Guy De On Texturizing Oční krém proti vráskám

Už nějakou dobu mě trápí vrásky kolem očí. No jo, už je to tady :( Bohužel jsem zřejmě zanedbala prevenci,protože vrásky už kolem očí jsou a tuším, že se jich jen tak nezbavím, což je logické, těžko někam zmizí. Já navíc řeším hodně hluboké kruhy pod očima. Když se daří, tak se daří :D Naštěstí kruhy se dají zamaskovat korektorem, i když ty moje taky už úplně ne.
Koncem dubna jsem na blogu psala o kosmetice Guy De On zde. Od té doby jste nějaké produkty Guy De On určitě zaregistrovaly i na pár dalších blozích a je dost možné, že tuhle kosmetiku znáte a používáte.
Já jsem si dala nějaký čas na vyzkoušení krému na oční okolí - Guy De On Texturizing Eye Cream For All Skin Types



Krém na oční okolí je balený ve skleněné lahvičce z matného skla. Vypadá opravdu moc hezky. Lahvička je docela těžká, obsah krému je 30ml. Vzhledem k tomu, že kolem očí se obvykle dává menší množství krému než na obličej, 30ml je opravdu dost.


Pro ty zvídavější jsem vyfotila i složení krému. Jak víte, já složení neprožívám, pokud mi výrobek sedne a pomáhá, tak složení neřeším. Navíc nejsem chemik, nevyznám se v tom.



Vzhledem k obalu jste jistě poznali, že krém má pumpičku. Což je super a hlavně hygienické. I když zase, pokud si dávám krém na oční okolí na noc, tak si jej nanáším těsně před spaním umytýma rukama, takže i kdyby pumpičku neměl, asi by to nevadilo.


Pumpička je plastová a dá se odšroubovat. Krém má jemnou vůni, na obličeji ji necítím, tedy po nanesení pod oči ji necítím, asi to bude tím, že číchám nosem a ne očima :DD Krém dle instrukcí na krabičce je vhodný kolem očí i na krk. Taky je na obalu napsané, že se má krém nanášet ráno i večer na vyčištěnou pokožku kolem očí a na krku. Já dávám jen večer a jen na oční okolí.


Krém má jemnou konzistenci, ale ne gelovou. Lehce se roztírá a docela rychle vsakuje do pokožky. Nevysušuje a hlavně není nijak moc mastný. Krém jsem testovala měsíc a něco. Poctivě jsem každý večer mazala pod oči, teda vlastně kolem očí.
A mé poznatky jsou následující: na vrásky kolem očí mi krém nepomohl, tedy nijak nezjemnil ty, které už pod očima mám. Co se mi ale líbí je to, že mám pocit, že už mi nejdou tak vidět ty mé modro-fialové kruhy. Kruhy mám stále, ale nejsou tak zabarvené, což přikládám k tomu, že mi krém zpevnil pokožku, takže už tak neprůsvitají žilky nebo co způsobuje zabarvení kruhů. A taky to nevypadá, že bych měla nějaké další vrásky.
S krémem jsem zatím hodně spokojená, používám pořád. Vzhledem k velkému obsahu lahvičky si myslím, že mi tak na rok vydrží, no když ne na rok tak určitě do zimy, protože možná poslechnu instrukce na krabičce a začnu si mazat i kůži na krku. Je fakt, že tu taky nemažu. Člověk si říká je čas, je čas a pak až začne sledovat jak pokožka stárne, tak už je pozdě. Přeci jen po třicítce je potřeba nezanedbávat prevenci ošetření pokožky.
Krém na oční okolí najdete na stránkách Guy De On zde

 A tohle je moje aktuální dvojka krémů na noc Vichy a Guy De On.


4 komentáře:

  1. tak pro mě by to teda bylo velké zklamání, když by krém na vrásky s vrásky nic nedělal =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, ale nevěřím, že krém pomůže na vrásky :-)

      Vymazat
    2. Tess Mart -nejsem naiva abych si myslela, že mi nějaký krém odstraní vrásky, to je nereálné. Věřím tomu, že krém zpevní pokožku a napomáhá tomu, aby se vrásky netvořily nebo ne tak rychle, ale žádný je nevyzmizíkuje :)

      Vymazat
  2. ocny sa mi paci! ak by som som mohla vyskusat este nieco toto by sa mi pacilo :)

    OdpovědětVymazat