Let´s go shopping 19 - Yankee Candle vosky

Někdy v polovině minulého týdne jsem na netu objednala vosky Yankee Candle. Asi si říkáte, proč na netu, když nerada platím poštovné. Měla jsem tři důvody :) První - eshop měl již naskladněné podzimní novinky a já je strašně už chtěla ovonět. Druhý důvod byl ten, že docela dost  vosků v nabídce eshopu bylo za 50Kč místo 55Kč a třetí důvod byl, že měli i vosky, které jsem v obchůdcích v Brně neviděla a prostě jsem je chtěla vyzkoušet. Nakupovala jsem zde.
Pokud jsem to tady na blog ještě nepsala (vím, že na FB ano) , tak v Brně teď pořídíte širokou nabídku Yankee Candle v obchůdku LeCharme na Jánské. Byla jsem tam tento týden ve středu, i tam jsem pár kousků vůní pořídila do zásoby. V LeCharme mají už podzimní novinky také.
Moje objednávka z netu byla trošku zakletá, sms s oznámením, že balíček si vyzvedla přepravní společnost mi došla v pondělí tento týden, zároveň mi došel mail s číslem zásilky, abych ho mohla sledovat na netu. Ok, to já jsem sledovala, protože jsem se na balík moc těšila. Tak sleduji jak balík cestuje v pondělí, v úterý, říkám si ok, ve středu tu bude, ráno koukám kde je balík a ejhle status říkal: Příjemce balík odmítl bez udání důvodů. Hledím na to, říkám si jaký příjemce jako depo nebo jako já? Ale vždyť mě nikdo nekontaktoval! Navíc proč bych odmítala balík, když jsem jej zaplatila předem na účet? A sakra... V tom zvonil telefon a na druhé straně paní z eshopu, prý se jim balík vrátil, že jsem ho odmítla. Tak jsem jí vysvětlovala, že fakt ne, za a) jsem za balík zaplatila předem, za b) pokud si něco objednám, vždy si to převezmu, tak nejsem blázen abych objednávala jen tak a nevyzvedávala balíky no a za c) nikdo mě z přepravní společnosti nekontaktoval a očividně balík vůbec do Brna na odběrné místo nedošel. Tak paní že ok, že balíček znova posílají a že ho ve čtvrtek budu mít. Tak tomu jsem nevěřila, protože jsem si říkala, původně šel balík tři dny a najednou bude přes noc u mně? A fakt, ve čtvrtek odpoledne sms, že mám balík na odběrném místě. Jupíííí. Jakmile jsem došla domů hned jsem se vloupala do balíku, který obsahoval:
Podzimní novinky z kolekce Indian Summer a jeden vosk z kolekce Berrylicious

Pár z mých oblíbených Yankee vůní, které kupuji pořád dokola a tyhle tuším byly za 50Kč. Oblíbených vůní mám hodně, ale myslím si, že je načase koupit si A Child´s Wish už konečně ve skle.

 Na vyzkoušení jsem vzala tři vůně, které jsem nikdy neměla a Candy Corn jsem ani nikde neviděla.

Novinkou (v ČR) u Yankee jsou vosky ve tvaru svíček, já jsem vzala mou oblíbenou vůni Sun and Sand, to je prostě bomba, krásná vůně,provoní celý dům, no nádhera. K Sun and Sandy jsem vzala Beach Wood, ať na tu plážovou atmosféru není sama.

Jako poděkování za nákup jsem měla v balíčku glycerínové mýdlo, je docela velké cca 10x6,5cm. Jemně voní, určitě ho využiji.

A zde se nemohu nepodělit svou aktuální sbírkou Yankee Candle vosků. Dole mám načaté tři vůně, Black Cherry je šťavnatá vůně a hlavně mi vydržela vonět opravdu silně, tři čajové svíčky, to je bomba.

Kdyby někdo nechápal na co mám tolik vosků, tak je to relativně levná záležitost jak vyzkoušet různé vůně a pak si případně koupit Yankee Candle ve skle, což už je trošku dražší investice, ale na 100% se vyplatí... Kdo nezkusil, tak nepochopí ☺☺☺

23 komentářů:

  1. Yankee vosky mají standartně v Globusu za 49,-. Na druhou stranu zase ten výběr je omezený,cca na asi 8 druhů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco jsem viděla kdysi v letáku, jsou to tyhle nebo ty s nápisem Simply Home?

      Vymazat
    2. Jojo, určitě to byly simply home. Ovšem intenzivní se mi i tak zdály dost.

      Vymazat
  2. wow.. krásná sbírka... závidím ti tu možnost si takhle vybírat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super, ale někdy je mi líto mít nalámaných třeba pět naráz, tak se krotím

      Vymazat
  3. Máš teda úžasnou zásobu. Taky jejich vosky miluji. Většinou je kupuji u nás v menším obchůdku za 45 Kč, ale mají jen omezený výběr. Proto jsem už taky objednávala z netu. Už se těším až si nakoupím nějaké hřejivé podzimní vůně :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vždy objednávala na yankee, ale tam mě odrazovalo to poštovné vysoké, pak jsem se zaradovala, že konečně máme obchod tady, to je výhoda. A tento eshop jsem objevila náhodou :)

      Vymazat
  4. ta pošta je neuvěřitelná fakt jo....
    jinak ten hallowenský vypadá krutě...já vyzkoušela a nějak jsem z nich odvařená nebyla. Mám ty vosky asi po 20ti korunách jeden a pak za 150 tu velikánskou svíčku, ale na tu se těším...já raději bath and body svíčky, ty jsou nepřekonatelné, ale každý máme svoje no ne? =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za 20Kč máš Yankee vosky? No já mám ráda oboje, jak Yankee tak Bath, takže já mám všechno :D

      Vymazat
    2. však jsem to dávala na fb, tě to minulo? Já je našla ve výprodeji myslím 5 nebo 6 vosků za 80,- já už teď nevím...v makru je měli ;)

      Vymazat
  5. vítám je v klubu fanoušků vosku Yankee Candle :DD mám to doma podobně :DDD

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám doma pár kousků. Barevné nálepky z vosků si vždy sloupnu a nalepím do diáře . Mám přehled co jsem už měla a co je hlavní diář nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty to ulamujes a davas do aroma lampy po kouscich? Ja to roztopim vzdy cele.... to jsem vubec netusila, ze se to ma ulamovat? Jinak sbirka nadherna, ale ty vosky casem vyvanou, pokud je nepouzijes, ne? Ja jsem uz KONECNE zapalila svicku Bath and Body Works a nelituju, nadhera, voni uplne jnak nez YC, tak silneji, intenzivneji!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dávám čtvrtku, obvykle mi vydrží vonět dvě, čajové svíčky, záleží na vůni. Pak to dám do mrazáku, vyklepnu a dám další čtvrtku. Já nevím jestli vyvoní, myslím, že to ani nezjistím, pálím každý den :) Bath je prostě nejlepší :D

      Vymazat
  8. Love your blog! Great post:)
    -Lauren xoxo
    http://pretty-things-a-n-d-polka-dots.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  9. Žádný nevlastním, ale dovedu si představit, jak nádherně to musí vonět. To se asi dává do aroma lampy že? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná sbírka :) Já mám zatím ozkoušeny 4 vosky, ze dvou (zmrzlá brusinka a třešeň) mě bolí hlava, potom mám nějakou tu čistou vůni, bavlnu, a tu vůbec necítím. Většina vůní je na mě moc agresivních, co jsem zkoušela v obchodě čichat. Absolutní favorit je Christmas Cookie :)

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju vosky YC. Zatím jich nemám moc, ale budu dokupovat :) a právě teď když píšu tento koment pálím Levander spa. Krásná vůně :)

    OdpovědětVymazat