Moje nové odstíny Color Tattoo od Maybelline - Timeless Black a Metallic Pomegranate

Pár odstínů Color Tattoo od Maybelline už mám a jsem s nimi relativně spokojená. Používám je buď jako podklad pod stíny nebo na linku na horní víčko nebo jako samostatné stíny, když spěchám a nemám čas na dlouhé líčení, prostě naťupkám na víčko a vím, že mi stíny vydrží pěkně dlouho. Před pár měsíci se rozšířila zpráva, že by se do ČR měly dostat dva nové odstíny: Permanent Taupe a Metallic Pomegranate. V drogérii jsem nejdříve objevila Permanent Taupe a i když jsem tenhle odstín chtěla, po vyzkoušení na ruku mi odstín přišel jako blatíčko a nějak jsem si koupi rozmyslela. Tím více jsem se těšila na odstín Metallic Pomegranate. Miluji tyhle fialovo-hnědo-červené podzimní barvy, jak jste si asi stačili všimnout v poslední době u mě na blogu :)
Metallic Pomegranate jsem koupila při mém výletu do Prahy a minulý týden jsem koupila další odstín a to černý Timeless Black, který samozřejmě není žádná novinka, ale až do teď jsem pro něj neměla využití.
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate and 60-Timeless Black
Color Tattoo 60-Timeless Black je vhodný na linku na horní víčko, asi je takhle i nejvíce používaný. Já si linky nedělám, protože je neumím, navíc si myslím, že černý odstín linek je na mě dost tvrdý. Takže tento stín používám jako podklad pod stín Cranberry od MACu. (líčení s těmito produkty se objeví brzy)

Maybelline Color Tattoo 60-Timeless Black
Stín je perfektní, je to černá bez třpytek, je to matná barva se skvělou pigmentací. To, že dokonale drží snad ani zmiňovat nemusím. Docela rychle schne na víčku, takže je potřeba s tímto stínem pracovat rychleji, pokud máte v plánu jej po nanesení nějak upravovat.
Maybelline Color Tattoo 60-Timeless Black
Color Tattoo 70-Metallic Pomegranate - jsem se teda načekala než jsem si jej mohla konečně koupit :)

Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate
Odstín mě nezklamal, je dokonalý. Opět se dá použít všelijak. Jak jsem se těšila, že ho taky prostě jen máznu a budu namalovaná a ready do práce nebo ven. Omyl! Tenhle odstín mi prostě nesluší. Když jsem se viděla po nanesení stínu na víčko, tak jsem málem padla. Přesný odstín jak kdyby mi dal někdo pěstí do oka. Hrůza a děs, navíc mi na víčku trošku dělal mapky. Je fakt,že po té co jsem se viděla v zrcadle, tak jsem neměla náladu ho nějak vrstvit nebo cokoli s ním dál provádět.
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate
Vážně nevím čím to je, že na mě vypadá tak blbě. Možná je to těmi zlatými třpytkami, které v něm jsou.
Já mám, ale i tak tenhle odstín ráda, používám jej jako podklad pro podobné odstíny sypkých stínů nebo pigmentů a ty na něm drží celý den bez slévání nebo jakékoli újmy.
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate
Maybelline Color Tattoo - 70-Metallic Pomegranate and 60-Timeless Black
Cena byla myslím 149,90 Kč, já měla zas nějaký kupon, tuším 10%.

Jak jste na tom vy? Taky máte sbírku Color Tattoo?

13 komentářů:

  1. Přesně toho efektu jsem u pomegranate bála. :) Mám někdy kruhy pod očima v podobném odstínu, asi by to moc neladilo... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky kruhy a tento odstín je asi dost zvýrazní, škoda. Ale jako podklad perfektní, takže nelituji koupě, využiji ho :)

      Vymazat
  2. Na to líčení s tím černým jsem moc zvědavá. :) Blátíčko dostane nejspíš sestra k Vánocům, tak snad bude dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jakou má barvu oči? mně se ta barva jako, že i docela líbí, ale bojím se jak bude vypadat na mě, chtělo by to vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Necítím se dobrou beauty bloggerkou když ještě nemám žádné Color Tatoo... sakra! :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak rychle kup nějaké :D a nebo počkej, Bourjois má teď nově taky jakési takové kelímky, tak můžeš koupit a vyzkoušet něco nového.

      Vymazat
  4. Ten druhý odstín se mi líbí víc, přijde mi víc použitelný, ale každopádně to nemění nic na tom, že jsou krásné oba :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně ten samý problém mám s Pomegranate i já. Když jsem viděla v drogérce tester, tak mě odstín hned uchvátil a rychle jsem běžela k pokladně a nemohla jsem se dočkat až je doma vyzkouším. No, ale přesně jak píšeš no... Bylo to velké překvapení, protože stipn jako takový je nádherný. Nicméně mu chci dát ještě šanci a budu zkoušet

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám zatiaľ jeden jediný odtieň Pink Gold ale tie tiene sú fakt super, držia celý deň bez nejakého zliezania a zmeny.
    Bianka

    OdpovědětVymazat