Oriflame lak na nehty Very Me Dot It Raspberry

Léto je sice za námi, ale i tak je občas nálada na trochu nail artu v zimním, trošku chladnějším počasí. I když momentálně, díky teplotám venku, to vypadá tak na jaro.
Mým posledním testovaným kouskem z balíčku Oriflame je lak na nehty Very Me Dot It Mini Raspberry.
Very Me Dot It Raspberry
Very Me Dot It Raspberry
Tento odstín najdete na stránkách Oriflame. Jsou ZDE i tři další odstíny. Takže pokud někdo nemusíte růžovou, můžete si zvolit mezi Crusty Blue, Brown Sugar nebo Black&White.
Very Me Dot It Raspberry
Odstín Raspberry je růžový, obsahuje stříbrné, bílé a růžové malinké šestiúhelníky. S nimi jsou v lahvičce malé tečičky a jakási ozubená kolečka, možná jsou to kvítka.
Very Me Dot It Raspberry
Co psát o laku na nehty. Smrdí a lakuje se štětečkem ;) Tento lak má trošku řidší konzistenci. Lakuje se v pohodě, zasychá rychle. Štěteček má příjemnou velikost i hustotu. Lak je efektový, takže není nějak moc krycí. Dá se vrstvit, ale...
Very Me Dot It Raspberry
... ale není to vůbec hezké. Dala jsem dvě vrstvy laku na nehty a musím říct, že se mi nelíbilo jak nehty vypadaly. Navíc při druhé vrstvě mi přišlo, že lak proužkuje a nehty vypadaly divně, měly na sobě takový nevzhledný nános.
Very Me Dot It Raspberry
Takže jsem lak odlakovala a nalakovala jen jednu vrstvu, což mi sice nezabarvilo nehty, ale dostaly takový jemný narůžovělý nádech a to mi vyhovovalo. Lak vydržel na nehtech asi tři dny, ale sem tam z nehtu odpadla nějaká třpytka. Odlakovat šel lak perfektně, obyčejným odlakovačem a jedním tahem.
Lak není špatný, myslím, že za cenu 59Kč je dobrý, ale je spíš vhodný pro mladší ročníky. 

Very Me Dot It Raspberry

17 komentářů:

  1. pěkná barva, ale mě bohužel tyhle malé laky z Oriflame nevyhovují, respektive mi nevyhovuje jejich štěteček... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla zatím první, ale tenhle štětec mi docela vyhovoval.

      Vymazat
  2. Nemám ráda Oriflame, ale laky jsem od něj nidky nezkoušela :-) Tenhle vypadá moc pěkně, ale spíš bych ho použila jako efektový krycí lak na nějakou jinou barvu :-) Co mě zaujalo je, že se dá dobře odlakovat... To je u třpytkatých laků občas docela problém :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jako efekt na jinou barvu bude super. Ale jedině na bílou nebo jemnou růžovku, tu já doma nemám. Máš pravdu, odlakovat třpytky je děs, já takové laky nemám ráda.

      Vymazat
  3. "Co psát o laku na nehty. Smrdí a lakuje se štětečkem ;)"
    ...no i když je produkt na prd, tak musím kvůli takovým větám dočíst článek až do konce..:-D.
    Hned je lepší nálada..
    Dík a fajn večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale on není na prd :D ale jako přišlo mi , že rozepisovat se o laku je fakt divné. Lak je prostě lak. A buď je hezký barvou nebo není, podle toho se rozhoduju. Jo a ještě jak jde odlakovat, to je důležité :))

      Vymazat
  4. Moc pěkný láček.. mě laky od Oriflamu moc nesedí a po dvou dnech se mi začnou olupovat.. :(

    OdpovědětVymazat
  5. No, neříkám, že je lak ošklivý, nalakováno máš krásně, ale řekla bych, že toto fakt není lak pro ženské v našem věku:)) To se hodí tak pro náctileté holčičky. Vím, že máš ráda tmavě fialové laky, tak doufám, že se dočkám recenze zase na nějaký takový krásný kousek, protože fialovou mám také ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, no není to lak, který bych nosila každý den. Fialové a vínové beru, růžová opravdu není barva pro mě :D

      Vymazat
  6. Lak vypadá moc hezky, nejlepší by asi bylo ho použít přes růžový lak :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na 100% bylo. Kdo nosí růžové laky, tak využije i tenhle. Já bohužel ne :D

      Vymazat
  7. Mně se teda líbí :) A máš moc pěkný nehty! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty dvě vrstvy na fotce se mi moc nelíbí, ale jedna vypadá celkem hezky. Hodně jsem tyto laky chtěla vyzkoušet, ale počkala jsem jestli nebude někde recenze. Myslím, že budu i nadále odolávat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Jj, ty dvě vrstvy jsou nějaké takové upatlané, jedna bohatě stačí, i když tady samozřejmě nejde o žádné krytí. Ale když má člověk pěkné nehty, tak je tohle lesklé lakování s pár třpytkami pěkné, jemné a milé :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat