Maybelline New York Diamond Glow Eye Shadow Palette in Coral Drama 02

Dneska mám tip pro všechny, kdo hledáte nové podzimní odstíny stínů na oči. Stíny budou vhodné pro ty z vás, které mají podobnou barvu očí jako já. Objevila jsem tuhle paletku v drogerii. Nevím kde jsem ji viděla jako první jestli v Rossmannu nebo v DM, je to vcelku jedno, fakt je ten, že jsem ji opět chodila několikrát okukovat a ujišťovala jsem se, že vlastně podobné odstíny mám v Nakedce. Jenže jak už to tak bývá, stejně jsem si stíny koupila. Nevím proč kosmetiku nevezmu hned jak se mi líbí, stejně se pro ni po čase vrátím :D
Takže čemu jsem neodolala? Je to paletka stínů od Maybelline New York Diamond Glow - Coral Drama 02. Cena je 149,90Kč v Rossmannu, já měla 10% slevu na kupon.
Paletka je sestavena ze čtyř odstínů, které mé barvě očí, absolutně vyhovují. Jako první mě v paletě zaujal třetí odstín, jehož reálná barva zrovna na téhle fotce není moc vidět.

Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Paleta je klasická, bez zrcátka, je v ní aplikátor, který nikdy nepoužívám, chtěla jsem ho vyhodit, ale štěstí, že jsem tak neudělala.

Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Vzadu máte tip jak použít jednotlivé stíny k líčení, přiznám se, že jsem to ani nezkoušela, nelíčím si stíny tak vysoko nad oko.
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Stíny v paletce jsou lesklé, ale nemají třpytky, což je fajn, protože se nemusíte bát, že vám budou během dne odpadávat na obličej. Stíny jsou velmi příjemné takové pudrovo-krémové, nepráší. První dva odstíny nejsou zrovna moc pigmentované. Výdrž bez báze není nic moc, ale já poslední dobou používám pod všechny stíny bázi od Urban Decay a stíny mi drží celý den bez problémů, stejně tak tyhle od Maybelline. Neslévají se, jsou pěkně intenzivní. Aplikace stínů štětcem byl horor,takže hurá, že jsem nevyhodila to šmrdlátko, kterým to jde nakonec nejlépe. Stíny na pěnový aplikátor pěkně přilnou v hojném množství, a pak ťupáním vytvoříte na víčku barvu, kterou potřebujete.

Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Zde jsem vyfotila stíny s bleskem, abyste viděli třpytky netřpytky :) Něco třpytu v nich je, ale opravdu žádná hrůza.
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
A teď jak jsem spokojená s odstíny. První dva stíny nejsou nějak zvlášť pigmentované, ale vše to zachraňuje třetí a čtvrtý stín, které jsou super a kvůli kterým jsem paletu vlastně koupila.

První stín vám na oku nevytvoří žádnou barvu, bylo by fajn, kdyby udělal bílou jako na ruce. Nevím, možná jsem nemehlo, ale obvykle mi na víčku zůstal jen jakýsi nazlátlý prach :/
Druhý stín je na tom lépe, je to taková zlato-oranžová barva, na víčku hodně jemná, ale víc viditelná než jednička.
Oooo stín číslo tři, nádhera, vytváří podobný efekt jako tvářenka Orgasm od Narsu nebo Rose Gold od Sleeku. Je to růžovo-oranžový odstín se zlatým shimmerem. Na víčku spíš oranžová, korálová :)
Číslo čtyři je hnědá barva, taková měděná. Prostě vespod hnědá s tmavě červeným/vínovým shimmerem.
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Maybelline Coral Drama Eyeshadow
Maybelline Coral Drama Eyeshadow

Myslím, že mají paletu ještě v takových stříbrno-modrých odstínech. Víc možností jsem neviděla, ale ani jsem nehledala :)

9 komentářů:

  1. Moc pěkné barvičky. :) Já tedy nemám stíny od Maybelline moc ráda, protože právě ukrutně práší, ale barvičky jsou to pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerajú veľmi pekne, ale škoda tej pigmentácie :/

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. musim si už aj ja nejake taketo hnede tiene zaobstarať krasne su:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné odstíny :) Hodí se přímo na podzim

    OdpovědětVymazat
  5. Barvy přesně podle mého vkusu, tak to má být:-)
    Zajímavě vypadá každej odstín, ale ten nejtmavší je asi nejkrásnější. Jéééé!

    OdpovědětVymazat
  6. Oh wow this palette looks great, i like the colors! :-)

    OdpovědětVymazat