For Life & Madaga Europe Professional Cosmetics

Co se týká péče o pleť, mám své oblíbené produkty, které používám dlouhodobě, protože mi sedí. Čas od času mám chuť vyzkoušet nové produkty. A i když se v tom nevyznám, tak si myslím, že pleti určitě prospěje změna. Ostatně vidím to, když střídám produkty na jaře a v zimě. Pleť má jiné potřeby nejen v létě nebo v zimě, ale i v různých etapách života. Moje pleť se teď nachází sice v mladé etapě, ale už takové mírně zvýšené :D Třicetileté čtenářky mě jistě chápou :)

Nedávno mi byla představena česká kosmetika značky For Life & Madaga. Musím říct, že tahle značka pro mě byla novinka, nemyslím si, že bych se s ní dosud setkala.

For Life & Madaga má produkty jak z oblasti pečující kosmetiky (krémy, séra proti vráskám, anticelulitidní krém, matující krémy, tónovací krémy, kolagenová séra nebo čistící pleťové vody a mléka s vitamíny a minerály), tak i z oblasti dermo-kosmetiky určené pro osoby s citlivou a narušenou pletí nebo pletí trpící ekzémy, extrémní suchostí nebo prasklinkami (2Derm řada).


Když jsem projela levou lištu v e-shopu , dost štítků mě zaujalo. Určitě víte, že v poslední době jsem "posedlá" vráskami, takže se snažím je řešit nebo na ně působit nějakou preventivní péčí.
Po poradě se slečnou z For Life & Madaga jsem v balíčku obdržela:

+ katalog značky, který je docela obsáhlý. Ale hlavně je přehledně zpracovaný, barevně rozdělený a rychle v něm najdete produkty na problém, který potřebujete vyřešit. Myslím samozřejmě problémy s pletí/kůží. U každé řady jsou nafoceny produkty spolu a pak na další straně jsou informace ke každému z výrobků.
For Life & Madaga Europe - products
Remodelling Cream Biological Day&Night 
For Life & Madaga Remodelling Cream Biological Day&Night
Krém je balen v tmavé (fialové) plastové, bytelné dóze se stříbrným vrškem, který můžete klidně používat jako zrcadlo :) Papírová krabička kromě krému skrývala i špachtličku. Což mi trochu evokuje luxusní kosmetiku.
For Life & Madaga Remodelling Cream Biological Day&Night
For Life & Madaga Remodelling Cream Biological Day&Night
U řady Remodelling Biological se mi hodně líbí, že výrobky netvoří záněty, nezatěžují kůži a póry.
Krém je klasický bílý, má zvláštní vůni, ale příjemnou. Velice dobře se roztírá a vsákne hned. Nezanechává za sebou bílou stopu, hlavně se po nanesení krému obličej neleskne. Ani T-zóna. Hurá. Krém je určen pro zralou pleť, ale moje pleť ho přijala velice dobře, takže neřeším. Krém je i na den i na noc. Já ho dávám jen na den. Nemám k tomu nějaký bližší důvod, prostě to tak je.
For Life & Madaga Remodelling Cream Biological Day&Night
For Life & Madaga Remodelling Cream Biological Day&Night
Antistres Lifting Sérum s hydrokomplexem a antioxidanty
For Life & Madaga Antistres Lifting Sérum with hydro-complex and antioxidants
30ti mililitrová průhledná plastová dózička s modrým gelovitým produktem, který dostanete ven pumpičkou. V lahvičce je posuvné dno, takže tím jak pumpujete se pohybuje nahoru a vytláčí sérum ven. Což znamená, že využijete každý mililitr produktu. Sérum má jemnou vůni. Jinou než krém, jemnější.
For Life & Madaga Antistres Lifting Serum with hydro-complex and antioxidants
For Life & Madaga Antistres Lifting Serum with hydro-complex and antioxidants
Anti Stres Lifting sérum má modrou barvu, je gelové konzistence, ale když začnete sérum roztírat, tak je spíš vodové. Používám ve dne i na noc. Ráno jednou pumpnu a dám sérum pod Remodelling Cream. Opravdu mám pocit, že je pokožka svěží, rozjasněná. Pokud si dávám sérum na obličej večer, už přes něj nedávám žádný krém.
For Life & Madaga Antistres Lifting Serum with hydro-complex and antioxidants
Collagen Active Sérum
For Life & Madaga Collagen Active Serum
Collagen Active sérum je ve stejném balení jako Anti Stres Lifting sérum. Barva je čirá, konzistence séra je gelová spíše vodová. Ale aplikuje se dobře, jen musíte s nanášením pohnout, jinak se vám rozteče gel-voda po prstech. Vůni má toto sérum podobné jako krém Remodelling Cream.
For Life & Madaga Collagen Active Serum
U tohoto produktu začněme informacemi, které mi k dobré náladě nepřidaly. Na začátku jsem zmiňovala jaký je katalog super. Ehm, u téhle řady jsou informace, které sice vím, no ale dělám, že nee :D
Nejvíce kolagenu je v kůži obsaženo ve věku 15-20let, později se jeho obsah postupně snižuje.
Mezi 25-30 rokem se jeho deficit projevuje tvorbou vrásek, suchou pletí, lámavostí vlasů a křehkými nehty. - toto jsem fakt nechtěla vědět :D :D To je život, takže jsem četla dál a dozvěděla jsem se po té špatné zprávě i dobrou : Zevní dodávání Collagen Active ve formě séra či krému má významný regenerační efekt, poněvadž podporuje normalizaci ochranného kožního filmu- epidermu a vytváří bariéru, která zmírňuje ztráty vlhkosti kůže. Aminokyseliny, které sérum obsahuje, mají schopnost proniknout do hloubky a poskytují kůži zdroj výživných látek.
For Life & Madaga Collagen Active Serum
Collagen Active sérum dávám stejně jako Lifting sérum jak na den, tak večer. Obvykle tyhle dva produkty střídám. Ráno pokud dám Collagen sérum, dám na něj i krém. Samotné sérum mi na pleť nestačí, ale na noc ano. To na něj žádný krém nedávám.
For Life & Madaga Collagen Active Serum
Nutná fotka produktů na ruce ;) Pro představu jakou mají konzistenci.
For Life & Madaga products
Poslední vychytávka, kterou jsem zjistila ve chvíli, kdy jsem vyhazovala krabičky. Na každé krabičce máte datum výroby. To mi přijde fajn mít to takto jasně napsané datum a nemuset hádat měsíc výroby z kódu na produktu. Zapomněla jsem napsat, že u každého produktu je v krabičce informativní oboustranný letáček, který obsahuje popis produktu v krabičce a názvy a informace dalších produktů, které For Life & Madaga nabízí.


Pokud máte zkušenosti s produkty od této značky, budu ráda, když mi je napíšete ☺

8 komentářů:

  1. Díky za tip. Neznala jsem. Nejradši nakupuju od českých výrobců, takže určitě podrobně prolezu e-shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, třeba něco vybereš. Je tam toho spousta :)

      Vymazat
  2. Já jejich produkty kdysi používala. Přišly mi fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) taky mám takový pocit, že jsou fajn, jak jsem psala, o téhle značce jsem neslyšela do nedávna, ale jsem ráda, že jsem zas o něco chytřejší. Máš tip na nějaký produkt?

      Vymazat
  3. Uf, to je palba informací, ale mě se to teď velice hodí, takže díky jdu to omrknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja o tejto značke počujem prvýkrát, ale dosť ma to zaujalo :) proti vráskam jednoducho treba bojovať stále, mňa momentálne trápia také malé vejáriky okolo očí, chcelo by to neičo takéto vyskúšať :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě taky trápí pořád, o oční okolí je potřeba starat se ještě víc než cokoli jiného..Jsem ráda, že tě článek zaujal:)

      Vymazat