What´s in my ... drawer

Znáte ty šmírovací posty, kdy blogerky ukazují co mají např. v kabelce, v šatníku, botníku, jakou mají peněženku nebo kosmetickou výbavu. Tak já jsem se dneska rozhodla, že vám ukážu, co mám v tajné skrýši:D Ve skutečnosti žádná skrýš není, je to šuplík od toaletky. Vzhledem k tomu, že mám fakt dost věcí, tak by možná bylo fajn prošmejdit postupně všechny šuplíky. Pokud bude zájem.
Dneska začínáme šuplíkem s vůněmi.
Nejsem typ, který má striktně jednu vůni na celý život nebo alespoň na delší dobu. Mám své oblíbence, ale k nim vždy potřebuji nějaké obměny, vůně, které mám ráda, používám je méně, ale musím je mít. Někdy se jich taky nabažím a pokud je nějaká novinka, která mě osloví, tak je prostě nahradím. Obvykle kupuji vůně 30ml, 50ml si troufnu koupit, pouze u vůně, která je opravdu super a voňavá mému nosu.
To je pokoukáníčko, co? :D
Vždy když zajdu do parfumerie a slečna se mě ptá, jaký typ vůní mám ráda, tak nikdy nevím co mám říct. Voní mi jak lehké vůně, květinové, citrusové, tak sem tam i výraznější. Asi nejsem úplně typ na kořeněné, orientální vůně. I když mi občas voní, bohužel se rozleží do nějakého smradu, takže fakt nee :( To mě dost mrzí, zrovna tyhle vůně mívají krásné flakony.
Už vím, miluji kokos, jakmile vůně zavání kokosem, musím ji mít. Možná taky trochu vanilky můžu. Tohle splňují moje vůně od Estée Lauder Bronze Goddess a moje oblíbená Sensuous Nude, bohužel na fotce je úplně zakrytá Bronze Goddess, to jsem si nevšimla. 
A moje nej nej nej, kterou musím mít vždy a voním se s ní v zimě i v létě? Možná jsem to tady už někdy zmínila, je to ♥♥♥ Yves Saint Laurent  Elle ♥♥♥ 
YSL Elle
Nepíši zde seznam toho, co je v šuplíku, pokud byste ale měli o popis zájem, napište do komentářů, dodám.
A jak vybírám vůni, kterou se navoním?  Prostě se vždy ráno vzbudím a přesně vím jak chci ten den vonět. A co vy? Shodneme se na některé vůni nebo máte úplně jiný vkus?☺

13 komentářů:

  1. woooow tak to je nádhera, myslela jsem, že mám hodně parfému, ale mám oproti tobě prd:-D Ani jsem se nedopočítala, skončila jsem u 16 ks:-O

    OdpovědětVymazat
  2. já miluju Cat Deluxe od Naomi Campbell a Bright Crystal od Versace, tu od Marca Jacobse se chystám jít očuchat-ta kytička je ohromná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cat Deluxe je taková ta růžová? ta mi taky moc voní, zatím jsem ji nekoupila, ale byla doba, kdy jsem ji ovoňávala pořád. A kdysi dááávno jsem měla od NC Naomagic, flakon ve tvaru oblázku. Flakon Marc Jacobs Daisy je skvělý, já mám jen s jednou kytičkou, protože mám 30ml, na těch větších je na uzávěru kytek víc :)

      Vymazat
  3. Já bych si je spíš vyskládala někam kde není sice moc světla aby se tolik nekazily ale kde jdou vidět, miluju vůně, miluju flakonky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, přehlídka flakonů by nebyla špatná, měla jsem je vyskládané na komodě, ale právě kvůli tomu světlu jsem je přesídlila do šuplíku.

      Vymazat
  4. Krásná sbírka :-) Co se týká vůní, jsem docela looser... :D Mám vždycky tak 3, a pak zase obměním :-) Teď momentálně Gucci, City Rush a Versace. Ale už mám zálusk na Jimmy Choo <3 Angel jinak voní taky pěkně ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo, tak Jimmim Choo jsem se navoněla dneska, mám vzoreček a říkám si, že ho asi budu muset koupit :D

      Vymazat
    2. Já měla právě taky vzoreček :D :-) Jen ta cena mě trošku štve, ale když ona taaaak voní... asi si to dám jako vánoční dárek :-)

      Vymazat
  5. Krásná sbírka. Těch 30ml chápu:) Podle toho,co jsi psala by se ti mohl líbit i Sun od Jil Sander, pro mě vůně opalováku, sice není přímo kokosová, ale spíš oříškově vanilková, ale ne vyloženě jedle, spíš jako ten opalovací olej:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) měla jsem ji dvakrát, pak už jsem ji vyměnila za jinou, taky Lolitu Lempickou miluji, ale teď ji zrovna nemám

      Vymazat
  6. Máš krásnou sbírku a už teď se těším na odhalení dalších zásuvek:)

    OdpovědětVymazat
  7. Pár kúskov máme rovnakých :) veľmi pekné fotky

    OdpovědětVymazat