Spotřebováno leden, únor, březen, duben 2016

Dnešní popelnicový článek je za čtyři měsíce. To jsem tu snad ještě neměla. Řeknu vám schovávat čurbes tak dlouho mi už fakt vadilo. Dvě tašky obalů. I když na fotkách mi přijde, že toho zas tolik nebylo.
Opět jsem produkty rozdělila do skupin, dle používání.
Tak a jdeme na to.
Nejvíce jsem za poslední měsíc spotřebovala produktů na vlasy.
1. Pantene Pro-V Aqua Light - 250ml - šampon jsem kdysi dostala k otestování, psala jsem i recenzi na blogu. Byla jsem z něj nadšená, takže jsem si koupila další balení. Šampon mi sedí, mám jemné vlasy, po jeho použití jsou pevnější. Určitě koupím zas. Cena cca 50Kč.
2. Paul Mitchell Extra body Daily Shampoo - 300ml - tento šampon má vlasům dodat objem, no nevím, nějak jsem nepostřehla, nebyl špatný, ale znova kupovat nebudu. Měla jsem kdysi jinou verzi a ta byla super. Musím pohledat jak se jmenovala.

Dostáváme se ke kondicionérům, těch je x2 :D Taky to tak máte?
3. Schwarzkopf Schauma Regenerace&péče - 200ml balzám pro namáhané a lámavé vlasy. Docela dobrý kondicionér, mým vlasům seděl, nezatěžoval je, vlasy se dobře rozčesávaly, hezky voní. Nevím jestli je ještě v nabídce, ale pokud nebudu mít tip na dobrý kondicionér, tak jej koupím znova. Cena cca 50Kč.
4. Schwarzkopf Gliss Kur Oil Nutritive - 200ml - kondicionér pro vlasy se sklonem k třepení. Opět kondicionér, který mi vyhovoval, krásně voní, vlasy se dobře rozčesávaly. Ano, koupila bych zas.
5. Aussie Miracle Shine kondicionér - 250ml - tenhle kondicionér jsem taky měla kdysi k vyzkoušení, ale po dobrých zkušenostech jsem koupila další balení a pak další a další :) A budu kupovat dál. Psala jsem, že mým vlasům sedí v kombinaci s šamponem Aussie Volume. Cena cca 130Kč.
6. Schwarzkopf Gliss kur Hyaluron Hair Filler - 200ml - kondicionér na lámavé a řídnoucí vlasy. Tenhle mi moc nesedl, přišlo mi, že se jako by vpil do vlasů, ale pak mi nešly moc rozčesávat. Krásně voní. Kupovat nebudu. Cena asi 50Kč.

Péče na obličej
7. Garnier Essentials osvěžující odličovač očí - 125ml - perfektní odličovač, odlíčí vše. Kupuji pravidelně a kupovat budu. Cena kolem 80Kč.
8. Eucerin čistící micelární voda 3v1 DermatoClean - 125ml - tahle voda byla v nějakém časopise. Na zadek jsem nepadla, ale vyhovovala mi. Používala jsem na odlíčení a vyčištění pleti. Píší, že je i na odlíčení očí, to jsem nezkoušela, na oči mám Garnier.
9. Ziaja odličovač očí - 120ml - fajn odličovač, oči odlíčil dobře, neštípal. Musím mrknout jestli je v drogérce, za jakou cenu, teoreticky by mohl nahradit můj oblíbený Garnier.
10. For Life&Madaga Control krém 24h - 50ml - pro mastnou a problematickou pleť. Krém mi vyhovoval, používala jsem ho do dvojky s hydratačním Benefitím. Pleť byla pěkná vyživená, krém nezanáší póry. Fakt jsem byla spokojená. Však jsem jej taky vydlabala do poslední kapičky :D Cena nevím, byl mi poskytnut k otestování.


Péče o tělo a ruce
11. The Body Shop - 50ml - tělové máslo s vůní máku. Nejdřív jsem myslela, že to bude nic moc vůně, ale jak jsem v Praze máslo ovoněla, hned jsem ho musela vzít. Lituji, že jsem nevzala dva kousky. Moc příjemná vůně, máslo příjemné konzistence, hydratovalo. Cena 150Kč.
12. Lush It´s raining men- 100ml - sprchový gel. Já mám Lush hodně ráda, jejich produkty kupuji vždy, když jedu na výlet do Prahy. Tento sprcháč nádherně voní po medu a květinách. Provoní vám takové ty pochmurné podzimní dny. Myslím, že ho při příštím výletu koupím. Cena nevím, poskytnuto k vyzkoušení.
13. Body Basics tělové mléko na ruce a tělo Dead sea minerals - 50ml - nevím jestli pamatujete značku Body Basics, já mám doma docela slušnou zásobu jejich produktů, když se před pár lety vyprodávaly zásoby v obchodech. Nedávno jsem sáhla po tomto tělovém mléce, myslela jsem, že už bude nepoužitelné po té době a ono ne. Konzistence skvělá, vůně taky. Kupovat nebudu, protože není kde, ale mám zásoby této vůně i ve velkém balení :D Cenu netuším, pár korun.
14. Radox krémový sprchový gel - 250ml - relativně dobrý sprchový gel, nevysoušel. Ale moc mi nevoněl, takže nebudu kupovat znova. Cenu nevím, dostala jsem od kamarádky.
15. + 16. Pěnové mýdlo na ruce od BBW 259ml - Sweet Cinamon Pumpkin mýdlo mi vonělo moc, Beautiful Day - jemná vůně, nic moc na rukách nevydržela. Cokoli s vůní dýně bych koupila znova. Miluji BBW. Cena - pár dolarů.

17. Rival de Loop čistící pásky na póry - kupuji v Rossmannu, jsou to docela dobré pásky na vytahání nečistot z pórů na nose. Vidím, že jsem zřejmě měla pokožku zanesenou, když jsem zvládla použít tři balení. V jednom balení jsou tři kusy pásků. Kupuji stále dokola, už mám doma zase zásoby. Cena kolem 80Kč.
18. Odličovací tampony Bel - 5balení. Jsem se asi musela líčit jak ďas, když jsem spotřebovala tolik odličováků. + dvě balení odličovacích tamponu z Marionnaud - chvíli jsem si na ně musela zvyknout, ale pak byly ok. Kupovat nebudu, Bel mi vyhovuje víc. Cenu Bel nevím, kupuji ve velkém balení v Makru, Marionnaud taky nevím byly v akci k parfému, který jsem dostala na Vánoce.

Vůně
20.  Tous - vůně z parfumerie Sephora, miluji tuhle vůni a mrzí mě, že mi došla. V Brně jsem totiž tuto verzi neviděla. Musím mrknout v Praze.
21. Dove Invisible dry - 150ml - antiperspirant, skvěle funguje nezanechává bílé skvrny na oblečení a krásně voní. Ano, koupím ho znova.
22. Borotalco Invisible se složením proti skvrnám - 40ml, tuhý antiperspirant. Pěkně voní a funguje. Koupím znova. Cenu nevím, dostala jsem k otestování.

Dekorativka
23. VMV Hypoallergenics OOh-La-Lash! volumizing Mascara - 8ml - řasenka na objem. Fakt skvělá řasenka, s tenkým kartáčkem, který mým řasám seděl. Cenu řasenky nevím, měla jsem ji v balíčku s překvapením od ILoveMakeUp. Můžete mrknou ZDE, byla to docela fajn akce a překvápko :) Řasenku bych klidně koupila znova, pokud by byla normálně dostupná v drogérkách.
24. Essence gel na řasy a obočí - 2x 9ml - gel je moje stálice, používám na zafixování obočí. Kupuji dokola, cena asi 50Kč.
25. Essence korekční pero na nehty - 3ml - toto korekční pero je nejlepší, co jsem kdy měla. Za a) skvěle funguje, má super seřízlý hrot, za b) ruce po něm docela voní. Koupila bych znova, ale tahle verze už se neprodává. Tak dodělávám pár, který mám nasyslený doma.
26. Báze pod oční stíny od Urban Decay - tohle byl jen vzorek. Bázi mám ráda. Nevýhoda vzorku v papírku je ta, že když ho načnete, pak rychle vysychá. Obvykle jej mívám ještě v plastovém obalu. Popř. někdy vymáčknu trošku do malého kalíšku. Cena 0 byl u nějaké Naked palety.

Tak tohle všechno byste momentálně našli v mé popelnici ☺ Nebojte umím počítat do 26, vím, že tu není číslo 19, ale byla to krabička od tobolek na výživu vlasů. Fotku nemám.
Jak se vám daří spotřebovávat kosmetické zásoby, mně poslední dobou fakt dobře. Hlavně teda nechodím nakupovat a nakukovat do drogérek. No teda nechodím tak často.

15 komentářů:

  1. Ty pásky na póry stojí u nás 40 Kč :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tyhle? Tak, že bych si to špatně pamatovala? A sakryš :D

      Vymazat
  2. Taky se mi daří krásně spotřebovávat, hlavně od toho, co jsem si udělala po Vánocích přehled kolik kosmetiky mám, jsem si řekla, že nebudu moc nakupovat a fakt budu jen spotřebovávat a sptřebovávat a to se mi daří na jedničku :). Momentálně jsem se dostala tam, že všechnu kosmetiku, co doma mám, tak je v provozu a nic mi tam nestojí jen tak do zásoby. Miceláku od Eucerinu jsem taky měla v časopise, já ji měla ve 200 ml balení a odličovala jsem s ní i oči, byla skvělá , na oči i na pleť. A šampon od Pantene momentálně používám taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky? Jsme dobré :D Mně to jde teda pomalu, ale to půjde. Nejvíc mám sprcháčů, to je mazec.

      Vymazat
  3. Tyhle články mám u tebe nejradši, je to pro mě spousta skvělých tipů. Vždy mě něco zaujme. Utíkám do drogerky paaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) díky, tak aspoň někdo další je využije. Doufám, že nakoupíš plný košík.

      Vymazat
  4. Pásky Rival de Loop taky kupuji pořád dokola, jsou super. Jinak ráda bych někdy zkusila něco od The Body Shop, moc mě lákají všechny ty (určitě boží) vůně :-), ale u nás k dostání není, tak snad až se někdy vydám na výlet do Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky The Body Shop kupuji jen párkrát za rok v Praze, nevím proč nemají obchod i v jiném větším městě. Třeba v Brně :D

      Vymazat
  5. Aqua light mám taky moc ráda, už používám druhé balení :)
    furla stacy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a to máš určitě jiné vlasy než já, já takové chmýříčko a sedí ti též. Já myslím, že to je fakt povedený šampon.

      Vymazat
  6. Tak já to tak nemám, kondicionér mi vydrží věky a naopak šampony mizí jako divé... :) Ale já dávám jen trochu do délek a pak ještě šplíchám bezoplachový... :) Jinak ty pásky jsem koupila a vůbec mi nesedly... Ne že bych toho měla moc, ale ani to málo mi to nevytáhlo. Na přítelovi lepší, ale nevím, jestli mu to koupit znova nebo se podívat po těch maskách černých s tím uhlím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já dávám kondicionéru asi stejně jak šamponu, ale stejně mi mizí rychleji. Hm, tak to nevím s těma páskama, já mám na nose docela dost a vytáhnou relativně skoro vše. Ale já je vždy rozstřihnu napůl a dám jako by víc na bok nosu než na vrch. No a taky před tím navlhčím nos spíš teplejší vodou. Masky s uhlím na mě moc nefungovaly :( Ale zas na tebe by mohly :D

      Vymazat
  7. Ja som si niekedy vo februari zakupila šampon tejto značky body basic z mineralmi s mrtveho mora a videla som ju prvy krat u nas ale celkom ma zaujala a tak už ho mam skoro u konca a je teda fajin:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, tak to vypadá, že Body Basic odešli z Čech, ale v jiných zemích zůstali. To je pech. Milovala jsem jejich másla, ježiš ty byly super a ty vůně.

      Vymazat
  8. Mne by sa teraz veľmi hodili tie náplaste na nos, len akosi v drogérke neviem žiadne nájsť. Aj Essence ich tuším mali, no dávno som ich nevidela. Je to super vychytávka :)

    OdpovědětVymazat