NARS Velvet Gloss Lip Pencil

NARS Velvet Gloss Lip Pencil jsem koupila v odstínu NEW LOVER. Původně jsem chtěla odstín úplně jiný, no ale znáte to Google je Google a realita bývá někdy jiná.

Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
Nars má v nabídce Velvet Gloss Lip Pencils a Velvet Matte Lip Pencils. Gloss je tedy s leskem. Je to jemná jumbo tužka na rty, která obsahuje vitamín E, nevysušuje rty, na rtech velmi příjemná a má relativně dobrou výdrž a kryje taky pěkně.
Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
Odstín New Lover je jemná růžová barva se zlatými odlesky, i když někdy dokáže být jemně červeno-oranžová.  Zlatá barva nejsou žádné částečky, takže je na rtech necítíte.

Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
No a protože jak jsem tu již psala, já přece nejsem typ člověka co si pořád dokola kupuje stejné odstíny rtěnek, tvářenek nebo laků na nehty. Neee nikdy :D Tak když jsem tuhle tužku přinesla domů a aplikovala na rty (v prodejně jsem tester zkoušela samozřejmě jen na ruku, to bych na rty nedala), tak si říkám sakryš tohle jsem už někde viděla. A hned mi to blesklo, už vím kde, tady :D 

Ano, musím říct, že barvou na rtech jsou si Nars New Lover a Sephora Gorgeous Peach dost podobné! I když Nars je taková intenzivnější. Mně se teda Gorgeous Peach nehodila, takže jsem ji poslala dál a když jsem zjistila, že potřebuji tužky na srovnání, začala jsem škemrat,aby mi ji dotyčná osoba dovezla. Tady je tedy máte vedle sebe. Omlouvám Sephoru, byla trochu používaná a nešla ořezat ;)


Na rtech tedy ok, ale jinak se tužky nedají srovnat. Nars je taková máslová, kdežto Sephora je taková lepivá tužka, která na jedno natření vám kydne na rty docela dost produktu. Což na druhou stranu není takový problém, protože obvykle obtiskáváme rty o sebe, ale prostě lepí... 


Tady na fotce na ruce je přesná ukázka toho, kolik vám zůstane na rtech Narsu a kolik Sephory - je to docela vrstva.
Fotky na rtech, fotila jsem ve dvou mítstnostech, aby na každé fotce bylo jiné světlo a poslední fotka je focena bleskem.
Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover
Nars Velvet Gloss Lip Pencil in New Lover - blesk
Sephora Gorgeous Peach

4 komentáře: