Avon Chromes eyeliners - Mocha Flash, Vivid Grey, Burgundy Shock

Tužky na oči od Avonu patří mezi mé oblíbené. Zmiňovala jsem to na blogu asi 150x :) tak to tady máme dneska po 151.
Tužky používám jak na horní víčko, tak i dolů pod řasy. Do waterline je nedávám, myslím, že by moc nedržely. Tedy ty klasické vysouvací asi ne, ale gelové ty jsou fajn, ty drží i ve vnitřní lince a jsou bezvadné i přes stíny.  Psala jsem o nich zde nebo zde. U gelových tužek je blbé, že nejsou vysouvací, takže se musí strouhat, tím se docela plýtvá produktem. Jindy by mi to asi nevadilo, ale tyhle tužky mám ráda a mohly by vydržet co nejdéle.
Tužky Avon Chromes Eyeliners, byly v nabídce už kdysi a docela dost odstínů. Nějak jsem zaváhala, neobjednala, pak dlouho v katalozích nebyly, až teď nedávno. Bohužel jen ve třech odstínech, tak jsem vzala všechny.
Avon Chromes Eyeliners
Avon Chromes mám v odstínech Mocha Flash, Vivid Grey, Burgundy Shock. Na googlu jsem nic moc fotky odstínů nenašla, tak jsem doufala, že budou v pohodě. No kdyby ne, vždy se najde někdo, komu by se určitě hodily a sedly :)
Avon Chromes Eyeliners
Tužky jsou v klasickém plastovém obalu. Jsou vysouvací, super. Nápis je stříbrný a mění se, tím pádem je jasné, že tužky jsou duochromatické a pod jistým úhlem mění trošku barvu. Samozřejmě efekt není tak silný a viditelný jako u laku na nehty.

Avon Chromes Eyeliners
Avon Chromes Eyeliners
Mocha Flash: je to hnědá barva a přechází do khaki
Vivid Grey: šedá s přechody do fialové
Burgundy Shock: fialová s odlesky, fialové/růžové

Avon Chromes Eyeliners
Avon Chromes Eyeliners
Tužky jsou měkké a to já samozřejmě vím, proto je mám tak ráda. Jen jsem na to nějak zapomněla při focení téhle fotky a nechala jsem si Vivid Grey víc vyšroubovanou a samozřejmě, že se mi cca 2mm zlomily :(
Avon Chromes Eyeliners
Cena za jednu tužky byla asi 69Kč nebo možná 79. Už nevím, ale byla na ně nějaká akce. Myslím, že obvykle za tužky je cena něco přes sto korun.
Máte nějaké oblíbené, vyzkoušené, dobré produkty od Avonu? Já používám lesky na rty a ty si taky nemůžu vynachválit. Ostatní produkty neznám, ale lákají mě rtěnky.

12 komentářů:

  1. Vypadají krásně :) Já mám ráda SuperShock tužky :) na tyhle jsem se už v katalogu dívala, ale nevěděla jsem jak jsou na tom, takže jsem neobjednávala...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec se nemusíš bát objednat třeba i tyhle tužky, jsou super

      Vymazat
  2. To jsou krásné barvy... :) Možná bych je i zkusila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle tužky mám taky v oblibě, mám je ve třpytivé verzi a jsou to držáci... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nějaké třpytivky mám taky, musím pohledat, už jsem je dlouho nepoužila :)

      Vymazat
  4. Mám tiež burgundy shock, tento týždeň ju už mám tretí krát na očiach :DDD sú fakt vážne dobré tieto ceruzky z avonu, teda aspoň ja ich mám niekoľko a spokojnosť nadovšetko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem avonová a mám spoustu oblíbených produktů. Z dekorativky absolutně miluju rtěnku, kterou samozřejmě už přestali vyrábět a už se jen doprodává a to je rtěnka Kiss´n´Go v odstínu Sequin. Už jsem vypotřebovala 4 a ještě mám 2 v zásobě...dělá takový zajímavý finish, jakoby semišový nebo jak to mám říct. Pak mám ještě ráda quatro oční stíny...mám čtvery a jsou prostě super! Jinak miluju Anew Clinical liftingový krém,ten je úžasný. A z produktů na vlasy advance techniques s marockým olejem...to je taky moje stálice ve výbavě :o) Co máš ještě ráda od Avonu ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě od Avonu už nic jiného krom těch tužek neznám, jo vlastně jo, ještě mám pár lesků na rty, jsou taky dobré

      Vymazat
  6. The eyeliners look fantastic, i love the shade 'vivid grey' :-)

    OdpovědětVymazat