Urban Decay Naked3

Tak jsem tady s tisíce fotkami a velkou radostí z paletky Naked3 od Urban Decay. Někdy na začátku listopadu se netem prohnaly informace o tom, že ve Francii v Sephoře se prodává Naked3. Zvláštní bylo, že na oficiálních stránkách Urban Decay o paletce nebylo ani písmenko, facebook UD taky mlčel jako tajemný hrad v Karpatech. Tak jsem si říkala, to je divné, proč by to prodávali ve Francii a v USA ne? To je asi nějaký fake. No každopádně jsem si trochu zagooglila a vyjelo pár fotek, dle toho co jsem viděla, mě paletka nezaujala, vypadala divně :D
Postupem času, kdy začali paletku prodávat i na ofiko stránkách UD a bylo na netu víc a víc fotek, jsem si říkala, že by mohla být pro mě, pak jsem měla zas období, že se mi nelíbila vůbec. Ale nakonec díky akci kulový blesk Naked3, ke mně paletka doputovala z Anglie. Z palety jsem nadšená, počítejte tedy v tomto článku se slovy jako krásná, úžasná, skvělá ;)
Naked3 je zabalená v papírové krabičce, což je rozdíl od předchozích dvou, které byly balené v průhledném plastovém obalu a paletku jste tedy měli hned na očích, stejně tak produkty, které k nim byly navíc. U Naked to byla báze pod oční stíny, u Naked2 pak lesk na rty.
Urban Decay Naked3
Krabička je velmi hezky zpracovaná, ale všichni víme, že Urban Decay obaly umí :) Krabička má na sobě malou mřížku. Nápis Naked3 pěkně vystupuje z palety. Stíny, které jsou dole vyobrazené, jsou takové hladké. Uvnitř je jakási papírová zarážka, aby paletka byla zajištěná a nelítala v krabici sem tam.
Urban Decay Naked3
Urban Decay Naked3
Druhá strana krabičky je stejně perfektní jako první. Je zde vyobrazeno vše, co najdete v krabičce. Tzn, stíny - s jejich názvy. Štětec, který zase jakoby vystupuje z krabičky a nad štětcem je ukázka bází pod oční stíny od Urban Decay, které jsou v podobě vzorků uvnitř krabice. Takže i k Naked3 dostanete nějaký ten dárek :)
Urban Decay Naked3
Když krabičku rozbalíte, vykoukne na vás Naked3 a báze pod oční stíny, které jsou baleny ve vzorcích v takové jakože knížečce.
Urban Decay Naked3
Báze pod oční stíny přiložené k Naked3 jsou:
Original, Eden, Sin a Anti-Aging
Urban Decay Naked3 - eye primer potions
Zde je ukázka toho, jak vypadají vzorky bází, jsou to polštářky, které natrhnete a bázi vytlačíte. Já miluji báze od Urban Decay, tedy měla jsem zatím jen Original, ale s ní mi stíny drží po celý den. Bohužel patřím mezi ty, kterým stíny obvykle nedrží a slévají se. Chtěla jsem ale napsat, že báze je potřeba jen troška, což znamená, že tenhle vzorek vám vydrží docela dlouho, takže doufám, že po otevření vzorku báze uvnitř neztvrdne než ji vypotřebuji :( Proto jsem zatím otevřela a použila pouze Sin, nechci načínat všechny naráz. Hmm, na stránkách UD píší, že množství vzorku vydrží tak na týden. Já šetřílek si budu primery sušit určitě měsíc a pak se to vydrolí :D
Urban Decay Naked3 - eye primer potions
Hurááá, už jsme u paletky. Jak jsem psala na začátku, že se mi paletka nelíbila, tedy stíny v ní, tak se mi z fotek absolutně nelíbil obal. Přišel mi děsný, laciný. Navíc jsem si myslela, že je z plastu. Opět OMYL! Obal je perfektní. Je kovový, je hladký a vypadá jako pokrčený. Písmo je zlaté a vystupuje z obalu.
Urban Decay Naked3
Na druhé straně je popis, kde která část palety byla vyrobená + adresy UD v USA a ve Francii. Na fotce to není moc vidět, foťák mi to nechtěl nějak pobrat. Plus je v rohu zas to černé čtyřmístné číslo, končící na písmenko.
Urban Decay Naked3
Na hřbetu palety je nápis Urban Decay.
Urban Decay Naked3
Vnitřek paletky Naked3 je totožný s Naked2. Samozřejmě myslím vzhled a použité materiály. Zrcadlo je velké, přes celou délku paletky, stíny jsou zasazeny v plastu. Pod stíny se nachází oboustranný štětec. 
Urban Decay Naked3
Ke štětcům z paletek UD jsem se vyjadřovala ve článku UD Naked2. Přijde mi, že tenhle je taky nic moc, ale musím říct, že jsem ho tentokrát vyzkoušela, což jsem u minulých palet neudělala :D
Urban Decay Naked3 - brush
Paletka obsahuje 12 stínů, laděných do různých odstínů růžové. Odstíny jsou úplně nové, vytvořené právě pro tuto paletu. Stíny jsou jak matné, tak třpytivé - obsahující mini, pidi třpytečky nebo jsou to stíny, které v anglickém popisu mají slovo satin - což je lesklý stín bez třpytek, takový sametový.
Urban Decay Naked3
Stíny se strašně blbě fotily, protože je pořád tma. Tak vám sem dávám fotky jak trošku tmavé, což je právě tahle.
Urban Decay Naked3
Tak i fotky, které relativně odpovídají skutečnosti. Fotek bude dostatek, tak snad vám to nějakou představu dá, navíc si myslím, že jste stejně všechny už Nake3 googlily, tak víte co čekat :)

Urban Decay Naked3
Nebudu popisovat každý stín zvlášť. Strange + Limit jsou matné
Urban Decay Naked3 - Strange, Dust, Burnout, Limit
 Nooner je matný stín.
Urban Decay Naked3 - Buzz, Trick, Nooner, Liar
Z této čtveřice je velmi zajímavý odstín Blackheart - je to černá matná barva s červenými/vínovými třpytkami. 
Urban Decay Naked3 - Factory, Mugshot, Darkside, Blackheart
Tato paletka opět nabízí sametovou texturu a perfektní výdrž stínů. Zde Urban Decay asi nemůže zklamat. Pigmentace stínů je vesměs dobrá, trošku zlobí Dust a Trick, ale četla jsem, že po pár použitích je pigmentace lepší, hlavně u Tricku. To se těším barva je totiž dokonalá.
Urban Decay Naked3 - all shades
Přidávám i fotky stínů na ruce, i když s nimi nejsem na 100% spokojená. Z fotek to vypadá jako nezajímavé stíny, hlavně ta první šestka. A druhá šestka vypadá jako by byly všechny odstíny stejné, hnědé :( Krom Blackheart samozřejmě.
Urban Decay Naked3 - swatches
Urban Decay Naked3 - swatches
Moje sbírka Nakedek je kompletní. Já vím, chybí mi Naked Basics, ale vlastně po ní netoužím. Nějak si myslím, že bych paletku se samými matnými stíny nevyužila. Stačí mí ty co jsou v NAKED, NAKED2 a NAKED3.

Hodně lidí říká, že kdo má první Nakedku nepotřebuje dvojku. Já bohužel potřebuji všechny tři :D


Jsem ráda, že Naked3 mám. Doufám, že nebude Naked4, protože je mi jasné, že bych opět neodolala. Co vy, plánujete nějakou Naked paletku?

36 komentářů:

  1. Ta poslední fotka, mazec:-D Super článek, to se bude určitě hodně babám hodit, těm, co plánují trojku.. Takhle na fotce mi teda ta třetí přijde nejhezčí, jako odstíny, no já mám jen jedničku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Stíny jsou nádherné a kvalitní, ale na to, kolik taková paletka stojí mě nepřestane překvapovat ten šílený způsob (ne)zasazení stínů. Jako kdyby to dělal někdo doma na koleni. Je to docela škoda. Ale asi ani to mě od nákupu neodradí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak nejpropracovanější je jednička, dvojka a trojka je jak od amatérů, ale vzhledem k tomu, že na obalu píšou, že sestavené to bylo v Dominikánské republice, tak se nedivím ničemu :/ Tím nechci shazovat lidi v Dom. Rep., ale kdo ví kdo ty paletky sestavuje. Každopádně tohle mi jistě vyrovná kvalita stínů a taky to, že jsou prostě nejlepší :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. časem určitě :)) ty stíny, které tam jsou mě docela zaujaly, ale mám takový pocit, že to nestihnu spotřebovat ani za 100 let :D

      Vymazat
  4. Tá naked 3 je úplne božia :O asi som sa zamilovala :3

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám ani jednu a mco ti to závidím :D Super!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mam 1 a 3 a presne mam pocit, ze dvojku nepotrebuju. Jsem s nimi STRASNE moc spokojena. Sotva jsem 3 uvidela na FB (diky tobe), vedela jsem, ze ji chci a ze bude prima a me ocekavani se naplnilo. Takze 3 je super!!!!! Tesim se na fotky s licenim!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Mám jen trojku a pořád si říkám, že mi stačí, protože jsem hodně bledá. Ale jak se znám, do půl roku jsou i ty ostatní u mě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to má být :D myslím si, že určitě potřebuješ i ty ostatní, nebo aspoň jedničku

      Vymazat
  8. Pre mňa by bola trojka jednoznačná voľba! Aj keď... dvojka tiež vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  9. U mě vítězí 2, ale kvůli ceně velmi ráda odolám :D

    OdpovědětVymazat
  10. No ty jseš rychlík! Parádní fotky a skvělý přehled!! Hmm, je fakt, že mě ty růžové odstíny nahlodávají:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) však to s tou paletou byla taky akce kulový blesk, jak jsem psala. Bylo to chceš Naked3, pokud jo tak honem :D a já ji teda honem chtěla :D

      Vymazat
  11. Nádhernééé , všetky tri:)

    Pozývam ťa na môj blog a na práve prebiehajúcu giveaway dawnielicious.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já dostala Basic a jsem s ní tak strašně spokojená, že si snad koupím ty paletky všechny :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, mám Naked 2 a upřímně musím říct, že mě další od UD nelákají. Sice jsem pořád koukala na to srovnání všech tří a pak jsme stejně řekla "nee". Ani v Naked2 nepoužívám ty tři matné stíny, takže basic by pro mě byla taky házení perly...však víme :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ne? Ale s dvojkou jsi spokojená, že? Jako myslím výdrž a tak.

      Vymazat
  14. Paletky jsou nádherné všechny tři, ale nejvíce se mi asi líbí jednička a trojka. Tak asi začnu šetřit :-D, protože asi minimálně jednu potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  15. Wow!! This pallete is amazing ;) I love this colours!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes, you´re right, the palettes are amazing, all three :)

      Vymazat
  16. Ještě nemám ani jednu, ale už dlouho toužím po 1, ale když je ted vidím všechny vedle sebe, moc se mi líbí i ta 3, asi ji taky potřebuji..

    OdpovědětVymazat
  17. Patřím zrovna mezi ty, které paletkamy UD nejsou posedlé a nemusí je mít za každou cenu. Tedy tomu bylo až do teď. Tahle paletka je z nich ze všech nejpovedenější a zapisuji si ji tímto do věcí, které si hodlám jednou pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  18. this palette looks sooo pretty. i love these colors and i hope i can get my hands on it soon!! :)

    www.simplymee89.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I did not want the Naked3 at first, but I´ve been using it since I got it for Christmas :D I hope that you will get one soon :)

      Vymazat