Spotřebováno - leden, únor 2014

Moje další spotřebováno, pořadové číslo 3. Tentokrát i za únor, i když únor stále trvá, ale článek musím napsat a to ze dvou důvodů. Za a) mám sice pár produktů, kterých už je v lahvičkách pouze na dně, ale vím, že v únoru je nestihnu spotřebovat a za b) a to je hlavní důvod, protože nemíním skladovat prázdné lahvičky, dózičky a sáčky. Ne, to po mně prostě nechtějte...

Produkty jsem zas rozdělila na kategorie vlasy, obličej, tělo. Jsou tak i ve skupinkách na fotkách :) Tak co jsem stihla vypotřebovat? Počítejte s tím, že některé produkty se budou i dnes opakovat. Z toho jde vidět, že mi fakt sedly a pokud nepřijde něco mega super, z čeho padnu na zadek, tak je budu kupovat a používat stále dokola.

1. Freeman Pure Color Fresh Volume Shampoo  - 300ml, cena Kč 74,90,-. Jak název napovídá je to šampon na objem. Hmm, je to další produkt na vlasy od Freemana, který jsem používala a musím konstatovat, že Freeman masky na obličej jsou pro mě perfektní, vlasová péče od Freemana je opravdu takové rozpačité hmmm. Nesedí mi. Šampon mi žádný objem neudělal, vlasy byl divné na omak. Ne, nebudu kupovat.

2. Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil+Coconut balzám pro normální až namáhané vlasy- 200ml, cena jak kdy tuším ,že se dá sehnat v akcích cca Kč 45,-. Obvykle kupuji v akcích, protože je to můj miláček, takže se nebojím koupit i tři balení naráz. Vím,že je vypotřebuji. Prostě za tenhle produkt můžu říct jen Oh YES Baby :D

3. CHI Silk Infusion - 15ml, cenu netuším. Tenhle bobek byl kdysi v Senzaboxu. Dlouhou dobu jsem produkt nechala v polici a nepoužívala ho. Pak jednou jsem začala a musím říct, že jsem si ho fakt oblíbila. Hlavně proto,že po nanesení na vlasy, mi pak vlasy šly perfektně rozčesat. Jestli mým vlasům pomáhal i jinak to netuším. V popisu píší, že vlasy regeneruje, vyživuje, dodává jim lesk. Určitě jim neuškodil. Navíc miluji tu vůni ♥ Nanášela jsem malé množství, tak velikost hrášku od půlky délky vlasů  do konečků.

4. LA ROCHE-POSAY - Thermal Spring Water - 50ml, cenu nevím byla součástí balení s krémem. Termální vodu ve spreji používám celý rok. V létě ji mám vždy po ruce v kabelce. V zimě mám lahvičku u postele a osvěžuji pleť na obličeji před spaním. Střídám La Roche Posay s Vichy či Avene.

5. Artemis  Skin Supremes Age Correcting Eye and Lip Contour Care - vzorek 4ml, byl u nějakého časopisu. Značka Artemis se prodává v parfumeriích Douglas. Tento krém je určený na zpevnění očního okolí a kontur kolem rtů, na vrásky, má udržet pleť kolem očí a rtů pevnější a jemnější. Já jsem aplikovala na noc, nevím, vrásky kolem očí mám, prostě to v určitém věku začne a tvoří se. Kolem rtů jsem krém, no spíš mi to připadalo konzistencí jako sádlo :D ale ne tak mastné jen takové bílé a pak průhledné. Jo tak jsem chtěla napsat, že kolem rtů jsem nedávala, protože vzorek byl malinký, tak jsem jej šetřila na oční okolí. Kupovat nebudu, i když krém na oční okolí nějaký potřebuji.

6. Odličovací tampóny Bel Cosmetics - toto je jeden z dalších produktů, který se v rubrice spotřebováno bude objevovat pořád a stále dokola. Moje stálice, asi to jde vidět i z těch dvou vypotřebovaných balíčků naráz.

7. Body Basics Strawberry Bath Shake - 250ml, cenu nevím, kdysi dávno jsem kupovala ve výprodeji Body Basics, tuším, že byla kolem stovky. Bath Shake je dvousložková koupelová lázeň, protřepete a nalijete do koupele. Trošku, ne celou lahvičku. Mám v zásobě ještě kokos a myslím, že je to fajn. Nevysouší, krásně voní. Trošku jsem hledala a našla - Body Basics můžete koupit zde. Není tam úplně celý sortiment, jako býval v obchodech, ale výběr je. Za sebe mohu doporučit tělové máslo s vůní Brazilský pomeranč . Tělová másla Body Basics byla skvělá. Jinak v tomto eshopu jsem nikdy neobjednávala, nemám s ním zkušenosti.

8. Balea Wellness Dusche - Oase Der Ruhe - sprchový gel. Krásně voněl, taková uklidňující vůně. Škoda, že na těle nevydržela. Kupovat znovu nebudu. Kupovala jsem v DM Drogerii.

Spotřebováno číslo 1 zde a číslo 2 zde.

6 komentářů:

  1. Překvapuje mě tu Bel, na tyhle tamponky většina lidí nadává, recenze taky nic moc a já je občas vídám u tchýně, když mi dojdou moje, tak je i "kradu" a nedokážu s tím ani odlakovat nehty, jak jsou hrubé a rozpadají se. Na obličeji dřou, možná jsou další druhy, ale podle obalu to sedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně jak píše Coraline Jones taky koukám...protože se šíleně rozpadají a to já tampónky používám jen na odlakování nehtů (odličuju se gelem, mě to hrozně nebaví těma tampónkama =D) a odlakovat se Bel je pro mě za trest tak jsem právě taky udivená...ale každá jsme nějaká ne? =)

      Vymazat
    2. Chystám na ně článek holky vydržte nejsou Bel jako Bel :D

      Vymazat
  2. Schwarzkopf Gliss Kur Marrakesh Oil+Coconut jsem měla šampon a byla jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne práve odličovacie tampóny Bel pripadajú hrozné, umelé ako vata, nič sa do nich nevsiakne, radšej mám buď Bella alebo najradšej Ebelin tie zelené, tie sú super. A sprcháče od Balei sú síce fajn, ale vôňa sa na tele vôbec neudrží.
    Bianka

    OdpovědětVymazat