Balíček kosmetiky Hean

Kosmetika Hean je dostupná na eshopu www.cosmetics4you.cz . Pokud sledujete můj FB, tak jste si všimli, že sem tam sdílím odkaz s akcemi, které tento eshop má docela často a to zejména slevy na Sigmu či Sleek. Teď je sleva i na Hean. Hean je cenově velmi dostupná kosmetika. Občas bývám k levné kosmetice skeptická, dá se říct, že ji v poslední době moc nekupuji, protože pak mi tu produkty leží nebo jdou do koše, protože jsou k ničemu. Pojďme se podívat jak je na tom Hean.
Tajemný balíček jste mohli už včera vidět na FB, takže dneska odtajnění :)
Rtěnka Hean Classic Lipstick
2x rtěnka Hean Vitamin Cocktail
Tužka na rty Hean Long lasting Lip Liner
Stíny v tužce Hean Creamy Eyeshadow
Hean Cosmetics
Balíček si dáme na pokračování a v dnešním článku mrkneme na rtěnky Hean Vitamin Cocktail. Eshop nabízí osm odstínů, některé jsou aktuálně nedostupné. Líbí se mí, že jsou na eshopu fotky rtěnek na rtech v reálu. To je dobré, zvlášť v případech, kdy google nenajde žádné fotky dané kosmetiky.
Hean Vitamin Cocktail lipstick je rtěnka s vitamíny a bambuckým máslem, která má vyživit a pečovat o rty. Já mám odstíny 329 Mauve Rose a 84 Rose Garden
Hean Vitamin Cocktail Lipsticks
Rtěnky Vitamin Cocktail mají zaoblený plastový obal s nápisem. Na jednom konci je barevná nálepka s názvem a číslem rtěnky, na druhém konci, což je vlastně vršek, je u Vitamin rtěnek stříbrná ploška,která se dá použít jako zrcátko. Rtěnky mají nasládlou vůni, řekla bych, že silnější, ale mně voňavé rtěnky nevadí, takže to moc neřeším. Rtěnky jsou vyrobené v Krakowě. Hmotnost 4,5g.

329 Mauve Rose - je tmavý malinový odstín s fialkovým shimmerem. Fialové jsem se bála, protože jak už jsem psala v jiných článcích, rtěnky do fialova mi nesluší. U téhle rtěnky jsem to riskla, protože na fotkách z googlu ta fialová nebyla moc vidět. Rtěnka je s leskem, tedy není matná. Ten fialový shimmer dodává lesk.
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 329 Mauve Rose
Na rtech je rtěnka strašně příjemná, krásně klouže, nezadrhává, nezvýrazňuje záhyby na rtech, nevysušuje. Rty jsou hebké. Jediné co bych vytkla, ale to je asi jen můj problém :) pro opravdu sytý odstín je potřeba nanést několik vrstev, přejet po rtech nejméně 7x. Kdo má rád syté barvy, musí počítat s tím, že u odstínu Mauve Rose jedna vrstva nestačí. Samozřejmě taky záleží na pigmentaci vašich rtů, já mám docela červené, pigmentované rty, takže vždy musím přejet rtěnkou vícekrát, abych dostala požadovaný odstín. Kdo má rty světlé, nebude zřejmě potřebovat tolik vrstvit.
Na druhou stranu, pokud vrstvíte, je to bez problémů, rtěnka nijak neslézá, neroztéká se. Není k ní potřeba konturka, já jsem nepoužila. Proč vám řeknu v příštím článku :D
Fotky rtěnky na rtech, posuďte sami.
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 329 Mauve Rose
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 329 Mauve Rose
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 329 Mauve Rose
84 Rose Garden - je taky tmavší odstín (nude odstíny rtěnek na mém blogu asi nenajdete).Tenhle odstín je víc malinový, víc růžový. Rtěnka obsahuje stříbrný mini shimmer, který opět dělá rtěnku lesklou, není matná. Ale pozor ten lesk není ala 80. léta, to zas ne;) Pokud jste četli popis u prvního odstínu, zde je to podobné. Jemná rtěnka, měkká, nezalézá do vrásek, neupozorňuje na nerovnosti na rtech, rty jsou hebké. U Rose Garden nemusíte dávat tolik vrstev pro sytý odstín, tady stačí tak čtyři a jsem spokojená. Takže paradoxně i když je rtěnka světlejší, na rtech je výraznější v méně vrstvách.
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 84 Rose Garden
Rose Garden na rtech. Druhá fotka je trošku ve stínu, proto je tmavší.
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 84 Rose Garden
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 84 Rose Garden
Hean Vitamin Cocktail Lipstick in 84 Rose Garden
Pokud máte rády syté odstíny a nebaví vás dávat hodně vrstev, pak tyhle dva odstíny nejsou tak úplně pro vás. Dívala jsem se na recenzi u ILoveMakeUp, její odstíny rtěnek Hean jsou matné, vypadají sytější, takže tipuji, že rtěnky bez shimmeru budou mít lepší pigmentaci už v jedné, dvou vrstvách. Výdrž rtěnek klasická, nejíte - rtěnka drží, jíte nebo pijete - rtěnka jde dolů. Shrnutí: pokud chcete dobrou rtěnku za dobrou cenu, v klidu mohu Hean Vitamin Cocktail rtěnky doporučit, rtěnky jsou krásně krémové, příjemné na rtech. 

11 komentářů:

  1. Taky mám matné (Romantic a Berry Shake) a jsou více poigmentované než Coffe cream která je se shimmrem a pigmentace je slabší... já totiž ty třpytivé nemám ráda,naštěstí u toho Coffe to není tak moc vidět... ale je fakt, že mě štve, že Coffe cream není tak sytý jako ty dvě další...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ten shimmer nevadí, já mám asi ráda všechny rtěnky, kromě nude, však mám ještě jednu rtěnku Hean v zásobě, se zasmějete :D Ale je fajn vědět, že matný jsou ok, se shimmerem je potřeba víc vrstev.

      Vymazat
    2. ty sis koupila tu šílenou fialovou ne? =D tak to já zase plaším všechny nude rtěnky...vypadala bych v těchle jak kalun prostě to na mě není...kdyby si to neřekla, že si jí tam musela dávat víc tak by mě to ani nedocvakl...já jsem byla tak už spokojená s romantic a berry shake, že mě ani nenapadlo uvažovat nad tím proč ta coffe je tak málo pigmentovaná...

      http://lovelinessbytess.blogspot.cz/

      Vymazat
    3. A jo počkat Romantic jsem chtěla taky, ale už nebyla ,aha tak vím kdo mi ji vykoupil :D

      Vymazat
    4. jejda....promiň...já brala poslední no =D sem si říkala rychle než mi jí někdo koupí =D však je zase bude naskladňovat tak příště ti jí už neukradnu neboj ;) ale radím rychlé ruce v berry shake, protože ty budu brát alespoň dvě =D ...už jí mám tak půlku a myslím si, že to stejný provede i Ilovemakeup =D

      Vymazat
  2. Panejo, ta první je nádherná!!! Fakt krása, škoda, že takové nemůžu nosit, líbí se mi více než ta druhá, ta mi přijde taková více perleťová už... Je zvláštní, že já mám světlejší odstín této rtěnky a ta je pigmentovaná zase moc, asi je to tím, že mám matný odstín, tam stačí opravdu jen jedna nebo dvě vrstvy... I Tess to koukám píše, to je zvláštní teda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí obě a vyhovuje mi konzistence a na rtech, asi na těch vitamínech něco bude :)

      Vymazat
  3. Mne se na tobe vice libi ta druha s tim trpytem. A jaka je chutove (vune)? Prijemna nebo neco jako cinskej shit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ne není to čínskej shit, tuším na co narážíš,tahle vůně je jiná sladká, ale jak jsem psala, mně vůně ve rtěnkách nevadí, takže to neřeším

      Vymazat
  4. Taky jsem se na ně na eshopu dívala, ale značku neznám, tak to zůstalo jen u dívání. Mě se líbí první odstín Mauve rose. Ale spíš by mě zajímala vůně? Díky za info:-)

    OdpovědětVymazat