Překvapení od ILoveMakeUp

Minulý týden, když u mě byla na návštěvě ILoveMakeUp, jsme naznaly, že máme málo kosmetiky. Shodly jsme se na tom, že bysme mohly udělat swap, když je to tak moderní :D Na druhou stranu jsme nechtěly vykoupit drogérie, tak jsme si daly pár kritérií. Takže muselo to být něco originálního a cca do 350Kč. Nač zbytečně utrácet. Neměla jsem ponětí, co koupím. Pak jsem začala hledat na netu a našla jsem. Za pár dní jsem ILM psala email ať čeká pošťáka. V ten samý den mi došel mail od ILM, že mám čekat taky :D
Řekly jsme si, že až nám balíky dojdou, nebudeme je hned rozbalovat, ale uděláme videokonferenci a rozbalíme balík společně přes skype. Měli jste vidět ten řehot, když jsme si před monitorem otevřely zásilky a rozbalily. Ha ha, měly jsme stejný nápad a objednaly si v eshopu kosmetika-usa.cz Beauty bagy.
Krátká videa, jste už mohli vidět na instagramu - MOJE  - ILoveMakeUP .
Je načase ukázat vám obsah. Cena beautybagu byla 289Kč, což mi přijde ok. V balíčku vám dojde pěkná kosmetická taštička, která by měla obsahovat produkty za 1000Kč. Dva jsou myslím v plné velikosti, ostatní menší nebo vzorky.


Super je, že každá taštička obsahuje něco jiného. Nebo částečně jiného.

Moje taška obsahovala:
  • balzám Carmex (cena jak kde cca 85 Kč)
  • řasenka VMV Hypoallergenics Ooh-La-Lash! - to je myslím v mé tašce nejdražší produkt (cena na beautybay.com 28,60euro)
  • tělové mléko St. Tropez - hezky voní (cena cca 150Kč)
  • miniaturní paletka očních stínů Estée Lauder - jsem ráda, že má odstíny, které se mi fakt hodí. Doufám, že na tom bude dobře s pigmentací. Zatím jsem nezkoušela na oči. (asi zadarmo vzorek k nějakému nákupu)
  • pilník a kleštičky na nehty (zřejmě taky zadarmo od Clinique)
  • malá průsvitná taštička Clinique, předpokládám, že patří k té tašce, ve které bylo vše zabaleno

Já jsem spokojená, dá se říct, že asi až na jeden produkt vše využiji. Narozdíl od všech boxů, které se u nás dají pořídit, se mi zdá taška vydařená a hlavně obsahuje využitelné produkty.
Mně se tento nápad líbí a co vám? 


Určitě mrkněte, co měla v taštičce ILoveMakeUp.

17 komentářů:

  1. Tak to vypadá úžasně. Vůbec jsem nevěděla, že takový "boxík" neboli taštička je u nás k dispozici. Moc jsi mě nalákala, ach jo :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Rozhodně doporučuji zkusit, nejlépe ve dvojici :D Fakt překvápko

      Vymazat
  2. Haha, to se nám fakt povedlo na jedničku, super věci!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to pardon, ale to je geniální! Jednak to, že se vám povedlo koupit si stejnou věc a jednak to, co ten set obsahuje :))

    Neskutečný :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela povedené, láká mě objednat znova, tentokrát jen pro sebe :D

      Vymazat
  4. Tak tahle taštička se mi zdá naprosto úžasná na rozdíl od všech senazaboxů. Ty stály za nic. Nedávno dokonce vznikla nějaká stránka kde můžeš taky dělat swap podle kritérií, které napíšeš. Tak o tom uvažuju a uvidíme :-) Takové malé Vánoce kdykoli chceš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mi přijde super, navíc je využitelná i taška, za mě spokojenost :)

      Vymazat
    2. No to je pravda :-) Z těch Senzaboxů tu krabici můžeš využít možná tak jako krabici na dárek nebo si do ní něco dát...

      Vymazat
  5. musela byť zábava rozbaľovať to cez videohovor:)

    OdpovědětVymazat
  6. Teď jsem se dívala a taštička stojí 333 Kč plus k tomu ještě poštovné, to je už téměř 400, to už mi tak výhodné nepřijde. Ale pořád mnohem lepší než poslední vydání Ladyboxů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé má určitě svoje, rozhodně Ladybox bych v poslední době obdržet nechtěla :D

      Vymazat
  7. To vidím poprvé a je to skvělý tip na dárek;) Moc hezké věci si v taštičce měla;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já takové štěstí na taštičku neměla. :-( http://abouteverything28.blog.cz/1411/beauty-bag

    OdpovědětVymazat