Bioderma a další nákupy v lékárně

Tak, máme úspěšně po Dnech Marianne, já jsem letos neutrácela, navíc mi to obchody v Brně ani moc nedovolily, prostě podle mého názoru, ty akce byly v Brně slabé. Myslím si, že loni to bylo lepší. Navíc Sephora a její taštičky Benefit a dárky k nákupu mě zklamaly teda dost. V pátek odpoledne žádné taštičky nebyly, no škoda mluvit. Ale dneska nechci psát o DM, asi příště a to bude na pár řádků jen;)

Dnes jsem měla v plánu vzít útokem lékárnu, vzhledem k tomu, že jsem nějak zaspala akci Biodermy 1+1 Sensibio H2O, tak jsem si brousila drápky na tuhle zelenou dvojku  Bioderma Sébium H2O. Pak jsem měla na seznamu něco na imunitu a možná balíček od Biodermy Sensibio, popř. Hydrabio, ten jsem chtěla asi víc než Sensibio, ale už to je prý taky starší akce, takže to bylo 50 na 50.
Byla jsem ve třech lékárnách a koupila toto:
Bioderma Sébium H2O 1+1 zdarma
Bioderma Sensibio balíček na citlivou pleť
Hlíva ústřičná + probiotika
časopis Moje zdraví - úplně neplánovaná koupě


 Zašla jsem do lékárny u Tesca, kde mě u dveří odchytla slečna, že jestli nechci časopis o zdraví. No asi jsem barbar, ale tohle fakt nečtu:D za pár let možná. A ona, že časák je za 29kč a když si ho koupím tak si můžu vybrat dárek. Buď deodorant, krém na ruce, pěnové stíny na oči, makeup, tělové mléko nebo sprcháč. Nevím přesně všechny značky výrobků, dle mého to byly nějaké zbytky, deodorant byl Fleur de Santé, stíny Dermacol, sprcháč a mléko nějaká olivová řada- značku nevím. Já si vybrala regenerační krém na ruce s rakytníkovým olejem, výtažky z rakytníku a lipového květu od značky Bielita, Minsk. 150ml. Voní docela pěkně, tak snad bude i fungovat, neznám tento krém na ruce, ale dám vědět.
Hlívu jsem kupovala na podporu imunity, když nám začne ten podzim. 60 tablet za 229Kč. Doufám, že to bude mít nějaké účinky.

Tak a dostáváme se k Biodermě. Nejdříve ten balíček Sensibio - obsahuje - 20ml micelární voda, 15ml Sensibio Light a 15ml Sensibio maska. Cena 99Kč. Prostě malé vzorečky. Já jsem za ně ráda, protože poslední dobou dělají fakt drama se vzorkama v lékárnách. Děs.
Bioderma Sébium H2O je  micelární voda na mastnou a smíšenou pleť. Dle toho, co mi říkala paní v lékárně, jsou tyhle vody na jedno brdo, akorát tahle zelená má v sobě alkohol, takže nedávat na oči, jinak by měla být stejná jako červená. Nevím složení jsem nečetla a nejsem odborník. Druhé balení má pumpičku. Cena za dohromady litr micelárky je 505Kč, ale může se lišit, ve Vaňkovce ji mají za 490Kč.


 Zde máte vyfocenou zadní stranu balíčku, snad je to trošku čitelné, nedařilo se mi zaostřit.

Tak uvidím co za zázraky jsem koupila, jestli mě vzorky přesvědčí a vyměním Vichy za Biodermu

5 komentářů:

  1. Všude samá bioderma, jen já žádnou zatím nemám! :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem do dneška taky neměla, ale co jsem teď navštěvovala blogy, tak mě z nich Bioderma přímo liskala, not tak jsem si šla nějakou koupit :D jo vlastně měla jsem tu vodu z elle

      Vymazat
  2. Já už chodím pro kosmetiku jen do lékárny,jen dekorativku nakupuji v drogérií.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo, přesně tak. krém na obličej jsem si v drogérii nekoupila už pěkně dlouho

      Vymazat
  3. ten krém na ruce vypadá dobře, já bych si ho dala na obličej:-D

    OdpovědětVymazat