Let´s go shopping 12 - bižuterie

Uplynul nějaký pátek od doby, kdy jsem dala na facebook fotku, na které byl můj nákup bižuterie a tajemný :D produkt od Misshy. Missha už byla odhalena, ale bižu zatím ne, protože mělo vždy přednost něco jiného kosmetického, co bylo potřeba nafotit a publikovat. No ne, že bych se přetrhla v psaní článků v poslední době, že?
Dnešní článek jsem možná měla rozdělit na pokračování, protože od výše uvedeného nákupu jsem pořídila ještě pár dalších kousků bižu, ale snad neva, řečí tu moc nebude, spíš fotek. Já mám šmírovací posty ráda, tak snad se vám bude tenhle taky líbit.
Bižuterii nosím po celý rok, v zimě omezuji cokoli na krk a nenosím tak výrazné naušnice, ale třeba náramků se nevzdám :) Bižuterie u nás v obchodech se mi zdá docela předražená, pokud není ve slevě, takže si dost kousků vyrábím sama. Bohužel jsem omezená dostupností a výběrem komponentů u nás:/
C&A
Během holčičích nákupů s blogerkou Ilovemakeup jsme se stavily v C&A a dobře jsme udělaly, měli slevy na bižuterii a tomu nešlo odolat. Já jsem nakonec koupila: náhrdelník, náramek a naušnice, původně jsem měla vybrané úplně jiné. Bohužel jsem vyhodila ty cedullky, ale ceny byly od 60-90Kč.



Podobný náhrdelník ještě nemám, obvykle nosím něco jemného na řetízku nebo dlouhé korále, čí něco na dlouhém řetízku :)

 Jedno foto na krku, ať máte představu. Myslím, že náhrdelník nevypadá vůbec špatně.

Další kousek je náramek, je dost mohutný a já zrovna nemám hubenou ručku, ale už mě fakt nebaví nosit nebo nenosit něco jen proto, že někdo řekl, že na hubených to vypadá líp ;) Náramek má americké zapínání, tím je ještě zdobnější, zajímavější.


Poslední jsou naušnice. Jsou docela velké, s háčkem mají 6,5cm. Jsou kovové, ale úžasně lehoučké. Je na nich nalepený bílo-šedý kamínek, no asi plast a ten je žíhaný - když naušnici obracíte, mění odstín té bílo-šedé. Neumím to popsat, jako že je duhový, ale jen v bílé barvě :D



Další várka je z Takko Fashion. Do tohoto obchodu zajdu tak 2x za rok. Jednou odejdu s prázdnou a podruhé se trefím na slevy bižuterie. Přesně jako teď. Vtipné je, že jsem opět koupila něco na krk, na ucho i na ruku. Ve slevě byl tentokrát jen jeden kousek, ale nevadilo mi to, protože jsem ty další dva opravdu moc chtěla.

Řetízek stál původně 149Kč, po slevě 99Kč. Kolečka jsou v kombinaci stříbro + růžové zlato (samozřejmě ne pravé stříbro a zlato). Stříbrná kolečka mají kamínky, dokonalé. Snad to nezčerná moc brzy.


Náramek byl můj úlovek týdne. Moc jsem takový chtěla. Vlastně původně jsem na netu viděla kombinaci tří. Předpokládám, že jsou z ebaye, ale naštěstí nemám platby přes net do zahraničí, takže jsem je mohla jen mlsně okukovat.
Tyhle:
zdroj: google.com
A když jsem v Takko narazila na podobný, tak bylo rozhodnuto. Cena 149Kč, no co si budem říkat, mohl být ve slevě :D

Včera jsem byla na akci, vzala jsem si náramek k hodinkám, perfektní.


Naušnice mě také okouzlily hned jakmile jsem je uviděla. Prostě zlatá peříčka. Nemám moc v oblibě klasické peříčkové naušnice, ale tyhle kovové se mi líbí moc. Cena 109Kč.



Vše pěkně pohromadě. To modré pozadí je docela osvěžující.


A zapomněla jsem přidat další dva kousky, tak tady je máte zvlášť. Naušnice z Orsay, ty jsem koupila nevím kdy.. Černé naušnice 149Kč, bílé 60 Kč.


Přeji příjemný pařákový večer :D Snad se vám některý z mých nových bižu kousků líbí.

5 komentářů:

  1. Máš super vkus, fakt skvělé kousky a vypadají krásně na krku i na uších, ty poslední bílé jsou taky super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tentokrát jsem sehnala nositelné kousky, ale taky někdy sáhnu vedle a leží mi to ve šperkovnici. bílé jsou dost dlouhé, ale na léto ok, když tak je zkrátím

      Vymazat
  2. Super vkus a hlavně krásné vlasy! Ty poslední bílé náušnice se mi líbí moc, Ty černé taky, ale bohužel pro mě typově nejsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, asi bylo dobré světlo :D ty černé jsou tak na večer někam, no ještě jsem je neměla :)

      Vymazat
  3. ty jsou!<3 nejvíc se mi líbí ten první náhrdelník, na krku vypadá vážně skvěle!:)

    OdpovědětVymazat