Freedom Makeup Far Away Collection Lipsticks


Krásné, co myslíte? :) Dnes tu mám opět recenzi na rtěnky. Bylo by fajn mít rtěnku, která by vám udělala takové rty, i když nevím zda bych s modrou barvou na rtech, vyšla z domu, např. do práce.
No bohužel zatím taková rtěnka asi není, ale jak vidíte, není problém něco podobného na rtech vytvořit.
Před časem, už je to trochu delší doba, jsem dostala balíček od Freedom Makeup. V balíku byly i rtěnky v "crazy" odstínech.
Pro lipstick Kit Far Away Collection - jsem si vybrala záměrně na nějaký ten lip art. V krabičce se ukrývá pět rtěnek.




Rtěnky mají 3,2g jedna. Podobné odstíny doma nemám, takže jsem se docela těšila až je vyzkouším. Odstíny v balení jsou nádherné, vypadají docela pigmentovaně a jsou syté. Většina z nich, kromě bílé, má v sobě lesk.
Na ruce už rtěnky taková hitparáda nebyly. No zase záleží na odstínu.
Ale dají se na ruce docela dobře navrstvit, pak mohou vypadat i takhle:

Far Away - je nádherný odstín. Bohužel jen v produktu. Na ruce i na rtech proužkoval a nebyl kdo ví jak sytý. Na ruce se ještě relativně dá vrstvit a v několika vrstvách vytvoří takový metalický povrch. Na rtech to šlo hůře. Samozřejmě se bavím o tom, kdy jsem rtěnku dávala na holé rty. Pokud dám na rty makeup, který rty zesvětlí a zmatní, rtěnka vypadá jinak. Funguje o něco lépe.

Nic moc, že?

Sky-walker - šedo-stříbrný odstín, jak ve rtěnce, tak i na rtech. Platí to samé jako u Far Away, na ruce se dá hezky navrstvit, na rtech to jde hůř. Výsledek je ale lepší jak u Far Away. 



Na odstín Space Luxe jsem se hodně těšila. Mohl by na rtech být intenzivnější, ale relativně jsem s ním spokojená. U tohoto odstínu jsem měla pocit, že na ruce nic moc, na rtech lepší :) Krytí bez podkladu je jemné, ale je. Ve výsledku se dá Space Luxe využít i jako rozjasňovač na tvář.


Storm-trooper - bílá rtěnka. Vypadá lesklá, ale když se otře první vrstva produktu, tak je matná. Těšila jsem se na ni, protože bílý základ na rtech je prostě základ na lip arty a slouží k tomu, aby základová barva vynikla,dala co má a dobře držela. Jako jo, relativně to tahle rtěnka plní,ale není dostatečně matná tak, aby to bylo na 100%. Takže je ve výsledku lepší nanést bílou matnou tužku na oči.


Poslední odstín The Sith - je opět ve rtěnce dokonalost sama. Podle mě to není černá rtěnka, řekla bych spíš takový ten odstín gun metal, což je šedo-černý, zhruba :) Bohužel na rtech, bez podkladu opět nic moc proužkuje a není to to, co bych očekávala.


Dívala jsem se na stránky Freedom makeup, tyhle rtěnky už tam v celé sadě nemají, mají je tam jen samostatně. Pokud vás nějaký odstín zaujal, můžete objednat ZDE

S recenzí ještě někončím, takže:
Jak to shrnout? Asi je jasné z popisků u rtěnek, že z nich nejsem úplně na větvi. Ne nejsem, ale při focení a zkoušení jsem si říkala, no počkejte, já z vás vymáčknu co nejvíce. Vzala jsem modrý stín a konturku a tyhle rtěnky a dívejte, co jsem vytvořila.



Tady jsem ještě na střed rtů dala stříbrný odstín Sky-walker.



Takže rtěnky samostatně ne, na lip art perfektní, vyhrála jsem si :)

8 komentářů:

  1. Vyzerali perfektne, no je to veľká škoda, že na perách až tak pekne nevyniknú. Ja veľmi rada s rúžmi experimentujem a najviac ma zaujala tá biela, avšak asi sa budem musieť poobzerať po niečom pigmentovanejšom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá na rty je fajn od Milani, jumbo tužka na oči. Relativne i NYX Milk se dá použít. Kéž by byly ty rtěnky na rtech takové jako v produktu.

      Vymazat
  2. Ta bílá se mi hrozně líbí! A ta fotka, jak jsi je dala dohromady, ta je krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já zkoušela od Make up Revolution jednu ujetou fialovou...No na rtech to dělá to samé, co popisuješ výše. Pigmentace nic, proužkuje, jakoby místo aby se při přetření pigmentace zvýšila, naopak se stírá. No nenosím ji, protože práce s ní je na odpis... Takže chápu tvoje pocity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využiju je aspoň na hraní, no stejně bych je samostatně nenosila, kam bych v nich asi šla :)

      Vymazat
  4. Na tvojich perách vyzerá aj tak všetko dokonale. Ale to ti tu píšem stále :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) děkuji moc. Tak ono je to jasné, nebudu si na ně dávat něco, co mi nesluší :D

      Vymazat