Dny Marianne

Na Dny Marianne jsem se těšila. Ale jak jsem psala, myslím si, že docela slabota letos. Tedy hlavně pro nepražské :) Plno obchůdků, které na kupónkách byly, tak v Brně třeba nejsou nebo akce měly jen v Praze. O dárkách v obchodech ani nemluvím, v Sephoře neměli dárky k nákupu Benefitu už v pátek v 16.00. Mně je to vcelku fuk, já jsem věděla, že chci pouze jednu věc z Douglasu, protože vlastně všechno mám a ty tuny kosmetiky doma mluví za vše. To už by mě muselo v nějakém obchůdku jo něco zaujmout.
Takže ta jedna věc, kterou jsem měla vyhlídnutou jsou tužky na oči od BeYu. Dneska dávám pouze fotku věcí, které jsem koupila. Ale článek o tužkách dodám brzy, a máte se na co těšit:D Tenhle nákup jsem měla docela rozmyšlený, protože jsem už jednu tužku doma měla, takže jsem věděla, že chci další odstíny.

Mini nákup ve Dnech Marianne 2012
V Douglasu jsem k nákupu, kromě slevy,  dostala XS odličovací vodu a na další kupónek mini řasenku Collistar, tu jsem si nechala raději dovézt ze Zlína. Řasenku jsem ještě nezkoušela, navíc Collistar moc neznám, tedy nic jsem od nich asi ještě neměla. Toaletní vodu Love, Chloé Eau Florale, jsem koupila další den a povídání o vůni taky příště.
Poslední věc, kterou vidíte na mini obrázku je tygrová taštička z  F&F , ta teda nebyla v žádné akci. Nutně sháním obal na rtěnku do kabelky, ale bez šance, tak jsem koupila tuhle malou peněženku se zipem, no není to to, co jsem chtěla a potřebovala, ale aspoň něco.

P.S. pokud někdo víte, která firma má obaly na rtěnky, tak mi to prosím napište. Chtěla bych nějaké fakt pěkné ☺

Jo, ještě jsem zapomněla, koupila jsem tvořítko na koblížky od Tescomy a louskáček na ořechy, taky od Tescomy, ale ten na netu nemají :)

7 komentářů:

  1. Já žiju v Praze a i tady mi to připadalo slabé, rozhodně co se oblečení týče, nikde nic zajímavého.
    Na recenze na tužky se těším, Douglasácký sortiment trochu přehlížím, ale zkusím to napravit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já do Douglasu chodila vždy moc ráda, pak nějak až do teď vítězí Sephora, ale tužky od BeYu♥ ty se povedly

      Vymazat
  2. Já jsem to Marianne taky měla koupit. Ale já se tentokát do nákupů nechtěla moc zapojovat. Teď vidím spoustu dárečků a mrzí mě to...vrrr...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak příští rok, ještě bývá Shopping Elle weekend nebo tak nějak

      Vymazat
  3. Mám tu světlou tužku a je parááááááááádnííí

    OdpovědětVymazat