Maybelline Eyestudio - 10 Pink Passion

Když jsem byla na lovu nového odstínu Color Tattoo od Maybelline, zavítala jsem i do Tesca. Metallic Pomegranate tam měli, ale poslední kus, byl otevřený a v něm čísi otisk prstu. Abych si zlepšila náladu, místo Color Tattoo jsem vzala jiné stíny od Maybelline s relativně podobným odstínem.
Maybelline Eyestudio - 10 Pink Passion

Maybelline Eyestudio Pink Passion
Tyhle stíny nebyly ve stojanu, ale v jakémsi hrabacím výprodejovém košíku s dalšími mnoha stíny, rtěnkami, lesky na rty a řasenkami. Cena za kus byla tuším 69Kč. Kupovala jsem na blind, protože samozřejmě neměli testery, takže jsem netušila jaká bude intenzita stínů, no ale riskla jsem to. Poslední dobou jsem na tyhle červenohnědé odstíny stínů na oči trochu ujetá.

Maybelline Eyestudio Pink Passion
Jak vidíte, stíny se skládají ze dvou odstínů, jeden světlý, druhý vínově červeno-hnědý :) Oba odstíny obsahují třpytky, které jsou více viditelné ve světlém odstínu. V červeném odstínu je spíše takový fialový lesk.
Světlý odstín je vcelku k ničemu, pokud jej nanesete, zbyde z něj na oku jen třpyt, vrstvit nejde. Vínový stín je velice dobře pigmentovaný. Skvěle se nanáší štětcem a dá se relativně vrstvit, samozřejmě tak akorát, přeci jen je to pouze drogérkový stín.
Pokud přejedete prstem po každém z odstínů, tak zjistíte, že světlý stín je takový hrubý, kdežto červený je heboučký, takový sametový, prostě super :)

Maybelline Eyestudio Pink Passion
Zajímalo mě jestli je víc verzí těchto stínů, zkoušela jsem trochu googlit, no nic moc výsledky. Nemám vůbec ponětí pro jaký trh byly tyto stíny tvořeny, protože fotek je jen pár. Vesměs jsem našla německy psané blogy nebo se tyto stíny prodávají na ebay.
Na bázi od UD mi dneska červený stín vydržel celý den a pořád drží, bez chybičky.

Maybelline Eyestudio Pink Passion
Maybelline Eyestudio Pink Passion
Pokud na tyhle stíny natrefíte a budete mít použití pro ten červený, tak za tu cenu je doporučuji. I když jsem četla na jiném blogu, že v zahraničí stáli jedno euro. No tak s tím jsem už smířená, že tady je cokoli dražší. Gramáž vám bohužel nenapíši, z druhé strany je štítek polepený dalšími štítky a když jsem je zkoušela odlepit, tak se to celé roztrhalo :(

10 komentářů:

  1. Odstín je to velmi hezký. Co se týká ceny, jsme holt Česká Republikal. Já osobně se s tím snažím bojovat po svém, založila jsem si eshop s bižuterií, kde se snažím držet ceny při zemi. Zrovna dnes pořádám svoji první aukci od korunky. Ráda bych na ni pozvala tebe i tvé čtenářky.Akce probíhá na mých FB stránkách: https://www.facebook.com/FashionTasteShop?ref=hl. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé, na tyhle stíny jsem nikdo moc neviděla recenze. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky ne, navíc teda v tom Tescu jsem je viděla poprvé a nikde jinde

      Vymazat
  3. Moc pěkný odstín a pigmentace vypadá taky super.V My Národní bylo spoustu odstínů asi tak před létem, modrý, hnědý, snad fialový a moc pěkný zelený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) a koupilas nějaký? je zvláštní, že jsou jen v tom Tescu, že?

      Vymazat
  4. vypadají moc pěkně, jen škoda že mně ty načervenalý odstíny moc nesluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherně syté barvičky :) Odstín by mi neseděl, ale jinak vypadají super! :)
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat