Senzabox - prosinec 2012

Pokud jste si objednaly prosincový Senzabox a byly jste zvědavé jako já, tak jste jistě už obsah někde na blozích našly. Možná jste také zavítaly na facebookové stránky Senzaboxu a tam se teprv děly divy, co? Docela hysterie kvůli jednomu makeupu.
Ok, chápu rozhořčení dam, které nosí bělostný makeup, vyplnily dotazník a došlo jim číslo 3, které je podle nich teda tmavé a mrkvové a já nevím jaké ještě. To je vážně konec světa :DD Je dost naivní představa, že po vyplnění dotazníku, bude každý dostávat krabičku šitou na míru. Houby, to nemůže být v tom množství proveditelné. A stejně se nikdy nemůžou zavděčit všem.
Pokud někdo používá makeup předpokládám, že si s tím umí poradit. Někdo na fb radí, ať si to smíchají se světlejším odstínem nebo ať si tenhle odstín nechají na léto, až budou mírně osmahlé. Myslím, že řešení je plno, rozhodně je lepší se zamyslet, než hystericky kopat kolem sebe na fb a trapně psát jak Senzabox nezvládá komunikaci se zákazníky, bože na co si hrajete dámy? Možná vás štve, že jste nedostaly Senzabox zadarmo a tentokrát jste si jej musely zaplatit ze svého a ono ejhle, všechny produkty se vám nehodí? Tak to bohužel už na světě bývá, není každý den pohoštění.. Asi jsem tohle sem psát neměla, možná bude někdo naštvaný, ale opravdu se nestačím divit jak mohou být lidé protivní a nepříjemní kvůli blbýmu makeupu.

A teď ke mně, po zjištění, že je v prosincovém vydání Senzaboxu tmavý makeup jsem byla taky na pokraji zhroucení:D jaká zrada, já vyplnila dotazník, že makeup nepoužívám a oni mi pošlou plné balení. To je prostě ta nejstrašnější věc, která se mi mohla stát☻

Senzabox - prosinec 2012
Balení prosincového Senzaboxu obsahuje
Rtěnku Make Up For Ever - odstín N15, je to vlastně taková rtěnečka miniaturní, ale odstín se mi moc líbí, uvidíme jak mi sedne, jaká bude výdrž na rtech, možná bych si koupila i klasickou velikost, rtěnku od MUFE zatím nemám.
Parfémová voda od Yves Rocher - So Elixir Purple - vůně od YR nenakupuji, vlastně tam vůbec nenakupuji, takže nemám žádné zkušenosti s touto kosmetikou. Vůně voní pěkně, ale to je asi tak vše, já mám trošku jiné favority ve vůních
Růžový pleťový krém Dr. Hauschka - 5ml hydratačního, výživného krému, který podporuje regeneraci pokožky. Obsahuje růžový olej a výtažky ze šípků. Zkusím, uvidíme.
Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Finishing treatment - nikdy jsem na olejíčky na vlasy nebyla, teď je jich v krabičkách docela dost. Ten od Chi jsem dvakrát použila je příjemný na vlasech, jsem zvědavá jak bude fungovat Schwarzkopf.
Dermacol 24H Control Make up + Satin makeup base - zde je to bez komentáře, nepoužívám make upy. Jsem teď posedlá tím, že je to odstín úplně na nic a tmavý, tak nevím co s ním :D
Balíček Sensodyne - dvě pasty a soft kartáček na zuby - dobré, chválím, to se mi fakt hodí. Jsem pořád nezašla do Rossmanna koupit ty Curaprox kartáčky jak mají tři za nějakou spešl cenu.
A poslední věc, kterou krabička obsahuje je růžová kosmetická taštička s flitry, je to taštička od Dermacolu,  dobrá velikost, využitelná. Všechny výrobky kromě Sensodyne jsou po otevření krabičky v té taštičce.

Senzabox - prosinec 2012
Kromě makeupu tedy využiji všechno, navíc krabička je taky použitelná, neříkám, že je to bomba vánoční vydání, ale je ok, zklamaná nejsem..
Senzabox jsem si koupila za vlastní peníze.





4 komentáře:

  1. no ja nevim, ale me to stve hlavne proto, ze vetsina dam v teto republice proste ma svetlou plet. A pokud VSEM daji 3, tak je to jasne - zbavili se neprodejneho odstinu.

    Opravdu se tesim, jestli vubec nekdo dostal jiny odstin nez 3.

    A to je to co me stve. Ze je to pruhledne a uz trapne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to chápu, zvlášť když prostě objednáš krabici a makeup používáš a teď ti dojde plné balení něčeho, co je k ničemu. To je jak kdyby místo pasty poslali třeba lepidlo na protézu:D to by mě taky asi naštvalo vzhledem k tomu, že zuby zatím drží samy:D ale přišlo mi to jako šílená hysterie, navíc když polovina z těch co tam vyšilovaly tu krabici ještě ani neměly doma. já si prostě myslím, že jsou důležitější věci než trojka makeup od Dermacolu ;)

      Vymazat
  2. Podle mě to taky holky prožívají až moc, v létě musí většině tento odstín sedět, já se neopaluju skoro vůbec a stejně vždycky ztmavnu, a když ne tak bych makeup někomu darovala, vždycky se najde někdo, koho moc potěší, navíc ještě když je napůl s bází, nebo můžou třeba udělat na blogu o ten makeup soutěž. Jinak mě se moc líbí v tom balíčku ta vůně, ale abych řekla pravdu, čekala jsem nějakou vánoční bombu a byl to průměrný balíček...

    OdpovědětVymazat
  3. Budeš prodávat make-up? :D

    OdpovědětVymazat