, ale i jemu se zdála vůně spreje sladká,takže ho nechtěl.

Co říkám na kuličkovou verzi Borotalco Pure? Je super, na rozdíl od zelené verze není tak mokrá. Prostě během chvíle zaschne a nemusím ani nějak dlouho čekat, než se obleču. Vůně příjemná, trošku pánská, když se zpotím, opět se nemusím bát, žádný smrádek nejde cítit. Ne teda, že bych jindy smrděla jak tchoř :P
Přítel má poznatky stejné, takže kuličkový deodorant si poradí i s mužským podpaždím.





Zastoupení značky Borotalco věnovalo produkty do soutěže. Výherce bude jeden a dostane deo sprej Borotalco Pure plus kuličkový deodorant Borotalco Pure.

Pravidla:
1. Napište mi do komentáře cokoli, co chcete. Tedy v rámci slušnosti. Mít ve sledování můj blog, FB nebo IG, by bylo taky fajn.
2. Nechte na sebe v komentáři kontakt.
3. Pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.

Soutěž ukončím 28.10.2016 někdy během dne :) Hodně štěstí ♪♫

10 komentářů:

  1. Borotalco mám velmi ráda a jsem sním spokojená. Tuto verzi bych ráda vyzkoušela :) email: lusi41@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Júú, to by byl pěknej dárek k narozeninám, 28.10. slavím poslední "dvacátiny" :-D Od Borotalco momentálně používám ten zelený sprej. Funguje parádně i krásně voní, ale ať dělám co dělám, tak mi sprej způsobuje fleky na oblečení a dělá v podpaží bílé cucky :-/ Zajímalo by mě, jestli tahle jiná verze dělá to samé... USedmikrasky zavináč seznam.cz.
    Jinak samozřejmě sleduji :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Borotalco miluji, a tuto verzi jsem ještě nezkusila, ráda se zúčastním! Sleduji všude :)
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Borotalco jsem nezkoušela , ale už jsem ho zaregistrovala, zajímalo by mě jak by fungoval na mě, zatím jsem s bezhliníkovými spreji něměla moc štěstí
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Borotalco mě láká už dlouho, ale ještě jsem ho neměla. Jelikož stále hledám skutečně fungující antiperspirant bez hl.solární, tak pokud nevyhraju, tak si ho koupím. Děkuji za tip!
    Sleduji tě na fb jako Eva Řehi, na ig jako e_rehi.

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem Borotalco sprej v mini verzi a pudrová vůně se mi líbila (měla jsem ale zeleno-bílé balení). Líbilo se mi, že i zabraňoval zápachu, tak by mě potěšila výhra
    VeruKru@seznam.cz a sleduju jako Veru Pařízková

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,

    Zatím jsem Borotalco neměla možnost vyzkoušet i když jsem o něm slyšela. třeba se mi povede na tvém blogu ho vyhrát . :)
    sleduji tě na blogu, fb i ig

    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, z článku mám radost, protože jsem nad koupí Borotalco uvažovala. Teď vím, že jestli se mi nepoštěstí, jdu do něj:)
    Sleduji zde i na facebooku:)
    leonafrkalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já kupuji sprej od Borotalca, zeleno bílé balení. Pure verzi jsem ještě neviděla, tak bych ji ráda vyhrála. Lenka. Lenkaka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Soutěž ukončena. Děkuji za účast. Balíček vyhrává čtenářka Leona Frkalova, gratuluji:)

    OdpovědětVymazat