Let´s go shopping 21 - Sephora

Chodíte nakupovat do Sephory? Já ano. Sice ne už tak často jako dřív, ale sem tam se nechám zlákat. V Sephoře dost využívám akcí na nákupy. Proč by ne, když se dá nakoupit se slevou. Suprová akce je 2+1 na exkluzivní značky. Na tu mě nalákají vždy. Co mi vadí u téhle akce je, že v Brně je houby sortiment. Nejsou zde všechny značky jako v Praze. V květnu tahle akce proběhla zase a tentokrát byl mým cílem stojan Urban Decay. Měla jsem vyhlídnuté dva stíny UD a něco od Nars..
Modlila jsem se, aby měli stíny na skladě, protože je chodím nakupovat už od ledna a vždy trefím, když je mají vyprodané.
Tentokrát to ale vyšlo a mrkněte, co jsem nakoupila.

Akci 2+1 jsem si přizpůsobila podle sebe a bylo z toho nakonec 2+1+1 :D Ta poslední jednička byla bohužel za 100%, no neva.
Urban Decay měl v tu chvíli ještě akci, za dva výrobky od UD dostanete miniaturu řasenky Perversion. Na řasenku jsem se těšila, ale byla jsem si jistá, že ji nebudou mít. V Brně nikdy nic nemají, co se týče dárků. Docela divné, myslím si, že musí dostat řasenek plno, nevěřím, že to vše zůstává v Praze. Ale to je asi na jiný článek.


Od Urban Decay jsem už dlouho chtěla stín Solstice a Lounge.Oba stíny jsou dokonalé. Jsou to zelenkavé stíny, tedy na první pohled, ale na ten druhý, jsou úchvatné a rozhodně je potřebujete.
Urban Decay Solstice and Lounge eyeshadows
Solstice je z řady Moondust - tahle řada má myslím 11 odstínů. Stíny jsou docela průhledné. Když je nanesete na ruku, jsou velmi třpytkaté. Stíny můžete nanášet jen tak v jemné vrstvě nebo je navlhčíte a to je pak paráda. Popřípadě dáte na nějaký sytější základ.
Urban Decay Solstice and Lounge eyeshadows
Oba stíny jsou mono stíny. Obalem se mi víc líbí Lounge. Obal je plastový.
Urban Decay Solstice and Lounge eyeshadows
Stíny mají 1,5g. No není to moc, ale obou dáte na oči jen trošku. Lounge má peckovou pigmentaci, stačí ho trošičku.
Já jsem s očními stíny od značky Urban Decay moc spokojená. Je fakt, že mám zatím jen palety, ale ani z těch mě nezklamal jediný odstín.
Urban Decay Solstice and Lounge eyeshadows
Urban Decay Solstice and Lounge eyeshadows
Stíny jsem vám nafotila na různých zdrojích světla a různě jsem jimi otáčela, abych zachytila všechny odstíny, které dokáží vykouzlit.
Urban Decay Solstice eyeshadow
Urban Decay Lounge eyeshadow
Co se týče výdrže stínů, bez problémů. Vydrží mi na bázi od UD celý den. Solstice jsem zatím nedávala na oko na mokro, vždy ho jen tak jemně máznu přes jiný stín. Obvykle přes Calisto od Nars. Vytvoří krásné odlesky a ozvláštní výsledné líčení.
Na fotkách je Solstice vlevo, Lounge vpravo, jako by nahoře.
Urban Decay Solstice and Lounge swatches
Na ruce ty stíny možná nevyniknou, ale doporučuji vám vyzkoušet je osobně v Sephoře, pokud se do ní dostanete a pokud už stíny neznáte či nemáte :) Myslím, že zrovna tyhle dva frajeři jsou na toaletním stolku mnoha dívek a žen :D
Urban Decay Solstice and Lounge swatches
Urban Decay Solstice and Lounge swatches
Jak jsem psala, k nákupu měla být miniaturka řasenky. Tu teda neměli. Jo, zapomněla jsem říct, že jsem si o dárek samozřejmě musela u pokladny říct, jinak bych odešla s jedním vzorkem parfému od Versace. Typické, člověk utratí v Sephoře pár tisíc, ale dostane jeden vzorek vůně.
No takže, řasenka nebyla, ale slečna se ze skladu nebo odkud to nosí, vrátila s mini verzí báze pod oční stíny. Skvělé, ve výsledku jsem radši za bázi. Tu mám strašně ráda a využiji víc, než řasenku.


Tak co, líbí se vám tyhle dva moje nové kousky?

12 komentářů:

  1. Aha, hm. Já byla v Sephoře taky, když měli tu akci. Zároveň měli akci 1+druhý s 40% slevou, což jsem využila já. Obě věci byly od UD, ale o akci s dárkem jsem nevěděla a tak po dárku prd. Ach jo. To mě teda teď naštvalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak pardon :D Jsem otřesná! Recenze opět suprová a stíny jsou opravdu peckové :)

      Vymazat
    2. Díky za pochvalu a že jsi se stavila :)) Musíš vždy mrknout na stojan, mají to tam nalepené, pokud je akce. Je to ale děs, měla by ti to u pokladny říct. No jo...

      Vymazat
  2. Stíny jsou oba krásné,Lounge se mi líbí o maličko víc. Zajímalo by mne, jak vypadají na oku a třeba na bílém podkladu. Za primer bych byla taky radši než za řasenku :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líčení chystám, ale víš jak. Moje oko na fotce je děs. Takže to chce trpělivost a hooodně focení :D

      Vymazat
  3. Podobný stín jako je Lounge má i MAC a dokonce i paletka zapečených stínů od MUR :) za mě super, tento stín je velice vyhledávaný a na oku vypadá fakt krásně :)

    wwww.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vím o něm. A taky Inglot pigment je stejný. Myslím, že takový odstín sedí na všechny barvy očí.

      Vymazat
  4. Solstice mám i já, okolo Lounge mlsně chodím už delší dobu. :-D Máš to moc krásně nafocené! A abych se taky podělila o zážitek z brněnské Sephory, šla jsem si koupit parfém Marc Jacobs Daisy Dream Forever. 30. dubna a 1. května měli akci, že za prázdný flakon od jakéhokoliv parfému je 20% sleva na všechny vůně. Paní u pokladny mě prvního května nejdřív vyděsila tím, že ta akce už dávno neplatí, že byla jen včera. No, to jsem jí ještě vysvětlila, že to má být dva dny, že je to na tom kuponku napsané. Ale že bych měla dostat k nákupu MJ parfému o velikosti 50 ml a víc i Marc Jacobs deštník, to jsem si měla pamatovat sama. Vzpomněla jsem si na to až venku před Sephorou, přítel mě donutil se tam vrátit, věděl, že by mi to bylo líto... :-) Tak jsme se vrátili, nadrzo jsem si o ten deštník řekla a doopravdy jsem ho dostala. A prodavačka se mi omluvila s tím, že těch akcí mají strašně moc, že se to furt střídá a že si to všechno nepamatuje. Nakonec to teda dobře dopadlo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. No jo, asi mě tvůj zážitek ani nepřekvapuje. Chápu, že toho asi mají moc, ale na druhou stranu, od toho tam jsou, aby byly připravené a věděly co a jak. Když mám blbou paměť, napíšu si to do kalendáře k pokladně a je. Nebo na nějaký tahák. Kupovala jsi Dream Forever jo? Na tu jsem měla taky zálusk, i v té samé akci, ale nakonec jsem nešla. Chci vypotřebovat to, co mám doma. Teda myslím vůně, ostatní asi bude trvat tři životy :D

      Vymazat
  5. Vypadá krásně, mně bohužel odstíny byť s kapkou hnědé, nesluší.
    Já to mám stejně, jeden čas jsem do Sephory chodila něco kupovat každej týden, ale člověk jak už nakoupí vše, co mu sedí, tak co tam kupovat, zase tolik novinek nemají a v Brně často ani ty novinky..

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám tiež jeden z týchto tieňov a som s ním veľmi spokojná a iež čakám na akciu, aby som si kúpilaDalšie, možno aj nejakú paletku, uvidíme :) Ale je pravda, že v Brne často nemajú to, čo by som chcela :(

    OdpovědětVymazat
  7. Oba stiny Ud jsou bozske. Ten zelenkavy menavec je bozsky podobny mam od lili lolo a moc rada ho pouzivam.

    OdpovědětVymazat