Astor 24h Perfect Stay - produkty na oči

Už dlouho jsem nedávala na blog článek a fotky nějaké pěkné rtěnky, ani dnes ho nečekejte :) Mám tady pár produktů od Astor a jsou to produkty jen a jen na oči.
Na podzim představila značka Astor pár novinek, které se nesly ve stylu 50.let. Tedy měly vám pomoci vytvořit líčení ve stylu této doby, např. perfektní oční makeup ala Audrey Hepburn.
Toto líčení byste měli zvládnout se třemi pomocníky, těmi jsou:
  • řasenka Astor Big and Beautiful Style Muse
  • oční linka ve fixu s XL aplikátorem Astor 24h Perfect Stay Style Muse Eye liner
  • oční stíny v tužce Astor 24h Perfect Stay Eye Shadow + Liner, Waterproof, Matte finish
Astor 24h Perfect Stay- eye products
Stíny v tužce- pro mě jsou to jumbo tužky na oči, které prostě miluji. Mám jich doma docela zásobu a co mě na nich baví je, že líčení s nimi je rychlé, jednoduché a většinou tyhle tužky mají super výdrž na oku.
Tužka Astor 24h Perfect Stay Eye Shadow + Liner mám v odstínu 120 Chic Nude.  Mám pocit, že ve stojanu mezi novinkami byl ještě jeden nový odstín, byl tmavě hnědý. Bohužel název nevím.
Astor 24h Perfect Stay Eye Shadow + Liner, Waterproof, Matte finish
Chic Nude je matný odstín, perfektně drží. Můžete ho použít na linku na horní víčko, na projasnění, nebo na celé víčko jako stín. Já ho používám jako podklad pod stíny, zejména takové ty hnědé nebo pod pigmenty s obsahem hnědé, které na tomto podkladu ještě víc vyniknou.
Tento odstín mi jako rozjasňovač na oku nevyhovuje, protože jeho barva je tmavší než barva mých víček, takže mi oko nerozjasní, spíš ztmaví a mám i pocit, že zrovna tento odstín samotný na mém oku, mě dělá uplakanou.
Jako podklad místo báze pod oční stíny, je tohle poklad:) Stíny na něm krásně drží celý den, neslévají se.
Chic Nude používám i na vnitřní linku oka (waterline). Někdy prostě nemám náladu na bílou tužku. Myslím si, že tento odstín působí v oku přirozeněji než bílá. Uvnitř oka mi 24hodin nevydrží, ale pár hodin ano. Což je dobrá výdrž.
Astor 24h Perfect Stay Eye Shadow + Liner, Waterproof, Matte finish
Astor 24h Perfect Stay Style Muse Eye Liner je černá linka ve fixu. Já moc linkovačů nemám. Důvod je jednoduchý, neumím udělat na oku pěknou rovnou linku s ocáskem.
Astor 24h Perfect Stay Style Muse Eye liner
Mně se linky na horním víčku moc líbí, hlavně se mi líbí to, že jako by zahustí řasy, což já nutně potřebuji. Bohužel zatím jsem linky nenacvičila natolik, abych byla spokojená a hlavně, aby se mi povedly dvě stejné linky. Vždy mám každé oko jiné, fakt děs.
Tento linkovač je tedy ve formě fixu. Ač hrot vypadá docela tlustý, dá se s ním vytvořit i docela jemná linka na oku. Hrot je klasický látkový a je docela pevný. Špička se nijak ohýbá, zůstává rovná, pokud na fixu netlačíte.
Výdrž na oku opět celý den bez hnutí. Je to fixa, takže barva/linka na oku, se nijak nedrolí, neopadává.
Astor 24h Perfect Stay Style Muse Eye liner
Dnes zatím produkty jen na ruce :D Ale v příštím článku, kde vám chci představit i řasenku, by měly být tyto produkty v akci. Vše záleží na tom, jestli zvládnu fixem linky na očích.
Linky fixou zde na fotce, jsou jakési tlusté, jak jsem psala, linky tímto fixem jdou nakreslit i tenké.
Oba tyhle produkty doporučuji, tužku na 100%, linkovač samozřejmě také, kdo umí dělat linky, tak ho ocení.
Astor 24h Perfect Stay eye products

9 komentářů:

  1. Ta tužka vypadá moc pěkně, asi se na tyto Jumbo tužky budu muset v drogérii podívat! :)
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to velmi pěkný odstín, no škoda, že mi nerozjasní oko. Ale jak jsem psala, jako báze je perfektní.

      Vymazat
  2. ty linky vypadají fakt moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce se s nima dobře kreslí i linka, no jen zvládnout mít ji rovnou :D

      Vymazat
  3. Hezký článek! Kouknu na jumbouše, ty jsou potřeba pořád :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Mrkni na ně, ještě měli tmavší odstín, ale netuším zda byl taky matný. Ale já mám doma i třpytkaté jumbo a jsou fajn.

      Vymazat
  4. Urcite vyzkousim tu tuzku, takovych odstinu neni nikdy dost!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto matnou tužku mám docela ráda, hlavně jako podkladovou "bázi", mám i ten kouřový odstín, řekla bych, že se Astoru opravdu povedly. Add linky, souhlasím, že dobře drží na víčku. Nicméně, jsem člověk, který by si linku namaloval i poslepu a s tímto "polenem" (pardon) to dá fakt sakra práci, fixa je masivní, blbě se s ní pracuje, vážně škoda, být tenčí, tak nemám připomínek :-).

    OdpovědětVymazat