Předvánoční nákup Village Candle

Koncem října jsem opět navštívila eshop Demdaco.cz a omrkla nabídku svíček Village Candle. Jak asi víte, svíčky Village Candle mám dost v oblibě a momentálně jsou mé oblíbené. Tentokrát jsem si říkala, že bych měla udělat nákup Vánočních vůní, protože minulý nákup byl v létě a i když jsou letní vůně vydařené, přeci jen, na zimu bych chtěla mít trošku hřejivější, těžší vůně.
Opět jsem si udělala seznam, nemusím asi říkat, že byl pořádně dlouhý, ale vždy z něj vyberu jen ty svíčky, které mi voní a jak mi dovolí peněženka :D Jsem ráda, že mám výdejní místo relativně blízko, takže jsem se domluvila na návštěvu a jelo se.

Demdaco je splněný sen, tolik krásných věcí. Vždycky dělám, že nic nevidím a jdu jen na Village Candle, ale jasné, že bych nakoupila i jiné dekorace.
Nakonec jsem odjížděla s osmi kousky. Všechny svíčky v tomto článku, jsou v provedení Premium malá 11oz.

Village Candle Winter Wonderland 
- je nádherná čistá, jiskřivá vůně. Když zavřete oči a přivoníte k ni, tak se vám vybaví krásný zimní mrazivý den, bílá zasněžená krajina, svítící sluníčko, které se odráží od bílého sněhu. Do toho všeho cítíte jemnou vůni jehličí. No, možná se vám to nevybaví, ale mně jo. Tuto vůni jsem měla minulé vánoce ve vosku, věděla jsem, že ji chci ve svíčce.
Po zapálení je vůně intenzivní, provoní docela dost, na druhou stranu je jemná, žádný bolehlav. Určitě doporučuji koupit, ZDE. Vidím, že je vyprodaná, ale není to limitka, takže určitě naskladní.


Village Candle Christmas Tree
- vánoční vůně, zrovna ji pálím :) Je příjemná, cítím z ní vánoční stromek, jehličí, ale není to taková ta wc vůně. Po zapálení je intenzivní. Nezklamala mě a pokud hledáte svíčku s jemnou vůní jehličí, tak Christmas Tree je ta pravá.


 Village Candle Tropical Getaway
- mezi vánočními kousky jsem měla na seznamu i jednu letní. V létě jsem ji sice nekoupila, protože jsem vzala jinou svíčku, ale věděla jsem, že Tropical Getaway chci a že ji stejně koupím. Svíčka voní ananasem a kokosem. Ideální letní kombinace.
Vůně je skvělá, po zapálení opravdu silná. Musím se přiznat, že jsem ji zatím pálila jen jednou a asi do léta nezapálím. Prostě k zimnímu počasí mi nějak nejde.


 Village Candle Lemon Pound Cake
- co mám od Village opravdu ráda, jsou svíčky s vůní jídla. Ty jsou prostě perfektní. Lemon Pound Cake voní jako citronový koláč. Mňam. Možná vám na první přičichnutí, před zapálením, moc vonět nebude, ale nenechte se zmást. Vůně je po zapálení příjemná, fakt jako kdybyste pekli. Není nijak rušivá a budete z ní mít hlad. A sousedi taky :D



 Village Candle Peppermint Bark
- peprmint, vanilka, bílá čokoláda. Je potřeba něco dodávat? Tuhle vůni jsem musela mít. Miluji Candy Cane, každé Vánoce je kupuji. Tahle svíčka voní jako ony. Do svíčky jsem vkládala velké naděje, ale po zapálení je slabá. Voní peprmintem, ale pro mě je prostě slabá, mohla by vonět víc. Koupíte ZDE


Village Candle Coffe Bean
- káva, voní jako káva s něčím. V popisu je espresso, roasted pecan, tonka bean. Tonka bean prý po nastrouhání připomíná nugát, bílou čokoládu, griliáš nebo ořechy s nádechem vanilky. Káva s vanilkou. Nebudu to okecávat, je to skvělá vůně. Já ji koupila ve vosku, protože malou neměli a velkou jsem nechtěla, protože jsem vůni neměla vyzkoušenou.
Pokud se vám chce spát a do večera ještě čas, zapalte si tuhle svíčku a neusnete :D Mám pocit, že mě ta vůně kávy bezpečně probudila a osvěžila. Vůně je po zapálení silná a příjemná. Možná pro někoho bude až moc silná, rozhodně se hodí do větších prostor. Odkaz do eshopu ZDE


Jen pro ukázku jak vypadají vosky od Village Candle. Vosk je v malých vaničkách, dobře se vylupuje. Dávám jeden kousek na jednu čajovku, ale tahle vůně vydrží vonět čajovek víc.


 Village Candle Spiced Pumpkin
- ♥♥♥, má smysl k téhle vůni něco dodávat? Moje láska od Village. První svíčka a je pecková, stále se k ní vracím. Na podzim mi nemůže chybět ve sbírce. Vůně je silná, možná nesedne všem, ale je perfektní pro sychravé podzimní večery. Říkala jsem si, že vám odkaz sobecky nedám, abyste mi ji nevykoupili, ale tak nebudu zlá. Není to limitka, takže v pohodě :) Odkaz ZDE


I tentokrát jsem při návštěvě v Demdaco byla mile překvapená, jak výběrem svíček, tak samozřejmě příjemnými lidmi, kteří se mnou měli při výběru trpělivost. Moc mě potěšilo překvapení-dárek, který jsem nečekala a za který moc děkuji :)

Dárek od Demdaco můžete dostat i vy čtenáři. Budeme hrát o svíčku Brownie Delight od Village Candle. Svíčka voní přesně jako čokoládové brownie a je fakt silná. Soutěž bude probíhat zde na blogu, i na FB.

Podmínky soutěže: 
1. Dát like FB stránce Demdaco ZDE
2. Mít ve sledovaných můj blog nebo FB stránku
3. Do komentářů napsat jakou vůni od Village Candle jste již vyzkoušeli nebo byste chtěli vyzkoušet. Popř. napište cokoli dalšího, co chcete.
4. Účastnit se mohou i anonymové, jen mi do komentáře napište jméno nebo přezdívku pro případ, že vyhrajete.


Soutěž bude ukončena 27.11. někdy během dne ;) Vítěz bude vyhlášen zde pod článkem i na FB a musí mě, po vyhlášení, kontaktovat zprávou nebo mailem. Hodně štěstí ♫♪♫

Děkuji všem za účast v soutěži. Výherkyní se stává Veronika Marková. Poprosím, aby mě slečna/paní kontaktovala. Gratuluji

46 komentářů:

  1. Ahojky :-) Super článok a krásna GA :-)
    Gratulovať Ti k narodeninám nebudem keďže vopred sa nemá ;-) Inak moja mamka má narodeniny deň pred Tebou ;-)

    Od VC som ešte nič nemala ale nejaké vône ma zaujali....Rada by som napríklad vyskúšala cherry vanilla swirl.

    FB: Suesanqa

    Prajem pekný deň :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    VC znám,ale ještě jsem od nich nic neměla.Díky tvým článkům mě začínají docela dost zajímat.Hlavně ta dýně s tou skořicí mě láká.
    Sleduji tě na FB,blogu i na Instagramu.
    A moc si budu držet palce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    tak na tento článek jsem již netrpělivě čekala :-) Zatím žádnou svíčku od Village Canddle nemám, ale určitě to chci změnit. Na seznamu mám právě pumpkin, christmas tree a ještě nějaké vánoční :-) díky za článek :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky vyzkoušela bych spiced pumpkin a pak všechny ostatní.

    OdpovědětVymazat
  5. Village Candle znám, ale zatím jsem se k jejich koupi nedostala.

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji jako Jana Jana,svicky village candle znam diky tobe,ktere jsem si nedavno koupila,zatim jsem palila takovou skoricovou a vonela nadherne,mam i pumpkin ale tu jsem zatim nepalila. Miluji tyhle svicky a proto soutezim.:-)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, no znám to víš :-D a musim už nějakou koupit, prostě to zkusim!
    jo a sleduju vše a všude

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    tuto značku svíček neznám..mám vyzkoušené jen yankee candle..ráda bych porovnala...proto soutěžím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Village Candle znám, ale zatím jsem nezkoušela, i když mě jejich sortiment moc láká, třeba kdyby se daly v Praze někde nějaké očichat.Osobně mě hodně láká Spice Pumkin, ale i jiné takové ty spice&food.
    Sleduji tě tady přes GFC a na FB jako Nika Pineapple.Baví mě totiž i jiné články než o svíčkách. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si už od Village candle pořídila spoustu svíček, a to díky tvým článkům :) Nejoblíbenější je pro mě Caramelized Pear, pro někoho by třeba mohla být moc silná, ale mně se líbí moc ♥. Z těchto co zmiňuješ v tomto článku mám Spiced Pumpkin a Tropical Getaway, a jsou taky super! Ta výherní svíčka taky vypadá zajímavě, když se na mě neusměje štěstí tak ji budu muset omrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, zaujala mě hned ta první svíce, Winter Wonderland. Ještě jsem VC nezkoušela, měla jsem zatím jen svíce Yankee Candle.. Zkoušela jsi YC..? Je mezi nimi nějaký rozdíl..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Yankee Candle kupuji už asi tři roky. Mám tady na blogu několik článků
      http://cosmeticsandthings.blogspot.cz/search/label/yankee%20candle

      Vymazat
  12. Voni nadherne!!! Ja tuto znacku objevila diky tobe a jsem moc rada!! Mela jsem jen vosky zatim, i ten kavovy. Voni fakt hodne vyrazne. Sleduji sleduji. Na sladke vune nejsem, ale pritelovi by hodne vonela, ma rad vse sladke.

    OdpovědětVymazat
  13. Mně by se líbila vůně Hard Cider :-) v salónu pálím jednu svíčku za druhou... občas kupuju různé varianty od Yankee Candle a docela by mě zajímalo srovnání těchto dvou značek.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně by se líbila vůně Hard Cider :-) v salónu pálím jednu svíčku za druhou... občas kupuju různé varianty od Yankee Candle a docela by mě zajímalo srovnání těchto dvou značek.

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za hezké tipy.Kupuji vosky od yankee , ale ráda zkouším nové věci.Jsem maniak do fialové.Určitě bych vyzkoušela něco s levandulí nebo mojí vášní - ylang ylang.Zdraví Míśa

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já bych ráda vyzkoušela tu kávovou ;-) na fb jako Adéla Jančíková

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, já bych ráda vyzkoušela tu kávovou ;-) na fb jako Adéla Jančíková

    OdpovědětVymazat
  18. O Village Candle slyším poprvé, vypadají zajímavě. Z výběru na e-shopu mě pobavily vůně typu Padající hvězda, Rande nebo Měsíc v úplňku. Ve výsledku bych si asi pořídila Černou třešeň, Blueberry muffin nebo Palm beach :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, o village candle jsem se dozvěděla u tebe na Instagramu :) Doma mám vůni hydrangea a je to hodně silná květinová vůně. Ráda bych vyzkousela i jiné, bohužel v obchodech jsem neměla možnost jiné objevit :) Určitě mám na wishlistu frozen margarita, karamelizovaná hruška, konvalinka a spouuustu dalších :) Ovšem čokoládová co nabízíš muže být taky pecka! :)
    adelalajdova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Vůbec nic jsem nevyzkoušela, protože je znám až od teď. A chci vyzkoušet všechny:-) Like na FB mám a tebe, taky ode dneška a rádda, sleduji :-)
    Siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojda.. Svíčky od Village Candle okukuji už dlouho, ale ještě jsem žádnou nepořídila. Tak nejdřív zkusim štěstí u tebe :-) mám moc ráda svíčky s vůni kávy u citrusů. Ale vyzkouším klidne všechny ;-)
    Na fb tě sleduju jako Kačis Hejčlová
    hejclovakatka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojda.. Svíčky od Village Candle okukuji už dlouho, ale ještě jsem žádnou nepořídila. Tak nejdřív zkusim štěstí u tebe :-) mám moc ráda svíčky s vůni kávy u citrusů. Ale vyzkouším klidne všechny ;-)
    Na fb tě sleduju jako Kačis Hejčlová
    hejclovakatka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, zatím jsem Village Candle nezkoušela, ale chtěla bych vyzkoušet např. Spiced Pumpkin:)
    email: hanika223@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, zatím jsem žádnou svícčku od Village candle bohužel nezkoušela :( Chtěla bych vyzkoušet Lemon pound cake :)
    Sleduju na FB jako Kristina Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. mě furt láká ta káva, ale vždycky utratím za kosmetiku a na svíčky už mi nezbyde :D ale věřím, že dlouho už odolávat nezvládnu s těma tvýma článkama :D :) vždycky se mi zbýhaj sliny když to čtu...no jo. ach jo! :)
    FB pod stejným jménem, eliska.horka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Zkoušela jsem Lemon pound cake a tu vůni jsem si zamilovala :)
    slovakovairca95@seznam.cz
    GFC slovakovairca95

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    zajímá mě hodně ta kávová vůně.

    OdpovědětVymazat
  28. Nejradši bych vyzkoušela tu Vánoční vůni - Christmas Tree, miluji Vánoce a hlavně všechny ty vůně.. A to že je to spojené se svíčkou je příjemný bonus..=) Sleduji Tě na FB i blog jako Nikol Nekudová, email: Nik.Nekudova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, tak já ostuda od Village Candle neměla zatím nic. Kupuji neustále YC, nebo Bridgewater Candles - vosk Sweet Grace opravdu stojí za vyzkoušení, je úžasnej. Od Village bych určitě chtěla vyzkoušet Winter Wonderland , když ji nemají, určitě bude dobrá :-D a pak taky ty s vůní jídla, nebo kávy.
    Hezký den .).

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, wow, krásně voňavej článek ;). Sleduju oba FB ;) Od Village Candle jsem poprvé asi před dvěma týdny koupila střední svíci Red Hot Cinnamon a nemůžu se jí nabažit. Úplně mě dostává, jak brzy svíčka vytvoří voskové jezírko a jak brzy provoní celý pokoj. Tuším novou závislost na VC :D. Ta kávová mi zřejmě nedá spát a jsem zvědavá jak dlouho jí budu odolávat ;). Díky za šanci soutěžit a přeji voňavý a hřejivý předvánoční čas.

    OdpovědětVymazat
  31. VC miluju Apple and cinammon a Vanilku. Oaja. Barosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, krásná soutěž před Vánocemi;) Mám moc ráda toto obdobi pálení svíček a láká me vyzkoušet právě svíčky od VC. Nejvíce me zaujala vůně Spiced pumpkin;)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj :) miluju vonne svicky a ještě vic o nich cist :)
    S Village Candle zkusenosti nemam, pouze s voskama od YC a palim porad dokola kokos :)
    Tyhle vune me hrozne lakaji, hlavne Spiced Pumkin :)
    Diky za soutez a Měj se krasne :)
    Pa Vendula

    OdpovědětVymazat
  34. Svíčky jsou moje lásky, zvlášť když provoní nádherně celý pokoj :) Ale village candle neznám, bohužel jsou pro mě zatím trochu drahý, ale vypadají absolutně božsky... a vánoční vůně úplně zbožňuju <3 takže bych určitě chtěla vyzkoušet Winter Wonderland - ale taková dýnička vypadá taky božsky <3
    Jinak nově sleduji facebook a blog :)

    OdpovědětVymazat
  35. Všechny podmínky splňuji :). Village Candle už jsem několikrát měla, nejvíce mi v hlavě utkvěla vůně Teplých máslových houstiček.

    OdpovědětVymazat
  36. Ja zatim ocichala svicky vzdy v obchodech�� A voni mi skoro vsechny,nejvice ty,ktere pripominaji vanocni peceni,cukrovi,susenky apod. Moc bych si prala svicku vyhrat a konecne si ji zapalit;). FB- Christinka Oberherr

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, blog sleduji jako Easy on the Eye.
    Od Village Candle jsem ještě nic nezkoušela, ale hodně by se mi líbila vůně Spiced Pumpkin.

    OdpovědětVymazat
  38. Krásny výber :) Potrebujem doplniť svoju zásobu :)

    OdpovědětVymazat
  39. Schmusi: I pres obrazovku citim ty krasne vune :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, svíčky village candle jsem poprvé viděla u tebe a brousím si zuby na první nákup. Děkuji za tipy, bude se mi snadněji vybírat:) Demdaco eshop sleduji a tebe sleduji na facebooku dlouho jako Veronika Marková

    OdpovědětVymazat
  41. sleduji na fb jako elizabeth greenova, jinak jsem zkousela jen YC ale od teto znacky bych rada byzkousela coffee kavu mam nejradeji ;)
    tomanva.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. GFC - Diary of a Girly Things
    FB - Jana Pelíšková
    diaryofagirlythings@seznam.cz
    Chtěla bych vyzkoušet třeba Rain, Eucalyptus Mint nebo Egyptian Santalwood. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Zelwice:
    Ahoj, sleduji FB stránku...Kristina Želwice Záchová
    kristina.zachova@seznam.cz

    Nemám s touto firmou zkušenosti, ale miluju vonné svíčky... Zajímala by mě třeba vůně KOŘENĚNÁ DÝNĚ!

    OdpovědětVymazat