Mavalia korektor - odstín 01 Light

O značce Mavalia už jsem vám na blogu psala a to v článku Mavalia konturka na rty. Značku Mavalia najdete na eshopu nebo v kamenných prodejnách Fann parfumerie.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Mavalia Water Resistant Concealer mám v odstínu 01 Light. Je to nejsvětlejší odstín ze tří. Korektor dokonale kryje kruhy pod očima a je vhodný i na zakrytí drobných nedostatků pleti. Poskytuje opticky vyhlazující efekt. Sjednocuje kontury očí. Ve výsledku vypadá pleť přirozeně. Nabídku najdete zde .
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Korektor je v plastovém obalu, má obsah 9ml.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Korektor se aplikuje se pěnovým aplikátorem. Aplikátor je měkký a jemný.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Já tento korektor používám na zamaskování kruhů pod očima, nedostatky pleti nemám. Musím říct, že i když má Mavalia korektor o něco menší krycí schopnost než můj oblíbený korektor od Estée Lauder, používám ho v poslední době víc.
Korektor Mavalia není tak hutný jako EL, není ale ani tekutý. Má velice jemnou konzistenci, pod očima ho rozťupkávám beauty blenderem, jde to krásně, splyne s okolní pokožkou a to i v případě, že nedávám na obličej luminizer od Max Factor. Makeupy obvykle nenosím, pokud vy ano, tak o to lépe korektor zamaskujete, i když to vlastně není potřeba, prostě není vidět, když se dobře rozetře.
Korektor nezanechává stopy, či okraje. Nezalézá do vrásek, nedrolí se. Nemám potřebu ho během dne/pracovní doby aplikovat znova. Drží, nevytrácí se. Jestli je korektor voděodolný nevím, nezkoušela jsem.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Korektor má přirozenou béžovou barvu pleti. Pěkně prosvětlí oční okolí. Neobsahuje žádné třpytky.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Zde je ukázka krytí na dvou znamínkách na ruce. Fotka není nijak upravovaná. Na levé straně nerozetřený korektor a na pravé straně jsou znaménka už méně viditelná, protože je na nich korektor. Nesnažila jsem se dávat velkou vrstvu. Prostě jsem jen rozetřela korektor do ztracena. Samozřejmě při více vrstvách by se znaménka schovala úplně.
Mavalia korektor - odstín 01 Light
Používáte korektory a rozjasňovače? Já ano, pár jich už mám, používám je všechny, i když asi raději mám tekuté korektory.

12 komentářů:

  1. Vypadá opravdu hezky:)
    Já používám jak tekuté, tak tuhé korektory. Pod oči zásadně tekuté, přijde mi, že ty tuhé se tam prostě nehodí a naopak na nedokonalosti na pleti použiji radši tuhý korektor:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je docela dobrý. Já používám všechny druhy korekturů jen na kruhy, nedokonalosti nemám, za to kruhy jako prohlubně :D

      Vymazat
  2. Konzistencí i barvou se mi koc líbí. Pod oči mám jednoznačně raději ty tekuté korektory. A tento vypadá, že i velice skušně kryje. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Kryje fajn, ale na ultra fialové, hluboké kruhy už nestačí. Ale na takové střední je moc dobrý.

      Vymazat
  3. Ja jsem stejny zavislak na korektorech jako ty, tez davam na kruhy, a i kdyz mam double wear mic rada, je opravdu az moc husty, hutny.. Takze urcite tento nekdy zkusim!

    OdpovědětVymazat
  4. Obecně mám radši tekuté korektory (suchá pleť), nicméně roky jsem strávila s tuhými, hlavně v pubertě, kdy jsem si užila akné. Bez korektoru se dodnes neobejdu (kruhy pod očima). :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak kdy, ale s přibývajícím věkem jsou lepší tekuté. Jsem ráda, že někdo další taky maskuje kruhy :D Ne, že bych to někomu přála.

      Vymazat
    2. Dovedu si představit, že majitelky mastné pleti upřednostňují spíš tuhé. Sice mi není tolik, ale pleť mám suchou a citlivou a na pupínky už taky skoro netrpím. Kruhy mám... no, prostě mám a už jsem se s nima smířila. Vypadám sice jako zasloužilý uživatel heroinu, když se nenamaluju. :-)

      Vymazat
  5. Máš pěknou sbírku korektorů na poslední fotce. Já mám doma tři a používám je dost často. Mavala znám jen laky na nehty, příště jak půjdu do Fannu, musím si prohlédnout jejich nabídku. Když tak přemýšlím, tento korektor by se mi taky hodil. Jana.

    OdpovědětVymazat
  6. Já rozhodně, na kruhy pod očima většinou potřebuji větší krytí než zbytek pleti :) Mám ráda Estee Lauder korektor Double Wear, NARS Creamy Concealer a Lauru Mercier :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám od Maybelline, ten Afinniote...a je super, už mám druhé balení..ale toužím po Nars! :)

    OdpovědětVymazat