Bí Mât Cây - Hand balm and Miracle balm

Nedávno jsem zavítala do parfumerie Fann, šla jsem očíhnout vánoční balíčky, jeden mám v merku :) Další důvod, proč jsem do Fannu šla, byl ten, že mi docházel můj oblíbený balzám na ruce. Že je můj oblíbený zjistíte z článku zde nebo zde.
Proč píši zase článek o stejném produktu? Protože je prostě super, protože minulé články noví čtenáři, zatím  třeba nečetli, protože ten balzám je prostě super, říkala jsem to už? ;) Protože jsem se prostě rozhodla, že cokoli mi vyhovuje a kupuji opakovaně, tak dám na blog třeba za rok, ať je jasné, že je to dobrý výrobek.

Balzámy od Bí Mat Cay se prodávají ve čtyřech variantách, můžete je omrknout na stránkách Fann
Hm, tak pozor, vypadá to, že Lip balm (růžový) už se u nás neprodává nebo má Fann na stránkách nějakou chybu. V kamenné prodejně jsem si nevšimla jestli ho mají v nabídce, šla jsem pro Hand balm.
Bí Mât Cây - Hand balms
Tyhle balzámy jsou docela maličké. Mají 6 gramů. Vzhledem k tomu, že produktu použiji docela málo, tak dost dlouho vydrží.

Bí Mât Cây - Hand balm
Nové balení Hand balm jsem si kupovala proto, že mi to minulé docházelo. A já se během zimy bez tohoto balzámu neobejdu. Je fakt, že jsem balzám používala i v létě, hlavně když jsem měla vysušené ruce z bazénu.

Balzám používám nejen po odlakování nehtů, na zjemnění kůžičky, ale i během dne na suchou kůži kolem nehtů. Suchá kůže mě teď v zimě docela trápí.
Balzám od Bí Mat Cay je perfektní, stačí vám troška produktu na obě ruce a kůži máte vyživenou. Já balzám tahám všude v kabelce, obvykle stíhám nehty namazat ráno, když stojím v koloně, na cestě do práce. Ale nemám problém vytáhnout balzám na zastávce a vmasírovat si trošku produktu kolem nehtů, kdykoli je potřeba.
Balzám je mastnější, ale docela rychle se vpije. Pokožka kolem nehtů vám zůstane lesklá, trošku jako by mastná, ale nemastí. Chápete :) Pozor, balzám voní svěže mentolově, prostě jako alpa. Ale nebojte, vůně rychle vyprchá, nemusíte se bát, že budete smrdět alpou celý den.

Bí Mât Cây - Hand balms
Pokud jsem vás navnadila a půjdete si balzám koupit, mrkněte i na červený. Teda v případě, že vás trápí bolesti hlavy nebo máte problémy se zatuhlým svalstvem.
Červený Miracle balm je super na migrény, ale i na uvolnění svalstva. Mám vyzkoušené, že Miracle balm je lepší než jakýkoli masážní hřejivý krém.
Opět stačí troška, promasírujete bolavé místo a po chvíli cítíte, jak vás balzám hřeje a hlavně cítíte uvolnění svalstva, pocit tepla trvá docela dlouho. Mně balzám hodně pomáhá na krční páteř.

Bí Mât Cây - Hand balms and Miracle balm
Balzámy Bí Mat Cay se liší konzistencí. Hand balm je jemnější a průhledný, kdežto Miracle balm je tužší, bílý a alpová vůně je o moc silnější než u Hand balm. Myslím, že čichání k Miracle balmu by vám mohlo pomoci uvolnit dutiny při rýmě.
Bí Mât Cây - Hand balms and Miracle balm
Hand balm a Miracle balm jsou pomocníci, které mohu jen a jen doporučit. Cena balzámů je 149Kč. Pokud máte kartičku Fann, tak máte 10% slevu.

Pokud jste nakoupili ve Fannu v poslední době, tak jste možná dostali kuponek na 20%, který platí na nákup v lednu 2015, což je super, ale taky jste zjistili, že Fann zavírá pobočku v OD Centrum Brno.
To mě docela mrzí, sem jsem chodila nakupovat nejčastěji a ráda.

6 komentářů:

  1. Asi tu budu jedinej rejpák, ale nedá mi to. :-D
    Je to Bí Mật Cây.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to vím, však v názvu to je, v textu ne, protože mi to nebralo znaky nad písmenama.Ale díky za postřeh, jsem ráda, že produkt znáš :)

      Vymazat
    2. Teda prehlednout nazev clanku, to se mi nikdy nepovedlo:))
      Vim, ze je mas rada, take uz musim nejaky vyzkouset!!

      Vymazat
    3. Tak stane se, hlavně některým anonymům.. ;)

      Vymazat
  2. Já miluju právě ten růžový na rty - je to nejlepší balzám, jaký jsem kdy měla. Tak doufám, že ho v nabídce pořád mají, protože potřebuju nové balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako v eshopu ho nafocený mají, ale když kliknu na fotku, tak error. Možná jen chyba webu.

      Vymazat