Dermacol novinky

Nedávno jsem dostala růžový balíček od značky Dermacol. V balíku byly tři věci. Dvě novinky a jedna rtěnka. Rtěnku si nechám na později, jdeme mrknout na růžovky.


Jednou z novinek je Dermacol Hyaluron Wash Cream
- jemný čisticí krém, odličuje tvář i oči. Obsahuje Aloe vera, je vhodný pro suchou a citlivou pokožku. Obsah 100ml, cena na eshopu Dermacol 99Kč.




Produkt je bílý, konzistenci má jako mléko na tělo. Nádherně voní. Já jsem zkoušela produkt jak na oči, tak i na odlíčení pleti.
Musím říct, že u očí mu trvalo dýl než odlíčil řasenku. Cca čtyři tampónky na jedno oko a ještě jsem nebyla na 100% spokojená. To je pro mě moc, odličovací vodou mi stačí tampóny tak dva. Pokud vám nevadí delší čas na odlíčení, tak je produkt fajn. V očích neštípe, ani je nijak nelepí. Neslepuje řasy, nemastí.
Na odlíčení pleti mi tento krém vyhovuje víc, pleť je po něm hebká, jemná, svěží, vyčištěná.


Další novinkou od Dermacolu je krém na ruce Hand & Nail Intensive Care - intenzivní péče na ruce a nehty. 100ml, cena 89Kč.




Účinné látky z pupalkového oleje a glycerinu pokožku rukou regenerují, zklidňují a hydratují. Musím říct, že tento krém mi došel v pravou dobu. Zrovna jsem vypotřebovala můj oblíbený Nivea krém na ruce. Takže Dermacol nahradil jeho místo v kabelce.
Krém jemně voní, možná bych byla ráda, kdyby voněl jako Hyaluron mléko na pleť. Ale nevadí. Krém je narůžovělý, konzistence perfektní, snadno se roztírá. Ruce po použití krému jsou jako by potáhlé, takové "voskové". Já těmto krémům říkám rukavicové, máte pocit, jako byste měli na rukách jemné rukavice, které vaše ruce chrání. Krém téměř ihned vsakuje do pokožky, není mastný, ruce jsou jako by mokré, ale nebojte když na něco sáhnete, nezůstane žádný otisk. Dle mého názoru, tohle je dobrý produkt.



9 komentářů:

  1. Bezva, zítra jdu po práci do DM, takže se určitě podívám. Líbí se mi ten čistící krém, to mi přijde zajímavá věcička:)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm teď jsem mimo, ten wash cream není na mokré mytí? Nějak jsem si myslela, že ano... Určitě tyhle produkty prozkoumám až budu v drogerce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš ho nanést a potom odstranit navlhčeným tamponem. Ale můžeš zkusit i mokré mytí. Pokud ti to půjde a bude vyhovovat, tak je to asi jedno.

      Vymazat
  3. Také jsem tyto novinky vyzkoušela a přijdou mi fajn, navíc za tu cenu, parádička:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak už jsem psala u Ilovemakeup jsem ráda za recenzi o těchto produktech, hlavně o čistícím krému na pleť. Hrozně ráda ho vyzkouším, protože mě už micelárky neba:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že není špatný, jen já pořád frčím na odličovacích vodách a co je hustější mi moc nevyhovuje, ale je to jen o zvyku.

      Vymazat
  5. Já ten jemně čistící krém používám tak, že si navlhčím ruce a dám na ně krém, který si pak nanesu na oči a dělám kruhové pohyby... odlíčí to super! a až potom to tampónkem doladím. A nevíte jestli se dá sehnat jednotlivě v drogérii? Já ho dostala v sadě :)

    OdpovědětVymazat